Uppsalanyheter.se > Nyheter

Saturday, 30 May, 03:39

Uppsalanyheter.se - 21 maj 15 kl. 04:57

Bombattack mot Birger JarlStrax efter klockan 03:00 kallades polis till nöjeslokalen Birger Jarl sedan en kraftig detonation skett i lokalen, skadegörelsen är enligt polisen begränsad till ett rum.Strax efter klockan 03:00 kallades polis till nöjeslokalen Birger Jarl sedan en kraftig detonation skett i lokalen, skadegörelsen är enligt polisen begränsad till ett rum.   Någon okänd person har kastat in någonting i ett rum på Birger Jarl som sedan har detonerat, lokalen var tom vid tillfället och ett rum har fått skador i samband med attacken. Ingen brand uppstod, polisen har spärrat av platsen för att genomföra en teknisk undersökningen.   Brottsrubriceringen är allmänfarlig ödeläggelse.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Birger Jarl

Dela artikeln

3 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bombattackmot , Birger, Jarl
Nyan - 11 apr 18 kl. 15:37

Birger Jarl är till salu

Den gamla Ålandskryssaren Birger Jarl är till salu igen. Sedan 2013 har fartyget legat i Stockholm och använts som hotell och vandrarhem. 2016 köptes hon av tv-kände miljonären Leif-Ivan Karlsson.

Nyan - 05 maj 20 kl. 09:00

Birger Jarl i myndighetstrubbel igen

Birger Jarl, som tidigare gått i trafik mellan Stockholm och Mariehamn, har tidigare dömts ut som svartbygge och vräkts från sin plats vid Stadsgårdskajen. Nu riskerar befälhavaren fängelsestraff efter att ha avgått från Stockholm till Timrå utan tillstånd, skriver SVT Västernorrland på sin hemsida.
Birger Jarl köptes av den svenske entreprenören Leif-Ivan Karlsson för fyra år sedan och har nyttjats som flytande hotell.

Dagens PS - 09 apr 18 kl. 15:54

TV-kände miljonären säljer M/S Birger Jarl

”Mitt livs största misstag”, säger Leif-Ivan Karlsson till Dagens PS om båtaffären i juli 2016. Det har inte gått ett år sedan vi träffade Leif-Ivan Karlsson, känd från flera tv-såpor, ombord på det gamla Ålandsfartyget M/S Birger Jarl, som ligger förtöjt vid Stadsgårdskajen i Stockholm. Då, i maj 2017, var han sprudlande glad över sitt båtköp och hade massor av planer för den gamla skutan, däribland en skybar på akterdäck, en pianobar, event med lunchkryssningar, hotell och vandrarhem.

Nyan - 27 jun 18 kl. 15:43

Sköna drömmar på gamla Birger Jarl

Varje natt i många år låg hon i Västra hamnen. Nu kan du sussa gott för mindre än 50 euro på detta K-märkta fartyg, mitt i Stockholm. Ett alternativ för ålänningen på storstadsvisit.

NT - 12 jun 11 kl. 01:30

DNA-analys talar för Birger Jarl

Nya DNA-analyser och undersökningar av benrester ger ytterligare stöd för att det verkligen är Birger jarl, hans son Erik och andra hustrun Metchild som vilar i klosterkyrkan i Varnhem mellan Skara och Skövde, rapporterar Upsala Nya Tidning..

SvD - 12 jun 11 kl. 01:30

DNA-analys talar för Birger jarl

Nya DNA-analyser och undersökningar av benrester ger ytterligare stöd för att det verkligen är Birger jarl, hans son Erik och andra hustrun Metchild som vilar i klosterkyrkan i Varnhem mellan Skara och Skövde..

Nyan - 27 jun 13 kl. 13:00

Birger Jarl kan bli Stockholmshotell

Kryssningsfartyget Birger Jarl kan ha en framtid som hotell vid kajen i Gamla Stan i Stockholm..

Nyan - 15 jul 13 kl. 10:00

Nu kan man bo på Birger Jarl

Fick du aldrig tillfälle att kryssa med Ånedinlinjens Birger Jarl? Lugn, fartyget är nu vandrarhem i Stockholm och det finns följaktligen fortfarande möjlighet att sova i hytterna.
Från rederiets hemsida lotsas man i dag till Ånedin Hostels hemsida.

UNT - 16 jul 13 kl. 10:04

Här startar branden på Birger Jarl

I natt utsattes nattklubben Birger Jarl för ytterligare ett brandattentat. Enligt polisen var branden bara ett par minuter från att bli en storbrand..

