Nyteknik > Teknik

Saturday, 16 February, 22:18

Nyteknik - 24 feb 15 kl. 13:52

Annie Lööf sågar regeringens Innovationsråd”Stefan Löfven behöver inget Innovationsråd, han behöver göra verklighet av det näringslivet efterfrågar här och nu”, hälsar den förra näringsministern..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Lööf, Innovationsråd, Löfven

Dela artikeln

44 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Annie, Lööf, sågar, regeringens, Innovationsråd
DN - 18 dec 17 kl. 08:40

Centern hotar att sänka regeringens nya förslag om ensamkommande

Centerpartiet sågar regeringens nya förslag om ensamkommande och kommer inte att stödja förslaget. Det skriver partiledaren Annie Lööf och den migrationspolitiska talespersonen Johanna Jönsson i ett debattinlägg på SvD..

Jönköpingsnytt - 05 dec 12 kl. 19:58

Felaktig kritik mot Annie Lööf

Carina Hägg väljer trygga gamla socialdemokratiska hjulspår i sin kritik mot Annie Lööf och regeringen. Regeringens politik har slagit mot nästan allt och alla menar Carina Hägg och fastnar som så många gånger förr i en bild som inte stämmer överens med verkligheten..

DI - 15 mar 15 kl. 08:44

Annie Lööf efterlyser bättre diplomatisk finess

Annie Lööf välkomnar regeringens beslut om att avsluta det militära avtalet med Saudiarabien. Centerledaren efterlyser dock större diplomatisk finness - och påpekar att arbetet med att stärka demokratiseringen och kvinnors rättigheter i landet måste trappas upp..

Alliansfritt Sverige - 23 nov 11 kl. 05:30

Lööf blir sågad om LAS av regeringens experter

ARBETSRÄTT. Centerpartiets nya partiledare Annie Lööf är kritisk mot LAS och anser att denna är orsaken till Sveriges höga ungdomsarbetslöshet. Det är i sig ingen nyhet.

Alliansfritt Sverige - 11 apr 14 kl. 10:52

Tre bogerliga ledarsidor sågar Lööfs rasande utspel

Annie Lööf är  enligt henne själv "rasande" arg för att Sverigedemokraterna bara röstar med alliansen 9/10 gånger istället för 10/10 gånger. Ilskan kommer fter en omröstning i riksdagens socialförsäkringsutskott där en majoritet i röstade mot att ytterligare sänka arbetsgivaravgifterna för unga. Hon sa att blir  "provocerad" av att en majoritet i riksdagen ville göra det dyrare att anställa ungdomar.

Alliansfritt Sverige - 14 apr 14 kl. 18:16

Ytterligare en borgerlig ledarsida sågar Annie Lööf

Annie Lööf leder som bekant ett krisparti som kämpar för att hålla sig ovanför vattenytan eller riksdagsspärren om man så vill. I förra vecka sågades hon dessutom av inte mindre än tre borgerliga ledarsidor. Detta på grund av hennes raseri mot att oppositionen röstade emot ytterligare sänkt arbetsgivaravgift för unga.

Alliansfritt Sverige - 14 apr 12 kl. 17:49

Operaton rädda Annie Lööf inledd


RÄDDNINGSAKTION. Annie Lööfs kröning som centerledare och hastiga befordran till näringsminister har inte gett det uppsving för Centen som partiet hoppats på. Kräftgången har fortsatt.

Alliansfritt Sverige - 31 mar 14 kl. 16:53

Annie Lööfs fakta: Hon har träffat folk

Politik är att vilja. Politik handlar även om att träffa en massa människor, då det är dessa politiken och politikerna ska företräda. Men politik är även lite mer än att träffa folk.

Skånskan - 29 nov 18 kl. 06:00

Nanne Grönvall redo för Annie

Från Mrs Danvers i Rebecca till Miss Hannigan i Annie. Sångerskan och musikalartisten Nanne Gröndahl är tillbaka i Malmö för ytterligare en musikalroll som en mindre sympatisk kvinna.
– Jag älskar verkligen att få utmanande rollkaraktärer, säger hon.

Nyheter 24 - 08 maj 12 kl. 07:34

Annie Lööf - en ambitiös "floskeldrottning"?


NYHETER24 GRANSKAR RIKSDAGENS UNDGA DEL 2.Sveriges yngsta partiledare vill vara tydlig, men det tycks vara lättare sagt än gjort. Nyheter24 tittar närmare på vad Centerpartiets ledare, tillika regeringens näringsminister, hittills lyckas åstadkomma?

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 16 timmar sedan

”Nu är det dags för alternativ till forskningsinstituten”

När företag låter forskningsinstitut utvärdera en ny innovation blir resultaten hemliga. Kanske behövs en ny testinstans, skriver Ny Tekniks reporter Linda Nohrstedt..

Nyteknik - Igår: 18:24

Samsung One UI – enkelhet och användaren i fokus

Idag ser vi på våra smartphones som mer än bara telefoner. Vi använder dem som kameror, underhållningshubbar, portabla datorer och mycket mer. När allt fler funktioner läggs till ställs också högre krav på användargränssnittet.

Nyteknik - Igår: 16:18

Telia välkomnar friande dom

Telias styrelseordförande Marie Ehrling välkomnar Stockholms tingsrätts friande dom i muträttegången mot tre före detta Teliachefer, däribland ex-vd:n Lars Nyberg..

Nyteknik - Igår: 15:18

Airbus: Allmänheten på väg att acceptera flygande taxis

I Mexico City kan 67 procent tänka sig att ta en flygande taxi. Stadens innevånare var de mest positiva i Airbus globala studie. Enligt bolaget visar deras enkäter att allmänheten börjar acceptera framtidens mobilitet..

Nyteknik - Igår: 14:11

Här är ingenjörerna som höjde lönerna mest – och minst 2018

Civilingenjörer inom statlig sektor tillhör förlorarna när det gäller löneutvecklingen under 2018. För övriga ingenjörer är förändringen liten jämfört med föregående år, visar ny statistik från Sveriges ingenjörer..

Nyteknik - Igår: 11:12

Teliachefer frias från mutbrott

Ex-vd Lars Nyberg och två andra tidigare Teliachefer frias från mutbrott, meddelar Stockholms tingsrätt..

Nyteknik - Igår: 12:37

Stormen Alfrida orsakade skador för 266 miljoner

Försäkringsbolagen har hittills betalat ut 266 miljoner kronor i ersättning för skador orsakade av stormen Alfrida, som drabbade Sverige i januari..

Nyteknik - Igår: 11:30

Elon Musk-bolagets AI skrämmer upphovsmakarna

Av rädsla för de potentiella konsekvenserna har Open AI valt att inte lansera sin nya textgenerator. Resultaten är helt enkelt för bra..

Nyteknik - Igår: 10:31

Din android kan hackas bara genom att du tittar på en bild

Att titta på en bild, det är allt som krävs för att en hackare ska kunna ta över din android-telefon..

Nyteknik - Igår: 09:26

Tekniken ska hindra ”sängrullare” från att störa nattfriden

Värmesökande sängrullare kan vara en plåga för de lättstörda. Men om separata sängar känns för drastiskt så finns nu en lösning: en säng som använder teknik från fordonsindustrin..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.