DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 19:44

Liknande nyheter

Taggar: Norwegian, faller, börsen, igen
Affärsvärlden - 14 dec 15 kl. 14:23

Nu faller börsen igen

Stockholmsbörsen har efter förmiddagens uppstuds åter vänt nedåt. Utvecklingen följer i stort tendensen som ses i Frankfurt och London. Nedgången i Stockholm är bred med råvaror som svagaste sektor..

DI - 06 dec 18 kl. 09:52

Norwegian faller på börsen efter låg beläggning i planen

Norska flygbolaget Norwegian faller med drygt åtta procent på Oslobörsen. Detta som resultat av novembers månads svaga passagerarstatistik..

DI - 04 maj 18 kl. 10:36

Norwegian faller tungt efter nobbat bud

Det norska flygbolaget Norwegian rasar på börsen efter beskedet att man avvisat två budförslag från brittiska IAG..

Affärsvärlden - 15 feb 18 kl. 09:40

Norwegian faller efter svagt kvartalsresultat

Det norska flygbolaget Norwegians aktie sjunker 7 procent på Oslobörsen till knappt 181 norska kronor efter torsdagsmorgonens delårsrapport som visade på ett svagare resultat än förväntat. Som lägst handlades aktien under morgonen vid drygt 175 kronor..

PrivataAffärer - 15 feb 18 kl. 09:32

Norwegian faller – men får köprek

Det norska flygbolaget Norwegians aktie sjunker 7 procent på Oslobörsen till knappt 181 norska kr efter torsdagsmorgonens delårsrapport som visade på ett svagare resultat än förväntat. Som lägst handlades aktien under morgonen vid drygt 175 kr....

Affärsvärlden - 18 dec 15 kl. 09:20

Därför faller börsen

Stockholmsbörsen liksom övriga Europabörser vänder ned igen efter gårdagens ränterally..

DI - 08 jan 19 kl. 11:20

Experten: ”Har vi tur faller börsen 10 procent”

Enligt Martin Guri, chefsanalytiker på Kepler Cheuvreux, vore en snabb sättning på börsen det bästa scenariot för årets inledning. ”Då har vi en annan värderingspunkt och marknaden kan börja våga köpa risk igen”, säger han i DiTV..

Affärsvärlden - 23 maj 13 kl. 13:43

Därför faller börsen tungt

Stockholmsbörsen faller kraftigt efter ett kursras på Tokyobörsen. Även ledande Europabörser följer med nedåt. Kursfallet tilltog under eftermiddagen..

DI - 25 jun 12 kl. 16:15

Därför faller börsen

Börsen faller ordentligt på måndagen. Allmänt avvaktande investerare inför veckans EU-toppmöte pekas ut som orsak..

DI - 02 sep 14 kl. 18:05

Norwegian inför domstol - igen

Efter anstormningen av ersättningskrav för förseningar riktas ännu en stämningsansökan mot Norwegian. Nya krav tas till domstol för resenärer som tvingats åka slitna ersättningsplan i stället för sin utlovade lyxiga Dreamlinerflight..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Norwegians emission godkänd av stämma

Det förlusttyngda norska lågprisflygbolaget Norwegian Air Shuttles ägare har godkänt styrelsens förslag om en garanterad nyemission på tre miljarder norska kronor, enligt styrelseordförande Bjørn Kise..

DI - 10 minuter sedan

Barack Obama till Stockholm i sommar – ska tala på Brilliant Minds

Den före detta amerikanske presidenten Barack Obama kommer till framtids- och techkonferensen Brilliant Minds i Stockholm i sommar..

DI - 15 minuter sedan

Anders Sundström: Regeringen hotar gruvnäringen

DEBATT. I januariöverenskommelsen mellan regeringen och stödpartierna ingår en grön skatteväxling på 15 miljarder. Den slår oproportionerligt hårt mot norra Sverige, där både exportnäringen och jobb i glesbygd hotas, skriver Anders Sundström, ordförande i gruvbolaget Kaunis Iron och tidigare näringsminister (S), med flera..

DI - 15 minuter sedan

Paradox Age of wonders: Planetfall släpps i augusti

Age of Wonders: Planetfall, som utvecklas av holländska Triumph Studios som Paradox köpte 2017, kommer att lanseras den 6 augusti. .

DI - 45 minuter sedan

Sverige bör markera hårdare mot Kina

LEDARE. Kinas diplomatiska agerande i förhållande till Sverige blir allt mindre diplomatiskt..

DI - 1 timme sedan

S och C i storbråk om skatterna: Vi kommer stoppa ändrade 3:12-regler

I en intervju med Di på tisdagen gjorde finansminister Magdalena Andersson (S) klart att hon vill se nya skattehöjningar under kommande år för att väga upp de stora skattesänkningar som man enats om i januariöverenskommelsen, som främst gynnar höginkomsttagare.  Den socialdemokratiska finansministern avfärdade också påståendet från Annie Lööf att syftet med den stora skattereform som utlovats skulle vara att sänka skattetrycket och hon flaggar istället för att flera skatter kan komma att höjas..

DI - 1 timme sedan

Europabörser: HSBC-rapport tyngde banksektorn

Europabörserna handlades nedåt på tisdagen med finans som den sektor som tog mest stryk..

DI - 1 timme sedan

WSJ: Tyskland lutar åt att tillåta Huawei delta i 5G-utbyggnad

Tyska myndigheter överväger att låta kinesiska Huawei delta i arbetet med att bygga ny 5G-infrastruktur i landet. Tyskland skulle i så fall trotsa amerikanska påbud om att stoppa nätverksjätten..

DI - 1 timme sedan

Betsson: Tolkar inte nederländskt beslut som en strikt blackout-period

Speloperatören Betsson tolkar inte det nederländska parlamentets ja till onlinespel som att förslaget om ”blackout-period” är strikt, enligt ett pressmeddelande. Dessutom kan förslaget strida mot gällande EU-rätt, enligt vd Pontus Lindwall..

DI - 1 timme sedan

S2 Medical tecknar viktigt distributionsavtal i Frankrike

S2 Medical, som utvecklar och säljer sårläkningsprodukter, har tecknat ett distributionsavtal för den franska marknaden, uppger bolaget i ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.