SvD > Nyheter

Monday, 20 November, 16:12

Liknande nyheter

Taggar: Vad betyder, krumoch , kontrastera
Kristianstadsbladet - 08 mar 11 kl. 10:19

Vad betyder det att vara kvinna?

Kvinnor i olika åldrar svarar.
Stefanie Krüger, 15 år. Studerar i 8B, Öllsjö skola Vad betyder det för dig att vara kvinna?

Nerikes Allehanda - 11 aug 16 kl. 04:21

Men brexit betyder inte brexit

Ministern försöker förtvivlat få statssekreteraren Sir Humphrey, att bekänna färg. ”Kan jag lita på dig?”.

Expressen - 08 aug 12 kl. 07:22

Mats Olsson: Ett guld betyder så mycket

LONDON. Vill man veta vad ett OS-guld ­betyder ska man titta i Usain Bolts plånbok. Vill man veta vad ett OS-guld betyder ska man titta på Felix ­Sanchez tårar.

YLE - 09 okt 16 kl. 15:01

Allt fler ord betyder främlingsfientlig

Debatten om rasismen i samhället leder till att många ord ändrar betydelse i snabbare takt än tidigare. Hit hör ord som nazist, fascist, främlingsfientlig, invandringskritisk och patriot. Det gör det svårare att följa med samhällsdebatten.

Kristianstadsbladet - 07 jun 13 kl. 12:40

"Vinsten betyder jättemycket för mig"

Foto:
Tre raka förluster och elva insläppta mål. Det har varit en tung tid för KDFF?tränaren Elisabet Gunnarsdottir.

Kristianstadsbladet - 05 jul 14 kl. 08:00

Lägret betyder mycket för barnen från Ukraina

Foto: Annica Jönsson
Halva tiden har gått för Tjernobylbarnen. Några har varit i Broby tidigare, andra är nya för i år. Alla är överens om att månaden i Sverige är fantastisk.

Dagensanalys.se - 09 maj 17 kl. 07:19

Digital marknadsföring – vad betyder alla termer?

Det finns mängder av termer och trebokstavskombinationer inom digital marknadsföring och vi har samlat 35 av dessa digitala begrepp i en ordlista. Så om du undrar vad som är vad inom digital marknadsföring – gå igenom vår lista med begrepp och termer du kan stöta på när du t ex ska köpa annonsering online eller optimera din webbplats. Saknar du något begrepp eller någon term?

Dagensanalys.se - 25 okt 17 kl. 18:19

Digital marknadsföring – vad betyder alla termer?

Bounce rate, CPA, ROI och SERP? Det finns mängder av termer och trebokstavskombinationer inom digital marknadsföring och vi har samlat 35 av dessa digitala begrepp i en ordlista. Så om du undrar vad som är vad inom digital marknadsföring – gå igenom vår lista med begrepp och termer du kan stöta på när du t ex ska köpa annonsering online eller optimera din webbplats.

Kristianstadsbladet - 02 maj 11 kl. 11:02

"Betyder absolut inte att terrorhotet är över"

Foto: Scanpix
Terrorexperten Magnus Ranstorp efter nyheten om bin-Ladins död.
Magnus Ranstorp är född och uppväxt i nordöstra Skåne och har arbetat med terrorfrågor sedan Lockerbieattentatet 1988. Sedan 2001 har majoriteten av de frågor han fått på ett eller annat sätt handlat om Usama Bin Ladin.

BT - 17 maj 11 kl. 07:26

Mor betyder mer än far för handlare

Handlarna ser fortsatt ljust på framtiden. Mer än varannan, 55 procent, tror att försäljningen i den egna butiken kommer att öka den närmaste tiden, visar Handelsbarometern från Svensk Handel.
De allra flesta dagligvaruhandlare planerar någon form av kampanj inför Mors dag den 29 maj.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.