Sydsvenskan > Nyheter

Wednesday, 22 May, 21:40

Sydsvenskan - 27 feb 15 kl. 21:52

Miss Sverige ryter tillMiss Sverige, Camilla Hansson heter hon, har hoppat av ett reklamjobb för brittiskt telefonbolag. Hon vill inte kopplas ihop med en bolaget efter att det fått skarp kritik för att en av deras annonser — där Hansson inte själv är med — objektifierat kvinnor. Bolaget "gick för långt", enligt henne.— Det är inget jag står för och därför förnyar jag inte mitt kontrakt med dem, säger svenskan till The Guardian..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Sverige, Hansson, The Guardian

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miss, Sverige, rytertill
Helsingborgs Dagblad - 27 feb 15 kl. 21:52

Miss Sverige ryter till

Miss Sverige, Camilla Hansson heter hon, har hoppat av ett reklamjobb för brittiskt telefonbolag. Hon vill inte kopplas ihop med en bolaget efter att det fått skarp kritik för att en av deras annonser — där Hansson inte själv är med — objektifierat kvinnor. Bolaget "gick för långt", enligt henne.

Västerbottens Folkblad - 27 feb 15 kl. 21:52

Miss Sverige ryter till

Miss Sverige, Camilla Hansson heter hon, har hoppat av ett reklamjobb för brittiskt telefonbolag. Hon vill inte kopplas ihop med en bolaget efter att det fått skarp kritik för att en av deras annonser – där Hansson inte själv är med – objektifierat kvinnor. Bolaget ”gick för långt”, enligt henne.

UNT - 27 feb 15 kl. 21:51

Miss Sverige ryter till

Miss Sverige, Camilla Hansson heter hon, har hoppat av ett reklamjobb för brittiskt telefonbolag..

SvD - 27 feb 15 kl. 21:51

Miss Sverige ryter till

Miss Sverige, Camilla Hansson heter hon, har hoppat av ett reklamjobb för brittiskt telefonbolag. Hon vill inte kopplas ihop med en bolaget efter att det fått skarp kritik för att en av deras annonser - där Hansson inte själv är med - objektifierat kvinnor. Bolaget ”gick för långt”, enligt henne..

GöteborgsPosten - 27 feb 15 kl. 21:52

Miss Sverige ryter till

Nerikes Allehanda - 30 aug 13 kl. 07:39

Hon kan bli Miss Sverige i kväll

Sent i?kväll avgörs det vem som blir Miss Sverige och som ska representera Sverige vid Miss Universumfinalen i Moskva i november. En av de möjliga vinnarna heter Josephine Lindström och kommer från Lanna..

Alliansfritt Sverige - 01 feb 11 kl. 14:05

Reinfeldts miss: Sverige säljer visst vapen till egypten

MISSINFORMATION? Statsministern tycks ha dålig koll på vapenexporten. Men han delar gärna med sig sin kunskap till barnen.

YLE - 12 aug 16 kl. 21:02

Blågul sensation: Sverige slog ut USA trots stor domarmiss

Fotbollskvartsfinalen mellan Sverige och USA blev till en nagelbitare som fick avgöras på straffar. Men matchen borde ha slutat tidigare – Sverige fick ett mål felaktigt bortdömt i förlängningen. Sverige är klart för semifinal i OS efter en bragdmatch mot regerande OS- och världsmästaren USA.

SvD - 14 jan 15 kl. 18:30

Miss Universe, Miss Sverige, Miss Malmö?

Har du koll på La Ekberg? Testa dig själv..

Alliansfritt Sverige - 03 feb 12 kl. 11:00

Borgs miss i debatten: ?Sverige har de minsta klyftorna?


FAKTAKOLL. Finansminister Anders Borg (M) sa i finansdebatten i riksdagen nu på morgonen:?Sverige har lyckats bättre än praktiskt taget alla andra länder.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.