Regeringen > Nyheter

Thursday, 27 February, 10:55

Regeringen - 04 mar 15 kl. 14:43

Ygeman tar emot förslag för bekämpning av hatbrottOnsdag den 4 mars presenterar rikspolischefen Dan Eliasson de åtgärder som polisen planerar att vidta för ett utvecklat arbete med att bekämpa hatbrott, för inrikesminister Anders Ygeman. Åtgärderna är resultatet av ett uppdrag från regeringen. Vid en webbutsänd pressträff klockan 11.00 kommer Dan Eliasson att redogöra för de åtgärdsförslag som polisen har tagit fram.

Pressinbjudan: Ygeman tar emot förslag för bekämpning av hatbrott

Justitiedepartementet, 4 mars 2015.
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Dan Eliasson, Anders Ygeman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ygeman, tar, emot, förslagför , bekämpningav , hatbrott
Regeringen - 03 mar 15 kl. 14:43

Ygeman tog emot förslag för bekämpning av hatbrott

Onsdagen den 4 mars presenterade rikspolischefen Dan Eliasson de åtgärder som polisen planerar att vidta för ett utvecklat arbete med att bekämpa hatbrott, för inrikesminister Anders Ygeman.

Pressinbjudan: Ygeman tar emot förslag för bekämpning av hatbrott

Justitiedepartementet, 3 mars 2015.

YLE - 21 mar 17 kl. 09:18

Öppen plats i Karleby saknar namn - staden tar emot förslag

Karleby stad tar emot förslag på namn för den öppna platsen mellan Järnvägstorget och den före detta Anttila-fastigheten. I en detaljplaneändring omnämns området mellan Järnvägstorget och den tidigare affären Anttilas fastighet som en öppen plats. Namnkommittén vill nu att stadsborna tar ställning till ett namn på platsen och föreslår nya alternativ.

Dalarnas tidningar - 07 okt 15 kl. 13:21

Nazisten tar emot medborgarförslag

"En förutsättning för att politiker ska ta kloka beslut är att de har god kontakt med folk", skriver Öberg. I väntan på att motionen ska bli behandlad och, som han hoppas, godkänd, skriver Öberg att han gärna tar emot medborgarförslag..

Regeringen - 05 dec 17 kl. 06:00

Heléne Fritzon tar emot förslag om starkare skydd mot barnäktenskap

I dag tisdag den 5 december tar migrationsminister och biträdande justitieminister Heléne Fritzon emot förslag på hur skyddet mot barnäktenskap kan stärkas för alla barn som befinner sig i Sverige..

Regeringen - 24 maj 16 kl. 17:15

Pressinbjudan: Morgan Johansson tar emot förslag om avlägsnande av otillåtna bosättningar

Torsdagen den 26 maj kl.13.45 hålls en pressträff där justitie- och migrationsminister Morgan Johansson tar emot en utredning om avlägsnande av otillåtna bosättningar (Ds 2016:17)..

SR - 11 dec 14 kl. 13:22

Ygeman tar emot utredning om maskeringsförbud

Den tidigare regeringen har tillsatt en utredning som ska lägga fram ett förslag på hur ett maskeringsförbud skulle kunna fungera. I dag tar inrikesministern emot utredningen "Maskeringsförbud vid idrottsarrangemang"..

Regeringen - 29 mar 16 kl. 15:00

Pressinbjudan: Ygeman tar emot lärdomar om krisberedskap efter branden i Västmanland

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) överlämnar på torsdag 31 mars 2016 sin slutrapport med åtgärder för stärkt krisberedskap utifrån erfarenheterna av skogsbranden i Västmanland. Ett antal förslag till åtgärder presenteras..

Regeringen - 27 sep 17 kl. 06:00

Morgan Johansson tar emot förslag om skarpare terrorlagstiftning

I dag onsdag den 27 september tar justitie- och inrikesminister Morgan Johansson emot ett betänkande med förslag som utökar kriminalisering av handlingar kopplade till terrorism. Förslagen presenteras av den särskilda utredaren Lars Werkström, rättschef vid Åklagarmyndigheten..

Regeringen - 19 jun 17 kl. 16:04

Morgan Johansson tar emot förslag på nya påföljder för unga lagöverträdare

I morgon tisdag den 20 juni tar justitie- och migrationsminister Morgan Johansson emot utredningen Nya ungdomspåföljder..

Alliansfritt Sverige - 05 feb 14 kl. 11:22

Försök inte, Schlingmann har redan erkänt att M tar emot pengar från företag

Moderaternas hemliga partifinansiering är åter på tapeten. Igår publicerade EU-kommissionen sin rapport om korruption, och Moderaterna fick sig en släng av sleven. Idag kommer de rödgröna med ett lagförslag om öppenhet – tar man emot anonyma bidrag ska man inte få partistöd.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.