SR > Kultur

Thursday, 18 April, 22:23

SR - 09 apr 15 kl. 11:19

Cecilia von Strokirch gör humor av singellivets vedermödorSingellivets vedermödor och att skaffa barn på egen hand med hjälp av assisterad befruktning- det är vad komikern Cecilia von Strokirchs föreställning "Jungfruföderskan" handlar om. Hon driver med den största skräcken, att inte träffa nån och rädslan för att inte få bli förälder..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Strokirch, Cecilia, Strokirchs, Jungfruföderskan

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cecilia, von, Strokirch, gör, humorav , singellivets, vedermödor
Jönköpingsnytt - 13 nov 12 kl. 05:40

Slutsålt när von Strokirch jojobantar i Jönköping

Jönköpingsbördiga Cecilia von Strokirch kommer till Jönköping med sin succéföreställning En jojobantares bekännelser. Det blir tre framträdanden i Spira denna vecka, föreställningar som redan är slutsålda..

Jönköpingsnytt - 13 nov 12 kl. 05:40

Slutsålt när von Strokirch jojobantar

Jönköpingsbördiga Cecilia von Strokirch kommer till Jönköping med sin succéföreställning En jojobantares bekännelser. Det blir tre framträdanden i Spira denna vecka, föreställningar som redan är slutsålda..

UNT - 25 nov 14 kl. 17:38

Lena von Strokirch ställer ut

Lena von Strokirch ställer ut målningar och teckningar i konsthallen i Tierps bibliotek..

Barometern - 13 jun 14 kl. 09:55

Linn von Walden och Lasse Magnusson

Kalmar, fick den 30 januari en dotter som heter Isa Doris Cecilia von Walden. Vikt
2 655 g, längd 47 cm. .

Sydsvenskan - 30 jan 11 kl. 06:30

Kvinnor utan tjejhumor

"Offroad" är stand up-showen som vill bevisa att det inte finns en speciell tjejhumor. Den 11 februa?
?

Jönköpingsnytt - 27 maj 12 kl. 16:05

Jönköpingstjej har en av rollerna i TV-aktuell film

Nässjöbördiga Henrik Elmér har de senaste sex åren jobbat med en Meningen med Hugo. Om drygt en vecka är det äntligen premiär för filmen där även Cecilia von Strokirch från Jönköping har en liten roll..

Expressen - 19 okt 18 kl. 09:00

Stjärnans bebislycka – Cecilia Forss gravid

Skådespelerskan Cecilia Forss väntar sitt första barn och till våren blir hon och pojkvännen Fredrik Von Der Esch föräldrar.– De tolv första veckorna var oroliga, men efter det har jag mått fantastiskt och känt mig väldigt lycklig, berättar skådespelerskan för tidningen Mama..

HBL - 06 dec 13 kl. 06:00

Oklart varför von Schoultz fick sparken

Ekenäs energis avgående direktör, Roald von Schoultz, har fått sparken från sitt nya jobb vid Imatran seudun sähkö. – Det dök upp uppgifter om honom som kom som en kalldusch, säger styrelseordföranden Aimo Sepponen.Roald von Schoultz valdes till posten som vd på Imatran seudun sähkö, som bland annat äger Estlands näststörsta elbolag, i november.

HBL - 15 feb 14 kl. 06:00

von Schoultz om Ekenäs Energi:Det skar sig med Ann Storsjö

Osakligt bemötande av honom som tjänsteman är en orsak till att Roald von Schoultz sade upp sig från Ekenäs Energi.RASEBORG När kommunalvalet 2012 var över fick Roald von Schoultz en ny politisk chef. Hon hette Ann Storsjö, representerade Svenska folkpartiet och hade fått 148 röster i sitt första kommunalval i Raseborg.

YLE - 14 nov 16 kl. 19:00

von Koskull: Kunden måste få personlig service med ett klick

Nordea har under senare tid lidit av ett försämrat rykte. Genom att förnya hela sitt sätt att fungera vill banken vinna tillbaka kundernas förtroende och välvilja. Receptet är att förbättra tjänster och service över nätet.

Fler nyheter från SR

SR - 8 timmar sedan

Veteranregissörer och Elton John på årets Cannesfestival.

Roger Wilson om årets tävlande på Cannesfestivalen..

SR - 8 timmar sedan

Veckans ord: ägg

Varje vecka väljer ju någon från Kulturredaktionen ut ett ord i tiden.Och under den här påskveckan är det Gunnar Bolins tur att reflektera kring ett ord. Och han har valt ut ett ord vi ser överallt dessa dagar, nämligen ägg..

SR - 10 timmar sedan

Daniel Norgren gör egensinnig folkrock från de västgötska skogarna

Daniel Norgren är sångaren från Sjuhäradsbygden som hittat en egen nisch i den så traditionstyngda americanan. I början av sin karriär uppträdde han som enmansorkester, numera fyller han konserthus med sitt band. På fredag släpps hans nya skiva "Wooh Dang"..

SR - 11 timmar sedan

Desinformationen gör ukrainska valet obegripligt

En komiker utan politisk erfarenhet ser ut att vinna det ukrainska presidentvalet på söndag. Inte alla internationella medier har varit bra på att förklara varför..

SR - 15 timmar sedan

Stora tidningshus söker stöd för journalistiska "vita fläckar"

Flera av landets största tidningsbolag har sökt det nya statliga stödet för journalistik i underbevakade kommuner. Ett av dem är Gota media som söker pengar till 18 kommuner där de redan har lokalredaktioner..

SR - 16 timmar sedan

Välspelat, trivsamt och sockrigt i Robert Redfords sista roll

RECENSION. Sin sista film som skådespelare har han sagt, Robert Redford när han nu ikläder sig rollen som återfallsbankrånaren Forrest Tucker, i regi av David Lowry. Gunnar Bolin har sett..

SR - Igår: 16:09

Kulturhistoriska byggnader kan behöva extra skydd

Den stora branden i Notre-Dame startade i samband med den renovering som pågår i katedralen. Och Erika Hedhammar, utredare på Riksantikvarieämbetet som jobbar med svensk katastrofberedskap för kulturarv är inte förvånad..

SR - Igår: 15:21

Kungliga operan kan få ny publikentré

Kungliga operan i Stockholm får en ny publikentré mot Kungsträdgården, om regeringen tillstyrker den slutrapport som operan och Statens fastighetsverk nu har lämnat in..

SR - Igår: 14:45

Game of Thrones-podden som diskuterar politiken

Sista säsongen av Game of Thrones är igång. P1 Kultur har träffat Johannes Klenell och Jenny Lindahl som analyserar serien på djupet i "Weirwoodpodden"..

SR - Igår: 14:24

Regeringen vill bringa klarhet i frågan om återlämnad stulen konst

Både Riksrevisionen och Moderna museet har skickat in sina ståndpunkter om den återlämnade naziststulna tavlan till regeringen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.