Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 26 June, 17:25

Liknande nyheter

Taggar: Samarbetemellan , butiker, unikt
SmålandsPosten - 23 aug 13 kl. 06:50

Samarbete ger Skrufs Glasbruk prestigeorder

I går blåstes det första specialglaset till det tjeckiska ölföretaget Krusovice. Det är en stororder till ett litet glasbruk på 1581 glas. ?

YLE - 01 feb 17 kl. 00:00

Yles valkompass kommer - nu i unikt samarbete med andra mediehus

Inför kommunalvalet i april lanserar Yle för första gången en valkompass i samarbete med kommersiella mediehus. KSF Media, Uusi Suomi, Suomen Kuvalehti och Maaseudun Tulevaisuus har egna frågor i Yles valkompass. Dessutom kommer bolagen att kunna använda all data som samlas in via kompassen.

Hela Gotland - 14 maj 12 kl. 04:00

Unikt samarbete i pistoltävlingen

SKYTTE: Helgens Östsvenska mästerskap blev den största pistoltävlingen någonsin på ön.Den var ett resultat av ett unikt samarbete mellan sex gotländska föreningar.- Ett berömvärt samarbete, här finns ingen rivalitet, säger Sebastian Ahnell, Slite pistolskytteklubb..

Magazin24 - 28 okt 12 kl. 11:17

Unikt samarbete mellan motorsporten och Svenska kyrkan

Motorsporten och Svenska kyrkan är kanske ett lite udda par men inte nu längre. För i Köping kan ungdomarna konfirmera sig samtidigt som de kan utöva sin hobby. Nu på hösten har ett unikt samarbete startat mellan motorsporten och Svenska kyrkan.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 12 kl. 12:08

Unikt samarbete mellan polis och kommun

Under förhörsdagarna satt kommunen i ett av polishusets rum för att erbjuda de narkotikamisstänkta ungdomarna hjälp. Ett unikt samarbete som både polis och kommun är nöjda med..

Vimmerby Tidning - 19 jun 12 kl. 08:29

Unikt samarbete ger ny chans

Ett unikt samarbete öppnar en ny möjlighet för fansen att få se Mumford & Sons. I Borlänge.
Men - det förutsätter att man har armbandet kvar på armen..

Västerbottens Folkblad - 02 aug 12 kl. 11:40

Umeå i unikt samarbete med Luleå Hockey

Umeå universitet och Luleå Hockey har inlett ett unikt samarbete. Blodprov som analyseras med hjälp av universitetet ska lösa problemen med hjärnskakningar inom elitseriehockeyn. Det [...

DN - 14 sep 12 kl. 00:50

?Unikt samarbete i Uppsala ska minska bostadsköerna?

Regional satsning. 25.000 nya bostäder ska byggas i Uppsala län under de kommande fem åren.

SVT - 26 jan 14 kl. 10:50

Unikt samarbete mellan nordiska länderna

SVT Sport har träffat alpintjejen Linnea Ottosson Eide som laddar inför Paralympics i Sotji. Hon är också en del av ett unikt samarbete mellan de nordiska länderna..

SR - 05 mar 14 kl. 06:35

Unikt samarbete ska förbättra hälsan i Malmö

Ett unikt samarbete har skett i Malmö mellan forskare och praktiker i den så kallade Malmökommissionen, där man har utrett hur man kan komma tillrätta med ohälsan i Malmö. Idag ska politikerna i kommunstyrelsen ta ställning till de 72 förslagen till åtgärder. Men genom det öppna arbetet med forskningen så har redan många saker kommit igång..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 19 apr 16 kl. 09:13

Hyran ökade – med 185 000 i månaden

Förra veckan blev det känt att socialchefen Jörgen Olsson, själv tecknade avtal med privata hyresvärdar som hyr ut fastigheter till ensamkommande flyktingbarn, utan att det var sanktionerat av kommunstyrelsen. Ett av de boendena blev 185 000 kronor dyrare per månad..

Vimmerby Tidning - 19 apr 16 kl. 09:07

KONKRETA IDÉER: Fler turistbäddar till sommaren

Fler turistbäddar kan bli verklighet i Mariannelund med omnejd till sommaren.
– Det var flera konkreta idéer som kom fram under mötet så det känns väldigt positivt, säger Lars Persson, destinationsutvecklare på Eksjö kommun..

Vimmerby Tidning - 19 apr 16 kl. 08:13

INNEBANDYEXTRA: Stänger dörren till Vimmerby

”Okej. Inte mycket mer.”
Det betyget sätter Jesper Alm på sin innebandysäsong.

Vimmerby Tidning - 19 apr 16 kl. 08:05

Bygger om – för 25 miljoner

Landstinget fortsätter sin satsning i Vimmerby. Parallellt med att ny lokaler för Folktandvården byggs, renoveras också gamla Duvan så att den öppna psykmottagningen ska kunna flytta in i slutet av sommaren..

Vimmerby Tidning - 18 apr 16 kl. 17:43

Framtiden i fokus för Lions

I lördags var det åter Hultsfreds tur att stå värd för Lions Clubs distriktsmöte. Den här gången var framtiden en av de viktigaste punkterna som låg på avhandlingsbordet. Det var dags att presentera den nya arbetsplanen men också att presentera den nya styrelsen..

Vimmerby Tidning - 18 apr 16 kl. 17:38

Rafflande länsfinal i schackfyran

I lördags förmiddag var det dags för länsfinal i schackfyran och den ägde rum i Södra Vi på Pumpen. 14 skolor och 155 fjärdeklassare deltog i norra länets final..

Vimmerby Tidning - 18 apr 16 kl. 16:38

Hantverksstugan ger livsglädje

På lördagseftermiddagen öppnade hantverksstugan dörrarna till Klockaregården i Västra Eneby där det hölls festligheter i många former. Då var det dags för den årliga temadagen som hantverksgruppen arrangerar och i år var temat ”Livsglädje”..

Vimmerby Tidning - 18 apr 16 kl. 15:56

STORSTÄDNING: De tar krafttag mot nedskräpningen

I lördags förmiddag var det dags igen för den traditionella städdagen i Mariannelund, arrangerad av Mariannelundsbygdens samhällsförening..

Vimmerby Tidning - 18 apr 16 kl. 16:04

Lekplats läggs ner - fotbollsplan istället

Trots protester från ett antal personer vill samhällsbyggnadsnämnden fortfarande lägga ner lekplatsen vid Hagabergsvägen i området Västra Brudbadet i Eksjö..

Vimmerby Tidning - 18 apr 16 kl. 15:17

Brister i kommunikationen med boende för ensamkommande

Personal inom omsorgen i Vimmerby anmäler till kommunen att det förekommit missförhållanden i verksamheten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.