Nyan > Svenskfinland

Wednesday, 20 February, 17:30

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändareDe Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken. Insändaren var undertecknad av Obunden Samling i Eckerö. Men då Nya Åland ringer upp de Obundnas ordförande tillika viceordförande i Eckerös kommunfullmäktige Henrietta Hellström vet hon inte vem som har tecknat under insändaren.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Obundnas, Henrietta Hellström, De Obundna, Nya Åland, Eckerö, Rasmus Basilier, Obunden Samling, Eckerös, Leif Borg, Borg, nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ordförande, ovetandeom , obunden, insändare
Helsingborgs Dagblad - 12 jan 19 kl. 14:00

Insändare: ”Vi vill säkert samma sak med ersättningen till daglig verksamhet”

Socialnämndens ordförande svarar på insändare från funktionshinderrörelsen..

Blekinge Läns tidning - 24 mar 18 kl. 17:26

Svar på skrivarklubbens insändare

För en dryg vecka sedan publicerade BLT en insändare här på kultur och nöjessidorna. Det var Skrivarklubbens ordförande Lisbeth Beselin som bland annat ifrågasatte kriterierna för föreningsbidragen från Region Blekinge. Här kommer svaret från Ivar Wenster, ordförande i regionens kulturnämnd..

Helsingborgs Dagblad - 26 jun 17 kl. 10:00

Insändare: S svarar socialnämndens ordförande

Roger Nilssons svarar på Marie Holmstedts insändare..

YA - 11 nov 18 kl. 05:05

Insändare: Centerpartiet är ett liberalt borgerligt parti

I en insändare publicerad i YA 5 november går Eva Hallmer Lindahl, ordförande för Liberalerna i Skurup, till kraftigt angrepp på Centerpartiet som är Skurups största liberala parti. .

Helsingborgs Dagblad - 07 jan 19 kl. 17:00

Insändare: Höjd ersättning till daglig verksamhet ska diskuteras

Socialnämndens ordförande svarar på funktionshinderrörelsens insändare..

DalaDemokraten - 14 okt 14 kl. 17:32

Insändare: Beundrar Dalkurds ordförande

Jag beundrar Dalkurds ordförande Ramazan Kizil som på plats i Kobane, Syrien, försöker hjälpa alla stackars människor som utsätts för IS hänsynslösa attacker..

DalaDemokraten - 14 nov 14 kl. 16:23

Insändare: Vi har visst starka kvinnor i ledande position i Säter

Starka kvinnor i Säters politik och majoritetens kvinnor nu! Vi har startat en ny majoritet i Säter där socialdemokraterna och centern samarbetar. Maud Jones Jans är vår första kvinnliga ordförande i fullmäktige på väldigt länge.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 17 kl. 16:00

Insändare: Green kidz-ordförande ryter till

Fredrika Ramsay Nelson gillar inte att utbildningsnämndens ordförande Pia Möller (M) kallar verksamheten för "lull-lull"..

YA - 12 dec 18 kl. 02:02

Insändare: Ni bör be Christer Yrjas om ursäkt

Svar till Sara Anheden (S) och Inger Åbonde (S) som gör ett grovt påhopp på kommunfullmäktiges ordförande i Tomelilla i YA 8 december ”Ordförande agerade som vår motpart”..

DalaDemokraten - 27 mar 17 kl. 14:00

Insändare: Tack för hjälp med att stoppa flygplatsen i Sälen, Abbe Ronsten!

Efter Abbe Ronstens, ordförande i Region Dalarna, uttalande om flygplatsen i Sälen fick petitionen “Stoppa airportcenter i Sälen” nya påskrifter, skriver insändarskribenten..

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 30 minuter sedan

Föglö vill inte tvångsvaccinera

Föglö socialnämnd bedömer att ingen inom vården kan tvingas att vaccinera sig eftersom lagen om smittsamma sjukdomar inte är tillräckligt tydlig. – Socialnämndens tolkning är att det råder frivillighet för vaccinering, skriver de. Nämnden föreslår för kommunstyrelsen att personal som omfattas av gällande lagstiftning och så vill ska få vaccinera sig på kommunens bekostnad.

Nyan - 1 timme sedan

Nya ekonomiska systemet godkänt av riksdagen

Ändringen av självstyrelselagen godkändes i riksdagens andra behandlingen klockan 16.59 på onsdagen. Den andra behandlingen avhandlades utan diskussion, så talmannen konstaterade bara att man godkänner lagen och slog sin klubba i bordet.

Nyan - 1 timme sedan

IFK Mariehamn firas på biblioteket

Idrottsföreningen Kamraterna Mariehamn – IFK Mariehamn i dagligt tal – firar 100-årsjubileum i år. Detta uppmärksammas i anslutning till firandet av stadens 158-årsdag på Mariehamns stadsbibliotek på torsdag klockan 18.30.

Nyan - 3 timmar sedan

Så tycker de nu om mobilförbudet

Testet med förbud mot mobiltelefoner i Strandnäs högstadieskola går mot sitt slut, och det är dags för utvärdering. .

Nyan - 4 timmar sedan

Ändrade turer för Odin

M/S Odin planerar att avgå kl. 16:10 från Långnäs, men kör direkt till Snäckö.
Angöring Överö kl.

Nyan - 5 timmar sedan

Fordonsbrand orsakar strömavbrott i Lemland

En bil brinner under högspänningsledning i Knutsboda, Lemland, enligt Alarmcentralen och Räddningsverkets information på Facebook. På grund av släckningsarbetet har räddningsledningen bett att ledningen ska vara icke spänningsförande så länge släckningen pågår. Det här betyder strömavbrott för Lemland.

Nyan - 6 timmar sedan

Tove Jansson flerfaldigt aktuell

Tove Jansson-fans upplever just nu en högtidsstund. På tisdag nästa vecka är det premiär för den nya animerade Mumindalen-serien på Yle – och på brittiska Sky One. Serien är nämligen en brittisk-finländsk samproduktion som görs på tre språk och som senare kommer att distribueras världen över.

Nyan - 7 timmar sedan

Polismästaren söker tjänst i Åbo

Polismästaren på Åland Maria Hoikkala har sökt en tf polischefstjänst i Åbo. Tjänsten är tillfällig, från 1 mars till 30 juni i år. Maria Hoikkala har även tidigare sökt tjänster i riket.

Nyan - 8 timmar sedan

”För tidigt säga något” om strejkförhandlingar

– Det är för tidigt att säga något, säger förlikningsman Jukka Ahtela om förhandlingarna mellan Sjömansunionen och Rederierna i Finland. Förlikningsförhandlingarna mellan Finlands Sjömansunion och Rederierna i Finland fortsatte under gårdagen. – Jag kan inte avslöja något om innehållet.

Nyan - 8 timmar sedan

Gudingen ställer in avgångar pga blåst

Ålands trafiken meddelar att m/s Gudingen inte angjorde Kyrkogårdsö idag kl. 09:35 på grund av hård vind. Också Gudingens angöringar till Överö är inställda idag.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.