YLE > Sport

Friday, 23 October, 07:28

YLE - 02 apr 15 kl. 09:18

Finlandssvensk Luleåback hemlighetsfull om sin framtidPå tisdag meddelade SHL-laget Luleå Hockey att Marcus Fagerudd inte fortsätter i klubben. Rykten har fört honom bland annat till Ilves, men det enda han med säkerhet kan säga är att han har tackat nej till Vasa Sport. Fagerudd kom till Luleå inför säsongen 2011-2012 och spenderade största delen av säsongen i klubbens juniorlag, där han slog klubbrekord i antal poäng med 50 poäng på 44 matcher. De två följande säsongerna spenderade han pålåni Asplöven innan han slog igenom i SHL med Luleå. Den gångna säsongen spelade han över 40 matcher i SHL och var med om att vinna Champions Hockey League med klubben.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Luleåback, SHL, Luleå Hockey, Marcus Fagerudd, Ilves, Vasa Sport, Luleå, Asplöven, Champions Hockey League, Fagerudd, Yle Sporten, Rykten, Tammerfors, Finland, Sverige, IFK Lepplax, Ässäts

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finlandssvensk, Luleåback, hemlighetsfullom sin , framtid
Kristianstadsbladet - 06 apr 13 kl. 10:56

Luleåback stängs av


Luleås back Robin Jonsson stängs av under resten av semifinalserien mot Färjestad i slutspelshockeyn, uppger klubben på Twitter. Svenska ishockeyförbundets disciplinnämnd bötfäller dessutom Jonsson med 26 000 kronor för crosscheckingen i ansiktet på Färjestads Per Åslund i den fjärde semifinalen i torsdags.Avstängningen av Jonsson gäller till och med den 10 april då en eventuell sjunde match mot Färjestad spelas.

Sydsvenskan - 16 feb 15 kl. 12:35

Luleåback tvingas sluta

Luleås skadeförföljde back Robin Jonsson, 31, tvingas sluta med ishockeyn. Den förre landslagsbacken opererade ryggen i våras och gjorde nyligen comeback, men tvingas ge upp.— Jag hade ett möte med läkarna i fredags och de ansåg att allt jag gör hädanefter, med tanke på det som har varit, innebär en risk.

Helsingborgs Dagblad - 16 feb 15 kl. 12:35

Luleåback tvingas sluta

Luleås skadeförföljde back Robin Jonsson, 31, tvingas sluta med ishockeyn. Den förre landslagsbacken opererade ryggen i våras och gjorde nyligen comeback, men tvingas ge upp.— Jag hade ett möte med läkarna i fredags och de ansåg att allt jag gör hädanefter, med tanke på det som har varit, innebär en risk.

Västerbottens Folkblad - 07 dec 13 kl. 16:29

Sju matchers avstängning för Luleå-back

Tacklingen mot Skellefteås Pierre Edouard Bellemere ger Luleås back Jan Sandström sju matchers avstängning. ”En farlig och mycket respektlös crosschecking som ska föranleda en kännbar avstängning” skriver Svenska Ishockeyförbundets disciplinnämnd i sin dom. Det var i fredagens norrderby mellan Skellefteå AIK och Luleå i SHL som Jan Sandström gjorde sin farliga tackling.

Aftonbladet - 10 jan 13 kl. 16:34

Luleå-back täckte skott ? bröt benet

Luleås back blir borta till slutet av februari.

Nya Wermlands Tidningen - 06 apr 13 kl. 10:56

Luleåback stängs av och får böta 26 000

Luleås back och förre FBK-spelaren, Robin Jonsson, stängs av efter crosscheckningen i ansiktet på FBK:s forward Per Åslund under matchen i torsdags..

SVT - 06 apr 13 kl. 11:27

Luleåback stängs resten av semifinalserien

Luleås back Robin Jonsson stängs av under resten av semifinalserien mot Färjestad i slutspelshockeyn, uppger klubben på Twitter..

Trelleborgs Allehanda - 07 dec 13 kl. 16:17

Luleåback stängs av sju matcher


Luleås back Jan Sandström straffas med sju matchers avstängning för tackling mot huvudet på Pierre Edouard Bellemare i matchen mot Skellefteå i SHL-ishockeyn på fredagskvällen.Tre av matcherna i avstängningen omvandlas till böter, 45 000 kronor.Disciplinnämnden bedömer att Jan Sandström utdelade en "relativt kraftfull crosschecking mot nackpartiet på motspelaren".

Helsingborgs Dagblad - 07 dec 13 kl. 16:19

Luleåback stängs av sju matcher

Luleås back Jan Sandström straffas med sju matchers avstängning för tackling mot huvudet på Pierre Edouard Bellemare i matchen mot Skellefteå i SHL-ishockeyn på fredagskvällen. Tre av matcherna i avstängningen omvandlas till böter, 45 000 kronor. Disciplinnämnden bedömer att Jan Sandström utdelade en "relativt kraftfull crosschecking mot nackpartiet på motspelaren"..

NT - 07 dec 13 kl. 16:17

Luleåback stängs av sju matcher

Luleås back Jan Sandström straffas med sju matchers avstängning för tackling mot huvudet på Pierre Edouard Bellemare i matchen mot Skellefteå i SHL-ishockeyn på fredagskvällen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.