YLE > Finland

Sunday, 20 January, 06:42

YLE - 28 maj 15 kl. 18:52

Kustbanans öde klarnar under regeringsperiodenSannfinländarnas partisekreterare Riikka Slunga-Poutsalo från Lojo säger att det finns många saker som kan gynna Västnyland i regeringsprogrammet. Hon lovar själv lobba för regionala vägprojekt. Slunga-Poutsalo har intensiva veckor av regeringsförhandlingar bakom sig. - Det har varit jobb 24 timmar i dygnet 7 dagar i veckan kring svåra och jobbiga saker. Ett tungt, men ljust projekt.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Riikka Slunga-Poutsalo, Lojo, Västnyland, poutsalo, Slunga-Poutsalo, Riikka Slunga-Puotsalo, YLE, Broberg, Slunga-poutsalo, Tynnismalmen, Hangö-Hyvingebanan, hyvingebanan, Petra Thilman, Många Lojobor, Helsingfors, Åbo, Alberga, Esbo, Lojobor, Finland, Sannfinländarna, Den, Karis, Hangöbanan, YLEHelena Rosenblad, Trots, Lojos, Det, Nyland, För Sannfinländarna

Dela artikeln

15 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kustbanans, öde, klarnarunder , regeringsperioden
YLE - 19 apr 16 kl. 05:01

Inga pengar för Hangö-Hyvingebanan under regeringsperioden

Elektrifieringen av Hangö-Hyvingebanan skjuts på framtiden. Regeringen slog i början av april fast listan på de större trafikprojekt som ska få pengar de kommande åren (2017-2020) och Hangö-Hyvinge finns inte med på listan. - Det är rätt så osannolikt att nya, större trafikprojekt, utöver de som regeringen nu har meddelat om, skulle inledas under den här regeringsperioden, säger enhetschefen och trafikrådet Sabina Lindström på Kommunikationsministeriet.

YLE - 24 apr 17 kl. 15:33

Halvvägs i regeringsperioden - Sipilä optimistisk om tillväxt

Regeringen har under sina halvtidsöverläggningar konstaterat att det inte behövs några nya nedskärningar. Dessutom är man överens om en ny apoteksreform och en reform av andra stadiets yrkesutbildning. Statsminister Juha Sipilä (C), finansminister Petteri Orpo (Saml) och utrikesminister Timo Soini (Sannf) presenterade resultaten av dagens diskussioner vid en presskonferens på måndag eftermiddag.

UNT - 02 jun 11 kl. 15:36

Säpo: Bilden av Abdulwahab klarnar

Ett halvår efter det första självmordsattentatet i Sverige klarnar bilden av bombmannen Taimour Abdulwahab, som fortfarande tros ha agerat på egen hand..

Sydsvenskan - 02 jun 11 kl. 15:47

Bilden klarnar efter terrordådet

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/Scanpix
Landets främste terroråklagare tror det kan hända igen.
Ett halvår efter det första självmordsattentatet i Sverige klarnar bilden av bombmannen Taimour Abdulwahab, som fortfarande tros ha agerat på egen hand."Otroligt många" förhör har hållits och allt fler tekniska undersökningar kommer på plats, berättar Malena Rembe, chefsanalytiker med ansvar för kontraterrorism på Säpo.?

Kristianstadsbladet - 03 aug 11 kl. 06:30

Bilden klarnar över Brobyrån

Gubbligan har använt sprängmedel och skjutit skarpt med automatvapen vid de flesta av sina rån. Nu klarnar även bilden av vad som hände när banken i Broby rånades.
HÄSSLEHOLM/BROBY.

VBL - 16 nov 12 kl. 07:42

Höstens studenter klarnar

Namnen på höstens studenter klarnar under dagens lopp. Vi publicerar namnen i den takt de kommer till redaktionen..

BT - 23 apr 13 kl. 18:07

Bilden klarnar ? kaoset tilltar

Omar Mustafas ord om Socialdemokraternas svek ökar trycket på Löfven Det tydligaste beskedet Omar Mustafa gav under presskonferensen igår var att han inte längre är medlem i Socialdemokraterna. Det är begripligt. Oavsett hans bitterhet framträder nu en allt tydligare bild av ett parti som ännu en gång agerar ytterst motsägelsefullt under press.

