DI > Ekonomi

Saturday, 15 December, 21:19

Liknande nyheter

Taggar: Norwegian, faller, börsen, igen
Affärsvärlden - 14 dec 15 kl. 14:23

Nu faller börsen igen

Stockholmsbörsen har efter förmiddagens uppstuds åter vänt nedåt. Utvecklingen följer i stort tendensen som ses i Frankfurt och London. Nedgången i Stockholm är bred med råvaror som svagaste sektor..

DI - 06 dec 18 kl. 09:52

Norwegian faller på börsen efter låg beläggning i planen

Norska flygbolaget Norwegian faller med drygt åtta procent på Oslobörsen. Detta som resultat av novembers månads svaga passagerarstatistik..

DI - 04 maj 18 kl. 10:36

Norwegian faller tungt efter nobbat bud

Det norska flygbolaget Norwegian rasar på börsen efter beskedet att man avvisat två budförslag från brittiska IAG..

Affärsvärlden - 15 feb 18 kl. 09:40

Norwegian faller efter svagt kvartalsresultat

Det norska flygbolaget Norwegians aktie sjunker 7 procent på Oslobörsen till knappt 181 norska kronor efter torsdagsmorgonens delårsrapport som visade på ett svagare resultat än förväntat. Som lägst handlades aktien under morgonen vid drygt 175 kronor..

PrivataAffärer - 15 feb 18 kl. 09:32

Norwegian faller – men får köprek

Det norska flygbolaget Norwegians aktie sjunker 7 procent på Oslobörsen till knappt 181 norska kr efter torsdagsmorgonens delårsrapport som visade på ett svagare resultat än förväntat. Som lägst handlades aktien under morgonen vid drygt 175 kr....

Affärsvärlden - 18 dec 15 kl. 09:20

Därför faller börsen

Stockholmsbörsen liksom övriga Europabörser vänder ned igen efter gårdagens ränterally..

Affärsvärlden - 23 maj 13 kl. 13:43

Därför faller börsen tungt

Stockholmsbörsen faller kraftigt efter ett kursras på Tokyobörsen. Även ledande Europabörser följer med nedåt. Kursfallet tilltog under eftermiddagen..

DI - 25 jun 12 kl. 16:15

Därför faller börsen

Börsen faller ordentligt på måndagen. Allmänt avvaktande investerare inför veckans EU-toppmöte pekas ut som orsak..

DI - 02 sep 14 kl. 18:05

Norwegian inför domstol - igen

Efter anstormningen av ersättningskrav för förseningar riktas ännu en stämningsansökan mot Norwegian. Nya krav tas till domstol för resenärer som tvingats åka slitna ersättningsplan i stället för sin utlovade lyxiga Dreamlinerflight..

DI - 25 sep 17 kl. 18:06

Norden: Glädjeskutt för Norwegian på Oslobörsen

Flertalet av de nordiska börserna stärktes på måndagen, där framför allt Köpenhamn och Oslo gick starkt men även Stockholmsbörsen noterades på plus..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

EU ber Turkiet avstå invasion i Syrien

EU:s utrikeschef Federica Mogherini vädjar till Turkiet att inte inleda en militärinsats i områden i nordöstra Syrien som den kurdisk-arabiska alliansen SDF kontrollerar. Även USA har varnat för en intervention..

DI - 45 minuter sedan

Soldater krävde högre lön – fängslas i 14 år

En domstol i Etiopien har dömt 66 soldater till fängelse efter en protest i huvudstaden Addis Abeba i oktober, rapporterar statliga medier. Fängelsestraffens längd varierar från fem till fjorton år..

DI - 1 timme sedan

Bedragarnas julafton på nätet – se upp

Skor, kläder och leksaker är några av de vanligaste produkterna som piratkopieras. När förfalskningarna blir alltmer förfinade och näthandeln ökar finns många fallgropar att se upp för. ”Standardregeln är att om det är för bra för att vara sant så är det säkert också det”, säger Peter Hedin på Patent- och registreringsverket (PRV)..

DI - 1 timme sedan

Franska regeringen: 66.000 deltog i protesterna

Inrikesdepartementet ändrar nu antalet deltagare i protesterna under dagen till cirka 66 000, rapporterar AFP..

DI - 1 timme sedan

Svenskan som ger Renault nya linjer

En intensivt blå Renault Laguna fick Agneta Dahlgren att falla för bildesign.  Som en av de svenskar som klättrat högst i den inter­nationella bilvärlden har hon nått toppjobb inom design hos Renault och prisats som föredöme i branschen. Nu formger hon morgondagens eldrivna bilar.

DI - 2 timmar sedan

Mycket färre deltar i protesterna i Frankrike

Proteströrelsen Gula västarna har samlats i centrala Paris och på andra håll i Frankrike för en femte helg av demonstrationer. Men demonstranterna är mycket färre än vid tidigare protester..

DI - 2 timmar sedan

Danskt tunnelbygge i nytt blåsväder

Efter många förseningar stod hoppet till en byggstart 2019 – men nu ser det ut som att jättebygget från Danmark över Fehmarn Bält till Tyskland kan drabbas av ytterligare förseningar..

DI - 2 timmar sedan

Myskoxar får dela halv miljon i testamente

En kvinna från Halland har testamenterat en del av sina besparingar till myskoxar och fjällrävar i Jämtlands län.  Det är länsstyrelsen och Naturskyddsföreningen i västra Härjedalen som får 270.000 kronor var, skriver SVT Nyheter Jämtland..

DI - 3 timmar sedan

Säpo förhindrade nytt terrordåd i Sverige

Säkerhetspolisen gjorde ett tillslag mot ett uzbekiskt nätverk i våras och förhindrade därmed sannolikt ett nytt terrordåd i Sverige, enligt myndighetschefen Klas Friberg, skriver Svenska Dagbladet..

DI - 3 timmar sedan

Stor guide: Så fixar du ekonomin för det nya året

Kvitta bort aktie- och fondvinster, kolla utrymmet för pensionssparande och dela upp räntorna. Här är Di:s guide till vad du bör göra före nyår för att förstärka plånboken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.