SR > Kultur

Tuesday, 19 February, 07:27

SR - 09 apr 15 kl. 11:19

Cecilia von Strokirch gör humor av singellivets vedermödorSingellivets vedermödor och att skaffa barn på egen hand med hjälp av assisterad befruktning- det är vad komikern Cecilia von Strokirchs föreställning "Jungfruföderskan" handlar om. Hon driver med den största skräcken, att inte träffa nån och rädslan för att inte få bli förälder..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Strokirch, Cecilia, Strokirchs, Jungfruföderskan

Dela artikeln

48 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cecilia, von, Strokirch, gör, humorav , singellivets, vedermödor
Jönköpingsnytt - 13 nov 12 kl. 05:40

Slutsålt när von Strokirch jojobantar i Jönköping

Jönköpingsbördiga Cecilia von Strokirch kommer till Jönköping med sin succéföreställning En jojobantares bekännelser. Det blir tre framträdanden i Spira denna vecka, föreställningar som redan är slutsålda..

Jönköpingsnytt - 13 nov 12 kl. 05:40

Slutsålt när von Strokirch jojobantar

Jönköpingsbördiga Cecilia von Strokirch kommer till Jönköping med sin succéföreställning En jojobantares bekännelser. Det blir tre framträdanden i Spira denna vecka, föreställningar som redan är slutsålda..

UNT - 25 nov 14 kl. 17:38

Lena von Strokirch ställer ut

Lena von Strokirch ställer ut målningar och teckningar i konsthallen i Tierps bibliotek..

Barometern - 13 jun 14 kl. 09:55

Linn von Walden och Lasse Magnusson

Kalmar, fick den 30 januari en dotter som heter Isa Doris Cecilia von Walden. Vikt
2 655 g, längd 47 cm. .

Sydsvenskan - 30 jan 11 kl. 06:30

Kvinnor utan tjejhumor

"Offroad" är stand up-showen som vill bevisa att det inte finns en speciell tjejhumor. Den 11 februa?
?

Jönköpingsnytt - 27 maj 12 kl. 16:05

Jönköpingstjej har en av rollerna i TV-aktuell film

Nässjöbördiga Henrik Elmér har de senaste sex åren jobbat med en Meningen med Hugo. Om drygt en vecka är det äntligen premiär för filmen där även Cecilia von Strokirch från Jönköping har en liten roll..

Expressen - 19 okt 18 kl. 09:00

Stjärnans bebislycka – Cecilia Forss gravid

Skådespelerskan Cecilia Forss väntar sitt första barn och till våren blir hon och pojkvännen Fredrik Von Der Esch föräldrar.– De tolv första veckorna var oroliga, men efter det har jag mått fantastiskt och känt mig väldigt lycklig, berättar skådespelerskan för tidningen Mama..

HBL - 06 dec 13 kl. 06:00

Oklart varför von Schoultz fick sparken

Ekenäs energis avgående direktör, Roald von Schoultz, har fått sparken från sitt nya jobb vid Imatran seudun sähkö. – Det dök upp uppgifter om honom som kom som en kalldusch, säger styrelseordföranden Aimo Sepponen.Roald von Schoultz valdes till posten som vd på Imatran seudun sähkö, som bland annat äger Estlands näststörsta elbolag, i november.

HBL - 15 feb 14 kl. 06:00

von Schoultz om Ekenäs Energi:Det skar sig med Ann Storsjö

Osakligt bemötande av honom som tjänsteman är en orsak till att Roald von Schoultz sade upp sig från Ekenäs Energi.RASEBORG När kommunalvalet 2012 var över fick Roald von Schoultz en ny politisk chef. Hon hette Ann Storsjö, representerade Svenska folkpartiet och hade fått 148 röster i sitt första kommunalval i Raseborg.

YLE - 14 nov 16 kl. 19:00

von Koskull: Kunden måste få personlig service med ett klick

Nordea har under senare tid lidit av ett försämrat rykte. Genom att förnya hela sitt sätt att fungera vill banken vinna tillbaka kundernas förtroende och välvilja. Receptet är att förbättra tjänster och service över nätet.

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Fängslande och långrandiga isbjörnar i Yoko Tawadas nya roman

Isbjörnen Knut på Berlins zoo blev hela stans gosedjur innan plötsligt dog 2011. Han är förebild till en av isbjörnarna i Yoko Tawadas nya roman..

SR - 1 timme sedan

Ny interaktiv sajt vill föra teatern till hemmet

I ett projekt delfinansierat av EU ska det gå att se dans- och teaterföreställningar i realtid i sin tv genom att använda en strömningstjänst..

SR - 14 timmar sedan

Film om katolsk övergreppsskandal får domstolsstöd

Filmen "Grâce à Dieu" – om de mest uppmärksammade anklagelserna av sexuella övergrepp på barn inom katolska kyrkan i Frankrike – får går upp på franska biografer i veckan. Det beslutade under måndagen fransk domstol, efter försök att stoppa premiären..

SR - 15 timmar sedan

Ny utställning om konstnärsgemenskapen i Grez-sur-loing

På Prins Eugens Waldemarsudde har konstutställningen "Grez-sur-Loing – Konst och relationer" precis öppnat. Konstvetaren Alexandra Herlitz har forskat om konstnärsgemenskapen i Grez..

SR - 15 timmar sedan

Bokförlagen vill inte tappa mark i en digital värld

Den totala försäljningen av böcker ökar och det beror på digitala abonnemangstjänster. Svenska förlag arbetar hårt för att inte hamna efter i utvecklingen..

SR - 17 timmar sedan

Mediesveriges avgörande ögonblick sedan millennieskiftet

Vilken betydelse fick lansering av Iphone i Sverige för svenska medier? Hur kunde Elitlistan väcka sådan ilska? Varför är en teppanyakihäll en viktig del för svensk mediehistoria?

SR - 17 timmar sedan

Musiker oroliga efter minskade bidrag till jazzklubbar

Även musikerna känner oro efter Kulturrådets beslut att dra in bidragen till tretton jazzföreningar runt om i landet..

SR - 23 timmar sedan

Ett självmords anatomi - modigt, skakigt, mörkt.

Var börjar och slutar ett självmord? Kan och måste det ärvas? Den brittiske dramatikern Alice Birch frågor tolkas av regissören Suzanne Osten i Malmö.

SR - 22 timmar sedan

Uppåt för bokbranschen - tack vare digitala abonnemangstjänster

Kurvan pekar uppåt för den svenska bokbranschen. 2018 ökade den totala försäljningen av böcker med nästan fem procent, mycket tack vare att de digitala abonnemangstjänsterna växer snabbt..

SR - Igår: 07:00

I "24 Timmar Svart Kvinna" förstör rasismen festen

För fem år sen startades Instagramkontot "Svart Kvinna". Nu kommer pjäsen, där vi möter fyra unga svarta kvinnor som får sin kväll på stan förstörd av rasism..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.