BT - 23 apr 13 kl. 18:07

Bilden klarnar - kaoset tilltar

Omar Mustafas ord om Socialdemokraternas svek ökar trycket på Löfven. Det tydligaste beskedet Omar Mustafa gav under presskonferensen igår var att han inte längre är medlem i Socialdemokraterna. Det är begripligt.

HBL - 15 aug 13 kl. 16:51

Talvivaaras förlust växer, men utsikterna klarnar

Gruvbolaget Talvivaara går mot bättre tider, säger vd Pekka Perä. Förlusten fortsatte att växa under andra kvartalet, men bolaget har lyckats åtgärda avloppsvattenkrisen som ledde till stopp i produktionen.Förlusten före skatt blev nu drygt 36 miljoner euro.

YLE - 07 okt 13 kl. 12:39

Nytt Prismavaruhus i Vasa klarnar nästa sommar

Nästa sommar klarnar det om det blir ett nytt Prismavaruhus i Risö i Vasa. KPO:s (Keskipohjanmaan osuuskauppa) styrelse fattar tidigast då beslut om byggstart. - Vi har förberett oss i tio års tid och alla ritningar måste justeras och finslipas, säger vd Arttu Laine.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Rapport: Det är svårt för kvinnor i Norden att nå toppen och det är välfärdsstatens fel – "Rapporten bygger på gamla tankebanor", anser finländsk jämställdhetsforskare

Det är svårt för kvinnor att göra karriär och nå toppjobb, trots att kvinnor i Norden aktivt deltar i arbetslivet. Orsaken? Den traditionella nordiska välfärdsstaten.

YLE - 12 timmar sedan

Rättslärda: Regeringens utspel är valpropaganda, men problematiskt

Det finns inget sätt att kringgå principen om förbud mot tillbakasändning, säger rättslärda. [link:https://svenska.yle.

YLE - 13 timmar sedan

Tillbudet på Helsingfors-Vanda på fredagen - flygplan landade trots flera order om det motsatta

Olycksutredningscentralen har fortsatt att utreda fredagens olyckstillbud på Helsingfors-Vanda flygplats. Ett passagerarplan landade trots att flygledningen flera gånger hade gett piloten order om att landningen skulle avbrytas..

YLE - 15 timmar sedan

Tidigare överläkaren Ralf Backman vill se en satsning på den offentliga vården - jobbet på en hälsocentral är inte attraktivt

Skapa tusen nya jobb på hälsocentralerna så är framtiden tryggad, säger läkaren Ralf Backman. I dag orkar få unga läkare jobba på hälsocentral..

YLE - 18 timmar sedan

Försvarsminister Niinistö: Ansvarslöst att tumma på antalet jaktplan

Försvarsminister Jussi Niinistö (Blå) anser att Finland inte kan pruta på antalet jaktplan som ska ersätta de nuvarande stridsflygplanen..

YLE - 21 timmar sedan

Yles enkät om försvars- och säkerhetspolitik: Flera oppositionspartier är redo att minska på antalet jaktplan

Socialdemokraterna, Vänsterförbundet, De gröna och Sannfinländarna kan tänka sig att skaffa färre jaktplan än antalet 64 som finns i offertförfrågan. Det här framgår ur Yles färska säkerhetspolitiska enkät..

YLE - 21 timmar sedan

Skyddshemsföreståndare: I Finland finns många invandrarkvinnor för vilka sexuellt våld är en del av familjelivet

Invandrarkvinnor i Finland utsätts 2-3 gånger oftare för våld än finländska kvinnor. Enligt skyddshemsföreståndare tror en del invandrarkvinnor att de inte har några som helst rättigheter i parförhållandet..

YLE - 21 timmar sedan

Det gäller att hänga med i svängarna i bilbranschen: "Jag tror inte robotbilar ligger långt i framtiden"

Viivi Montonen, servicerådgivare vid en bilfirma BN Bilservice i Horsbäck i Ekenäs, tror att det bara är en tidsfråga innan elbilarna hittar till Ekenäs och robotbilarna ut på vägarna..

YLE - Igår: 19:26

Farosituation på Helsingfors-Vanda flygplats - passagerarplan landade på reserverad landningsbana

Olycksutredningscentralen upplyser på Twitter om en farosituation på Helsingfors-Vanda flygplats där två flygplan landade på samma landningsbana..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.