DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 20:54

DI - 30 mar 15 kl. 16:44

SAS öppnar nya linjer från LandvetterSAS meddelar att man från Landvetter, Göteborg, öppnar ett antal nya linjer samt återöppnar sommardestinationer..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SAS, Landvetter

Dela artikeln

33 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SASöppnar nya , linjerfrån , Landvetter
SvD - 30 nov 16 kl. 14:54

Jettime skär ned – SAS-linjer stängs

Flygbolaget SAS tvingas stänga två linjer från Sverige när danska Jettime drar ned sin verksamhet. Bolaget är ekonomiskt pressat och slutar nu flyga med de mindre plan, målade i SAS färger, som man flyger på SAS uppdrag..

Affärsvärlden - 23 nov 12 kl. 07:15

45 nya SAS-linjer nästa år

SAS öppnar 45 nya linjer under 2013. Detta betyder att SAS kommer att erbjuda nya direktflyg från både huvudflygplatserna och flera av de regionala flygplatserna i de nordiska länderna..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Konkurs inte slutet för SAS-linjer

Om SAS går i konkurs innebär det inte att flyglinjerna försvinner. Norwegian, Malmö Aviation och Sverigeflyg står alla beredda att fylla luckorna. Ssvenska resenärer behöver inte vara alltför oroliga, enligt Jan Ohlsson, chefredaktör på travelinsider.

BT - 18 nov 12 kl. 17:01

Konkurs inte slutet för SAS-linjer

Om SAS går i konkurs innebär det inte att flyglinjerna försvinner. Norwegian, Malmö Aviation och Sverigeflyg står alla beredda att fylla luckorna.
Ssvenska resenärer behöver inte vara alltför oroliga, enligt Jan Ohlsson, chefredaktör på travelinsider.

Sydsvenskan - 18 nov 12 kl. 17:07

Bolag redo flyga SAS-linjer

Om SAS går i konkurs innebär det inte att flyglinjerna försvinner. Norwegian, Malmö Aviation och Sverigeflyg står alla beredda att fylla luckorna..

Opinionen.se - 05 apr 13 kl. 16:15

SAS hyr fyra plan från Danmark

SAS har tecknat en avsiktsförklaring med det danska flygbolaget Jet Time om att hyra fyra nya flygplan av modellen ATR 72-600, inklusive personal. Enligt avsiktsförklaringen ska flygplanen trafikera SAS linjer till och från Köpenhamn och Stockholm under vintern 2013-2014 och sommaren 2014, skriver bolagen i ett pressmeddelande. Detta påverkar inte SAS liknande avtal med andra bolag..

BT - 12 aug 14 kl. 14:16

Rekordmånga resor från Landvetter

Fler än någonsin reser från Landvetter. När året är slutet kan flygplatsen för första gången passerat fem miljoner resenärer. Med 396 215 resenärer under juli har Landvetter haft den bästa julimånaden någonsin passagerarmässigt, enligt Swedavia.

BT - 12 aug 14 kl. 14:16

Rekordmånga juli- resor från Landvetter

Fler än någonsin reser från Landvetter. När året är slutet kan flygplatsen för första gången passerat fem miljoner resenärer. Med 396 215 resenärer under juli har Landvetter haft den bästa julimånaden någonsin passagerarmässigt, enligt Swedavia.

Cornucopia - 19 apr 17 kl. 09:08

Västtrafik: Varför går det ingen kollektivtrafik till Landvetter Flygplats?

Sveriges näst största flygplats, Landvetter Flygplats utanför Göteborg saknar kollektivtrafikanslutningar annat än flygbuss från Göteborg eller Borås. Det betyder att även om man bor bullerstört nära flygplatsen så måste man åka omvägen via Göteborg för att kunna åka kollektivt till flygplatsen, även som anställd.
Landvetter Flygplats.

GöteborgsPosten - 22 timmar sedan

Göteborgs FF B vann toppmötet mot Landvetter B med 3–2

Göteborgs FF B tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Landvetter B hemma i division 3 Göteborg A i fotboll på torsdagen med 3–2 (2–2). En viktig seger i toppen av tabellen..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Hon styr Ikea mot nya inriktningen: ”Vi måste samverka”

Genom ett dotterbolag som kan investera i sociala entreprenörer ska Ikea bidra till att utrota fattigdom i världen. Chefen för Ikea Social Entrepreneurship BV, Åsa Skogström Feldt, rapporterar direkt till möbeljättens koncernchef..

DI - 10 minuter sedan

Antalet aktiva oljeriggar sjönk i USA

Totala antalet aktiva olje- och gasriggar i USA sjönk under senaste rapportveckan. Det visar veckosiffror från Houstonbaserade oljeservicebolaget Baker Hughes..

DI - 45 minuter sedan

Gränslöst med godis vände dyr satsning: ”Godis, dryck och tobak hör ihop”

Candyworld skulle erövra Sverige med godisbutiker – men en satsning på två lekland blev kostsam. Nu laddar ägarna om med en nygammal strategi.  ”Vi utvecklar det område som vi är bra på och det är godis ”, säger Kent Långström, en av grundarna.

DI - 1 timme sedan

Verkligheten kom ifatt Theresa May

Theresa May har visat en otrolig förmåga att stå emot nästan konstant motvind. Det konservativa partiets tålamod har inte varit lika stort..

DI - 1 timme sedan

Oljan stabiliseras men går fortfarande mot sämsta veckan sedan årsskiftet

Oljepriset återhämtar sig igen på fredagskvällen. det ser dock ut att bli den sämsta oljeveckan sedan december – trots utbudsstörningar i bland annat Mellanöstern och Ryssland..

DI - 1 timme sedan

Britternas intressen är även européernas

LEDARE. Boris Johnson är favorit att ta över efter Theresa May. Men han driver en hårdare brexit-linje, och det bör EU anpassa sig till..

DI - 2 timmar sedan

Efter Swedbankhärvan – nu synas Finansinspektionen av EU

EU synar Finansinspektionens tillsyn av Swedbank. I ett brev begär EU-kommissionen information om myndighetens åtgärder, ”så att vi kan kontrollera om den utfört en effektiv tillsyn av Swedbank” enligt de krav som finns. .

DI - 2 timmar sedan

Amerikanska myndigheter undersöker Boeings agerande

Den amerikanska finansmyndigheten Securities and Exchange Commission, SEC, ska undersöka om Boeing på ett adekvat sätt beskrivit problematiken med de olycksdrabbade, och numera strandade, 737 MAX-planen. .

DI - 2 timmar sedan

Tapp för KD i senaste Sifomätningen

Centerpartiet stiger kraftigt i den senaste och sista Sifoundersökningen om partiernas väljarstöd inför söndagens EU-val. Kristdemokraterna — som tampats med avslöjanden om EU-parlamentsledamoten Lars Adaktussons röstning i abortfrågor — tappar nästan lika mycket..

DI - 2 timmar sedan

Flera skadade i explosion i Frankrike

En explosion har inträffat på en gågata i Lyon i Frankrike, rapporterar nyhetsbyrån AFP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.