Realtid > Ekonomi

Tuesday, 18 June, 02:45

Realtid - 22 maj 15 kl. 09:15

Nytt hotell tar över Setterwalls gamla lokalerBank Hotel tar över Setterwalls gamla lokaler på Arsenalgatan i Stockholm..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Setterwalls, Hotel, Arsenalgatan, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, hotell, taröver , Setterwalls, gamla, lokaler
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Nytt hotell i Charlottenberg

I slutet av september stängde Thon hotell i Charlottenberg.Nu är det klart att ett nytt hotell öppnar i samma lokaler innan jul.– En fantastisk möjlighet, säger Patrik Ekman som tar över..

BT - 26 nov 13 kl. 07:57

Nytt hotell kan byggas i centrum

Ett nytt hotell kan byggas vid Krokshallsberget. Tengbom arkitekter har lämnat in en ansökan om markanvisning till Borås stad. ”Det är ett intressant förslag, säger kommunalrådet Tom Andersson (MP).

ÖstersundsPosten - 13 feb 16 kl. 10:46

Inget motstånd mot nytt hotell i Ullådalen

Buustamons Tomtägarförening och Buustamons samfällighetsförening är stenhårda motståndare mot Rödkulleprojektet vid Ullådalen som rör området närmast deras stugområde. Men de ställer sig positiva till ett nytt hotell som ska ersätta Ullådalsstugan. Det här framkommer i programsamrådet för nytt hotell..

Barometern - 12 maj 17 kl. 15:07

Nytt hotell öppnar på måndag

På måndag får Kalmar ett nytt hotell. Då öppnar Kalmar hotell – ett hotell och vandrarhem med 24 rum..

Barometern - 06 sep 18 kl. 17:44

Han är redo att satsa stort för att bygga nytt hotell i Glasriket

Hotell Amigo i Emmaboda har begränsat sin verksamhet, Stora hotellet i Nybro är igenbommat och Kosta Boda art hotell är nästan alltid fullbokat. Ingemar Andersson tror därför att det behövs ett nytt hotell i Glasriket och är beredda att satsa 80 miljoner kronor för att visa att han har rätt. .

YLE - 04 feb 15 kl. 14:45

Hickarö i Karleby får nytt hotell

Byggbolaget NSA har gjort ett föravtal om att köpa restaurangen Hickarö i Karleby. Enligt styrelseordförande Tony Storbacka planerar bolaget att bygga ett nytt hotell på platsen. Nuvarande byggnad och stugby är från 1960-talet.

Barometern - 15 mar 16 kl. 20:57

Kommunen pejlar marknaden för nytt hotell

Kommunen ska undersöka om det finns kundunderlag för ett nytt hotell i Nybro. Marknadsundersökningen gäller också om det blir lönsamt att bygga hotell eller stugby i Svartbäcksmåla..

Hela Gotland - 25 okt 18 kl. 11:34

Gotländska hotell tar plats i White Guide

Tre av Gotlands hotell tar plats på White Guides nya lista, där man lyfter fram 100 av landets bästa hotell och barer..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nytt hotell byggs i gammalt militärhus

Känner ni igen huset i bakgrunden? De nya fastighetsägarna vill förvandla F4:as gamla militärrestaurang till nytt hotell. Med lika fin utsikt från toppvåningen som i flygledartornet intill..

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nytt hotell planeras på Frösön

Känner ni igen huset i bakgrunden? De nya fastighetsägarna vill förvandla F4:as gamla militärrestaurang till nytt hotell. Med lika fin utsikt från toppvåningen som i flygledartornet intill..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 9 timmar sedan

Ny M&A-specialist på Hannes Snellman: "M&A-aktiviteten är hög"

Advokatbyrån Hannes Snellman rekryterar Johanna Wärnberg från Bird&Bird som M&A-specialist. “Den fortsatt goda tillgången på kapital talar för att transaktionsaktiviteten kommer vara fortsatt hög under resterande del av 2019” säger hon..

Realtid - 10 timmar sedan

Husrannsakan på Nordea i Köpenhamn

Den danska motsvarigheten till Ekobrottsmyndigheten har enligt tidningen Børsen gjort en husrannsakan..

Realtid - 10 timmar sedan

Efter handelsstoppet: Global Gamings aktie dyker

Handeln med Global Gaming är nu igång igen. Den stoppades tillfälligt efter att det blivit känt att Global Gamings helägda dotterbolag Safe Ent blir av med sina svenska licenser för kommersiellt onlinespel och vadhållning. Aktien mer än halverades när börsen öppnade igen..

Realtid - 11 timmar sedan

Dinkelspiel: Norling ska stödja Nordnets digitala resa

Nordnets nye vd Lars-Åke Norling ska bidra till Nordnets fortsatta digitala utveckling. Det säger Nordnets ordförande Tom Dinkelspiel till Realtid. .

Realtid - 14 timmar sedan

Storbanker planerar att ersätta complianceanställda med robotar

Robotar ska ersätta anställda på compliance på Nordea och Danske Bank. På Nordea ska robotar stå för 80 procent av jobbet..

Realtid - 14 timmar sedan

Enkelhet mest eftertraktat i försäkringsrådgivning

“Enkelhet, engagemang och tillgänglighet är viktiga faktorer att ha i åtanke när man utvecklar sin försäkringsrådgivning” säger Karin Lindblad, vd på Svenska försäkringförmedlares förening. Just enkelhet att jobba med är generellt gemensamt för de försäkringsbolag som rankas högt gällande sin kundupplevelse, visar en färsk undersökning..

Realtid - 16 timmar sedan

Jämställda bolag presterar bäst

Fler kvinnor i toppledningen genererar stabila vinster och finansiella avkastningar med lägre risk. Det visar en ny rapport från Pwc..

Realtid - 17 timmar sedan

Lars-Åke Norling ny vd för Nordnet

Lars-Åke Norling, investeringsansvarig på Kinnevik för teknik och media, blir ny vd för Nordnet och tillträder i september medan Anders Danielsson kvarstår i sin roll som tillförordnad vd fram till dess..

Realtid - 17 timmar sedan

Global gaming förlorar spellicensen

Spelinspektionen drar in Safeents licenser för kommersiellt onlinespel och vadhållning. Bakom Safeent finns Global Gaming 555 och sajten Ninja Casino. Aktien handelsstoppades strax innan börsen öppnade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.