Nyan > Svenskfinland

Monday, 01 June, 11:49

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändareDe Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken. Insändaren var undertecknad av Obunden Samling i Eckerö. Men då Nya Åland ringer upp de Obundnas ordförande tillika viceordförande i Eckerös kommunfullmäktige Henrietta Hellström vet hon inte vem som har tecknat under insändaren.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Obundnas, Henrietta Hellström, De Obundna, Nya Åland, Eckerö, Rasmus Basilier, Obunden Samling, Eckerös, Leif Borg, Borg, nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ordförande, ovetandeom , obunden, insändare
BT - 03 dec 19 kl. 12:26

S-ordförande bakom fejkad insändare till BT: ”Ångrar det djupt”

BT har stoppat flera falska insändare som har rört krisen inom Socialdemokraterna i Borås. En av dessa kommer från ordföranden Per Carlsson. – Det är inget jag är stolt över, säger han..

Helsingborgs Dagblad - 12 jan 19 kl. 14:00

Insändare: ”Vi vill säkert samma sak med ersättningen till daglig verksamhet”

Socialnämndens ordförande svarar på insändare från funktionshinderrörelsen..

Helsingborgs Dagblad - 26 mar 19 kl. 08:00

Insändare: Nya gymnastikhallen i Höganäs blir inte mindre

Kultur- och fritidsutskottets ordförande svarar på insändare om gymnastikhallsbygget..

Sydsvenskan - 03 dec 19 kl. 18:30

S-ordförande skrev insändare i falskt namn

Flera falska insändare har under hösten skickats in till Borås Tidning med anledning av en konflikt inom Socialdemokraterna i kommunen. Bakom en av de falska insändarna ligger Per Carlsson, S-ordförande i Borås. – Jag har gjort det vid ett tillfälle.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 19 kl. 18:30

S-ordförande skrev insändare i falskt namn

Flera falska insändare har under hösten skickats in till Borås Tidning med anledning av en konflikt inom Socialdemokraterna i kommunen. Bakom en av de falska insändarna ligger Per Carlsson, S-ordförande i Borås. – Jag har gjort det vid ett tillfälle.

Blekinge Läns tidning - 24 mar 18 kl. 17:26

Svar på skrivarklubbens insändare

För en dryg vecka sedan publicerade BLT en insändare här på kultur och nöjessidorna. Det var Skrivarklubbens ordförande Lisbeth Beselin som bland annat ifrågasatte kriterierna för föreningsbidragen från Region Blekinge. Här kommer svaret från Ivar Wenster, ordförande i regionens kulturnämnd..

Sydsvenskan - 04 dec 19 kl. 12:55

S-ordförande avgår efter falsk insändare

Per Carlsson, ordförande för Socialdemokraterna i Borås, lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan. Orsaken är att han erkänt att han skickat in insändare under falskt namn till Borås tidning. Besked kom i ett pressmeddelande på onsdagsförmiddagen, skriv.

GT - 03 dec 19 kl. 16:38

S-toppen skickade in falsk insändare till lokaltidningen

Socialdemokraternas ordförande i Borås, Per Carlsson, skickade en falsk insändare till Borås Tidning, uppger tidningen.– Jag ångrar det djupt, säger Per Carlsson till BT.I samband med debatten om de interna striderna i partiet har flera falska insändare kommit till tidningen..

Dalarnas tidningar - 17 dec 19 kl. 09:01

INSÄNDARE: Ett klargörande för Maria Olofson

Maria Olofson, ordförande i Vänsterpartiet i Mora, skriver i sin insändare att Morastrand AB....

YA - 14 nov 19 kl. 00:33

Göte Lundqvist: Faktafel om ”Saltan” i Joakim Strandbergs insändare

Joakim Strandberg har en insändare om Ystad Saltsjöbad i tisdagens tidning. Jag vill som tidigare ordförande i styrelsen för bolaget rätta några faktafel som insmugit sig i insändaren..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 1 timme sedan

Rosala II på Enklingelinjen

Från och med onsdag 3 juni till och med slutet av augusti kommer Rosala II att trafikera på Enklingelinjen. Det skriver landskapsregeringen i ett pressmeddelande. M/s Bärö blir reservfartyg på Enklingelinjen och beräknas återgå i trafik i september.

Nyan - 3 timmar sedan

Start för Pafs lottospel på torsdag

Pafs nysatsning på egen lotto, Låttå, startar på torsdag. Jackpotten startar från 10 000 euro, men är i likhet med vanliga lottoprodukter stigande. Krille Mattsson, försäljningschef på Paf säger att jackpotten startar från en lägre nivå.

Nyan - 5 timmar sedan

ÅHS: Hätsk stämning kan skrämma folk

Det finns en risk att den hårda tonen i sociala medier skrämmer folk från att söka vård. Det här efter att ett nytt fall av coronasmitta hittades i fredags. – Man är rädd för att bli stämplad.

Nyan - 18 timmar sedan

Garagebrand i Lemland släckt

En smärre brand utbröt i ett fristående garage i Lemland vid halvsextiden på söndagseftermiddagen. Bilar från såväl frivilligbrandkårerna i Lemland och Strandnäs som från räddningsverket var snabbt på plats och kunde släcka innan några större skador uppstått. – Vi vet inte varför det brann än, det är för tidigt att säga, säger tillförordnade räddningschefen Karl Nordlund till Nyan.

Nyan - 22 timmar sedan

Balansgång när krogarna öppnar igen

– Samtidigt som vi vill välkomna många gäster så måste vi se hålla avstånd och begränsa antalet gäster inomhus, säger Stig Grönlund på Indigo inför nyöppningen på måndag. .

Nyan - 23 timmar sedan

Kyrkan öppnar för gudstjänstbesökare igen

De åländska gudstjänstbesökarna sitter redan av tradition ganska spritt i kyrkbänkarna och därför innebär restriktionslättnaderna i praktiken inte så stor skillnad jämfört med normala omständigheter. Däremot begränsas konfirmationerna. .

Nyan - Igår: 10:23

Kråka fick leva

I ett pressmeddelande i den lättare skolan berättar polisen på söndagsmorgonen att man under lördagen önskades på plats i Mariehamn, efter att två personer ”iakttagit en kråka som de uppgav var skadad”. Personerna ville att polisen skulle avliva fågeln, men efter att patrullen rådgjort med en tredje person på plats ”konstaterades att det rörde sig om en ung fågel som ännu inte kunde flyga och därför rörde sig avvikande på marken”. Patrullen förklarade saken för anmälarna och skonade kråkungen.

Nyan - Igår: 10:14

Lugn lördagsnatt för polisen

Polisen meddelar att man under lördagsnatten övervakat den allmänna ordningen på Lilla Holmen, med bland annat fotpatrullering, utan att ha haft något att anmärka på. I en annan del av Mariehamn anmäldes det att en berusad person låg och sov på trottoaren, men vederbörande fortsatte sin färd efter ett samtal med patrullen. Från ett egnahemshus i Jomala önskades man dock till platsen efter att en kvinna hade ”betett sig mycket störande och aggressivt under en hemmafest”.

Nyan - Igår: 08:06

Tillbaka till 70-talet på Finströms bibliotek

När Finströms bibliotek öppnar igen nu på måndag kliver besökarna rakt in i 1970-talet. .

Nyan - Igår: 16:35

Ämnäs kan bli Ålands smartaste by

Åland är ett testområde för framtidens smarta energinät. Det har upprepats ett antal gånger, även om det för många fortfarande är oklart vad ett smart energinät är. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.