DI > Ekonomi

Friday, 23 October, 07:42

DI - 18 maj 15 kl. 17:42

Norden: Avvaktande handel på måndagenDe nordiska börsindexen präglades på måndagen av en avvaktande handel och utvecklades i olika riktningar. Det nordiska indexet OMXN40, som inte innehåller norska aktier, noterades till indexnivån 1.602 efter en uppgång på 1 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
OMXN40

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norden, Avvaktande, handelpå måndagen
DI - 11 maj 15 kl. 17:56

Norden: Avvaktande handel, men överlag upp

Handeln var något avvaktande på tisdagen, men de flesta nordiska börser befann sig i positivt territorium..

DI - 25 jul 16 kl. 22:27

USA-börserna: Måttliga nedgångar i avvaktande handel

USA-börserna noterades för måttliga nedgångar på måndagen i avvaktande handel. Energisektorn följde med oljepriset ned, medan teleoperatören Sprint hörde till dagens vinnare..

DI - 03 jul 18 kl. 11:05

Stockholmsbörsen: Avvaktande handel – H&M stiger

Stockholmsbörsen steg vid tisdagens öppning för att därefter tappa fart i oregelbunden och avvaktande handel. Riksbanken har lämnat styrräntan och räntebanan oförändrad vilket stärkt kronan. Basmetallerna var något ned med oljepriset var något upp.

Affärsvärlden - 23 aug 19 kl. 08:32

Avvaktande handel på Asienbörserna

De asiatiska börserna var mestadels lätt upp på fredagen i avvaktande handel inför Fed-chefen Jerome Powells anförande på eftermiddagen vid centralbankens årliga konferens i Jackson Hole..

Trelleborgs Allehanda - 15 feb 13 kl. 10:09

Avvaktande handel på börsen


Morgonens handel på Stockholmsbörsen var avvaktande, inför G 20-mötet i Moskva senare under dagen. Klockan 10 hade OMXS-index stigit med knappt 0,1 procent till 369,4. Utvecklingen på de ledande börserna i Europa var blandad.

Opinionen.se - 15 feb 13 kl. 10:18

Avvaktande handel på börsen

Morgonens handel på Stockholmsbörsen var avvaktande, inför G 20-mötet i Moskva senare under dagen. Klockan 10 hade OMXS-index stigit med knappt 0,1 procent till 369,4. Utvecklingen på de ledande börserna i Europa var blandad.

DI - 23 sep 14 kl. 16:42

Blickar mot Mellanöstern i avvaktande handel

De ledande amerikanska aktieindexen hade en avvaktande utveckling i tisdagens inledande handel. Flera bolag involverade i internationella affärer hade det särskilt tufft efter skärpta skatteregler, samtidigt som marknadens blickar riktades mot Mellanöstern och USA:s flygattacker i regionen..

DI - 13 jun 18 kl. 17:59

Europabörser: Avvaktande handel i väntan på Fed-besked

Indexrörelserna var något avvaktande på de ledande Europabörserna under onsdagens handel i väntan på räntebeskedet från amerikanska Federal Reserve. I sektorväg gick it-bolag starkast med en uppgång på 1,5 procent medan telekom backade 1,3 procent.  .

DI - 23 aug 18 kl. 16:50

USA-börser: Tekniksektorn draglok i avvaktande handel

New York-börserna handlades avvaktande i torsdagens tidiga handel. Investerare fortsatte att ta in beskeden från Fed-protokollet och blickade fram mot Fed-chefen Jerome Powells tal i Jackson Hole på fredagen..

DI - 23 feb 12 kl. 08:45

Stockholmsbörsen: Avvaktande handel väntas

Europas börser har ångat på rejält sedan slutet av 2011. Efter den grekiska överenskommelsen under natten mot tisdagen har dock börserna fallit tillbaka något. Även på torsdagen väntas handeln bli avvaktande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.