Realtid - 20 sep 13 kl. 14:52

Affärsvärlden-profil till Birger Jarl FK

Fastighetsanalytikern Bertil Nilsson går till Birger Jarl Fondkommission..

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - Igår: 06:42

Recension: Energikick av nästan döda män - Skivsläpp av Almost Dead Men

Recension: Nu på fredag släpper Uppsalabandet Almost Dead Men sitt debutalbum, A brilliant Future wasted growing up. Inte nog med att de lyckats skapa ett album som skulle kunna härstamma från 70-talet, de ger också ut albumet på vinyl. Nu på fredag släpper Uppsalabandet Almost Dead Men sitt debutalbum, A brilliant Future wasted growing up.

Uppsalanyheter.se - 24 maj 20 kl. 19:46

Man greps för stöld efter språngmarsch

En man greps på söndagskvällen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.En man greps på söndagskvällen efter en kortare språngmarsch i Boländerna för stölder i flera butiker.   En väktare skulle gripa en man som stulit i en butik i Boländerna på söndagskvällen, mannen lyckades dock slita sig och en jakt till fots inleddes av flera väktare men mannen flydde till ett närliggande skogsparti där han gömde sig.

Uppsalanyheter.se - 19 maj 20 kl. 02:52

Knivhuggen man i Uppsala har avlidit

Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador. Den man som anträffades allvarligt knivhuggen på Slottsgränd natten mot lördagen uppges ha avlidit under måndagen av sina skador.    Det var vid 02:42 natten mot lördagen som polisen påträffade en knivhuggen man i 20-årsåldern på Slottsgränd i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 08 maj 20 kl. 01:09

Cyklist och mopedist i slagsmål om trafikregler

En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.En cyklist och en mopedist hamnade i handgemäng på en cykelbana i Stadsparken, händelsen resulterade i att båda anmälde varandra för misshandel.   Det var på torsdagseftermiddagen vid halvfyra-tiden som polisen i region Mitt fick in en anmälan från en 35-årig cyklist som blivit misshandlad av en mopedförare.

Uppsalanyheter.se - 04 maj 20 kl. 02:09

Coronaföraren: "känner mig mer skyddad i bilen än någon annanstans"

I mitten av mars fick taxiföraren Anette Svenson frågan om hon kunde tänka sig att köra en av företagets coronabilar. Det var aldrig någon tvekan och sedan en månad tillbaka kör hon bara coronakunder.I mitten av mars fick taxiföraren Anette Svenson frågan om hon kunde tänka sig att köra en av företagets coronabilar.

Uppsalanyheter.se - 26 apr 20 kl. 23:43

Tog mat ur soporna och värmde i restaurangens micro

Sent på lördagsnatten avvisades en person sedan denne plockat mat ur restaurangens sopor och värmt i micron.Sent på lördagsnatten avvisades en person sedan denne plockat mat ur restaurangens sopor och värmt i micron.   Strax före midnatt till söndagen kallades polis till en hamburgerrestaurang i Uppsala sedan en person blivit aggresiv mot personalen.

Uppsalanyheter.se - 24 apr 20 kl. 20:48

Förare blev av med körkortet efter polisjakt i 200 km/h

En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.En man i 25-årsåldern stoppades och bötfälldes efter en biljakt i mycket hög hastighet på E4 under fredagskvällen.   Det var vid avfart Uppsala Norra som en bilförare uppmättes köra 160 km/h i riktning norrut i en sportbil.

Uppsalanyheter.se - 24 apr 20 kl. 02:16

Död person funnen norr om Uppsala

En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.En död person har anträffats strax norr om Uppsala, fyndet utreds initialt som mord.   Det var vid 15-tiden som polisen larmades till ett område i närheten av Fyrisån vid väg 600.

Uppsalanyheter.se - 18 apr 20 kl. 03:57

Simon Monserrat släpper musik under april 2020

Allt blir annorlunda med det nya coronaviruset för DJ, musiker och Zumbainstruktör Simon Monserrat. Den pågående pandemin påverkar musikbranschen och andra kringverksamheter. Allt blir annorlunda med det nya coronaviruset för DJ, musiker och Zumbainstruktör Simon Monserrat.

Uppsalanyheter.se - 17 apr 20 kl. 02:36

Pojke rånad på kläder och plånbok

En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.En tonåring rånades på sina kläder och misshandlades av två män på Johannesbäcksgatan under torsdagskvällen.   Det var vid 21-tiden som polismyndigheten i Region mitt fick in larm om att en tonåring (ej myndig pojke) rånats och misshandlats av två män.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.