YLE > Finland

Saturday, 20 April, 09:01

YLE - 28 maj 15 kl. 18:52

Kustbanans öde klarnar under regeringsperiodenSannfinländarnas partisekreterare Riikka Slunga-Poutsalo från Lojo säger att det finns många saker som kan gynna Västnyland i regeringsprogrammet. Hon lovar själv lobba för regionala vägprojekt. Slunga-Poutsalo har intensiva veckor av regeringsförhandlingar bakom sig. - Det har varit jobb 24 timmar i dygnet 7 dagar i veckan kring svåra och jobbiga saker. Ett tungt, men ljust projekt.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Riikka Slunga-Poutsalo, Lojo, Västnyland, poutsalo, Slunga-Poutsalo, Riikka Slunga-Puotsalo, YLE, Broberg, Slunga-poutsalo, Tynnismalmen, Hangö-Hyvingebanan, hyvingebanan, Petra Thilman, Många Lojobor, Helsingfors, Åbo, Alberga, Esbo, Lojobor, Finland, Sannfinländarna, Den, Karis, Hangöbanan, YLEHelena Rosenblad, Trots, Lojos, Det, Nyland, För Sannfinländarna

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kustbanans, öde, klarnarunder , regeringsperioden
YLE - 19 apr 16 kl. 05:01

Inga pengar för Hangö-Hyvingebanan under regeringsperioden

Elektrifieringen av Hangö-Hyvingebanan skjuts på framtiden. Regeringen slog i början av april fast listan på de större trafikprojekt som ska få pengar de kommande åren (2017-2020) och Hangö-Hyvinge finns inte med på listan. - Det är rätt så osannolikt att nya, större trafikprojekt, utöver de som regeringen nu har meddelat om, skulle inledas under den här regeringsperioden, säger enhetschefen och trafikrådet Sabina Lindström på Kommunikationsministeriet.

YLE - 24 apr 17 kl. 15:33

Halvvägs i regeringsperioden - Sipilä optimistisk om tillväxt

Regeringen har under sina halvtidsöverläggningar konstaterat att det inte behövs några nya nedskärningar. Dessutom är man överens om en ny apoteksreform och en reform av andra stadiets yrkesutbildning. Statsminister Juha Sipilä (C), finansminister Petteri Orpo (Saml) och utrikesminister Timo Soini (Sannf) presenterade resultaten av dagens diskussioner vid en presskonferens på måndag eftermiddag.

UNT - 02 jun 11 kl. 15:36

Säpo: Bilden av Abdulwahab klarnar

Ett halvår efter det första självmordsattentatet i Sverige klarnar bilden av bombmannen Taimour Abdulwahab, som fortfarande tros ha agerat på egen hand..

Sydsvenskan - 02 jun 11 kl. 15:47

Bilden klarnar efter terrordådet

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/Scanpix
Landets främste terroråklagare tror det kan hända igen.
Ett halvår efter det första självmordsattentatet i Sverige klarnar bilden av bombmannen Taimour Abdulwahab, som fortfarande tros ha agerat på egen hand."Otroligt många" förhör har hållits och allt fler tekniska undersökningar kommer på plats, berättar Malena Rembe, chefsanalytiker med ansvar för kontraterrorism på Säpo.?

Kristianstadsbladet - 03 aug 11 kl. 06:30

Bilden klarnar över Brobyrån

Gubbligan har använt sprängmedel och skjutit skarpt med automatvapen vid de flesta av sina rån. Nu klarnar även bilden av vad som hände när banken i Broby rånades.
HÄSSLEHOLM/BROBY.

VBL - 16 nov 12 kl. 07:42

Höstens studenter klarnar

Namnen på höstens studenter klarnar under dagens lopp. Vi publicerar namnen i den takt de kommer till redaktionen..

BT - 23 apr 13 kl. 18:07

Bilden klarnar ? kaoset tilltar

Omar Mustafas ord om Socialdemokraternas svek ökar trycket på Löfven Det tydligaste beskedet Omar Mustafa gav under presskonferensen igår var att han inte längre är medlem i Socialdemokraterna. Det är begripligt. Oavsett hans bitterhet framträder nu en allt tydligare bild av ett parti som ännu en gång agerar ytterst motsägelsefullt under press.

BT - 23 apr 13 kl. 18:07

Bilden klarnar - kaoset tilltar

Omar Mustafas ord om Socialdemokraternas svek ökar trycket på Löfven. Det tydligaste beskedet Omar Mustafa gav under presskonferensen igår var att han inte längre är medlem i Socialdemokraterna. Det är begripligt.

HBL - 15 aug 13 kl. 16:51

Talvivaaras förlust växer, men utsikterna klarnar

Gruvbolaget Talvivaara går mot bättre tider, säger vd Pekka Perä. Förlusten fortsatte att växa under andra kvartalet, men bolaget har lyckats åtgärda avloppsvattenkrisen som ledde till stopp i produktionen.Förlusten före skatt blev nu drygt 36 miljoner euro.

YLE - 07 okt 13 kl. 12:39

Nytt Prismavaruhus i Vasa klarnar nästa sommar

Nästa sommar klarnar det om det blir ett nytt Prismavaruhus i Risö i Vasa. KPO:s (Keskipohjanmaan osuuskauppa) styrelse fattar tidigast då beslut om byggstart. - Vi har förberett oss i tio års tid och alla ritningar måste justeras och finslipas, säger vd Arttu Laine.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

Unga och gamla finländare äter klimatvänligast - medelålders personer äter vad de vill

Den mat som personer under 30 år och personer över 70 år äter i Finland belastar klimatet minst, visar en omfattande studie. Medelålders män med höga inkomster konsumerar i snitt mest rött kött..

YLE - 17 timmar sedan

Fem personer räddade efter att ha gått genom isen i Uleåborg: "Isen är väldigt dålig och håller inte nödvändigtvis en människas vikt"

I Uleåborg har pilkare och andra som gått ut på isen på lördag orsakat många räddningsuppdrag. Totalt har fem personer räddats efter att ha gått genom isen på lördag..

YLE - 17 timmar sedan

Fem personer räddade efter att ha gått genom isen i Uleåborg: "Isläget är väldigt dåligt och håller inte nödvändigtvis en människas vikt"

I Uleåborg har pilkare och andra som gått ut på isen på lördag orsakat många räddningsuppdrag. Totalt har åtta personer räddats efter att ha gått genom isen på lördag..

YLE - 17 timmar sedan

Åtta personer räddade efter att ha gått genom isen i Uleåborg: "Isläget är väldigt dåligt och håller inte nödvändigtvis en människas vikt"

I Uleåborg har pimpelfiskare och andra som gått ut på isen på lördag orsakat många räddningsuppdrag. Totalt har åtta personer räddats efter att ha gått genom isen på lördag..

YLE - 20 timmar sedan

Våren är här - Igelkottarna har vaknat och blåsipporna blommar

I Finlands naturförbunds våruppföljning framgår att igelkottar har synats till bland annat i Åbo och Jyväskylä..

YLE - 23 timmar sedan

HS: Antalet ansökningar om besöksförbud har minskat med en tredjedel

Helsingin Sanomat rapporterar att antalet ansökningar om besökförbud har minskat med en tredjedel på bara några år..

YLE - Igår: 09:00

"Politikerna har inte gjort valkampanj här" - två femtedelar lät bli att rösta i Västerkulla i Vanda

I västra Västerkulla i Vanda var valdeltagandet bland det lägsta i huvudstadsregionen. Invånare som valt att inte rösta säger att deras röst inte har någon betydelse. Enligt forskare påverkar faktorer såsom arbetslöshet och fattigdom valdeltagandet..

YLE - Igår: 07:32

Åboländsk påskquiz - ta ett påskägg till och testa dina påskkunskaper!

Kan du svara rätt om memmgås, häxor och dansband? Testa dina kunskaper i påskfrågesporten!.

YLE - Igår: 06:07

Morgonkollen: Svenska Yle har granskat riktad valreklam, 1 200 grisar omkom i eldsvåda i Vörå och branden i Notre Dame tros ha orsakats av kortslutning

Tack vare ungefär 500 skärmdumpar har riktad valreklam i riksdagsvalet kunnat granskas. Påsken innebär förändringar i öppethållningstider, bland annat posten är stängd fram till tisdag..

YLE - Igår: 05:58

Över tusen grisar döda i eldsvåda i Vörå

I Vörå har över 1 200 grisar dött till följd av en eldsvåda i en svinstia under torsdagskvällen. Ungefär 250 grisar kunde räddas. Svinstian var 3 900 kvadratmeter stor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.