Nyteknik > Teknik

Tuesday, 18 September, 15:17

Liknande nyheter

Taggar: Annie, Lööf, sågar, regeringens, Innovationsråd
DN - 18 dec 17 kl. 08:40

Centern hotar att sänka regeringens nya förslag om ensamkommande

Centerpartiet sågar regeringens nya förslag om ensamkommande och kommer inte att stödja förslaget. Det skriver partiledaren Annie Lööf och den migrationspolitiska talespersonen Johanna Jönsson i ett debattinlägg på SvD..

Jönköpingsnytt - 05 dec 12 kl. 19:58

Felaktig kritik mot Annie Lööf

Carina Hägg väljer trygga gamla socialdemokratiska hjulspår i sin kritik mot Annie Lööf och regeringen. Regeringens politik har slagit mot nästan allt och alla menar Carina Hägg och fastnar som så många gånger förr i en bild som inte stämmer överens med verkligheten..

DI - 15 mar 15 kl. 08:44

Annie Lööf efterlyser bättre diplomatisk finess

Annie Lööf välkomnar regeringens beslut om att avsluta det militära avtalet med Saudiarabien. Centerledaren efterlyser dock större diplomatisk finness - och påpekar att arbetet med att stärka demokratiseringen och kvinnors rättigheter i landet måste trappas upp..

Alliansfritt Sverige - 23 nov 11 kl. 05:30

Lööf blir sågad om LAS av regeringens experter

ARBETSRÄTT. Centerpartiets nya partiledare Annie Lööf är kritisk mot LAS och anser att denna är orsaken till Sveriges höga ungdomsarbetslöshet. Det är i sig ingen nyhet.

Alliansfritt Sverige - 11 apr 14 kl. 10:52

Tre bogerliga ledarsidor sågar Lööfs rasande utspel

Annie Lööf är  enligt henne själv "rasande" arg för att Sverigedemokraterna bara röstar med alliansen 9/10 gånger istället för 10/10 gånger. Ilskan kommer fter en omröstning i riksdagens socialförsäkringsutskott där en majoritet i röstade mot att ytterligare sänka arbetsgivaravgifterna för unga. Hon sa att blir  "provocerad" av att en majoritet i riksdagen ville göra det dyrare att anställa ungdomar.

Alliansfritt Sverige - 14 apr 14 kl. 18:16

Ytterligare en borgerlig ledarsida sågar Annie Lööf

Annie Lööf leder som bekant ett krisparti som kämpar för att hålla sig ovanför vattenytan eller riksdagsspärren om man så vill. I förra vecka sågades hon dessutom av inte mindre än tre borgerliga ledarsidor. Detta på grund av hennes raseri mot att oppositionen röstade emot ytterligare sänkt arbetsgivaravgift för unga.

Alliansfritt Sverige - 14 apr 12 kl. 17:49

Operaton rädda Annie Lööf inledd


RÄDDNINGSAKTION. Annie Lööfs kröning som centerledare och hastiga befordran till näringsminister har inte gett det uppsving för Centen som partiet hoppats på. Kräftgången har fortsatt.

Alliansfritt Sverige - 31 mar 14 kl. 16:53

Annie Lööfs fakta: Hon har träffat folk

Politik är att vilja. Politik handlar även om att träffa en massa människor, då det är dessa politiken och politikerna ska företräda. Men politik är även lite mer än att träffa folk.

Nyheter 24 - 08 maj 12 kl. 07:34

Annie Lööf - en ambitiös "floskeldrottning"?


NYHETER24 GRANSKAR RIKSDAGENS UNDGA DEL 2.Sveriges yngsta partiledare vill vara tydlig, men det tycks vara lättare sagt än gjort. Nyheter24 tittar närmare på vad Centerpartiets ledare, tillika regeringens näringsminister, hittills lyckas åstadkomma?

Barometern - 02 sep 14 kl. 07:05

Annie Lööf stänger dörren till S

Centerledaren är på besök i Kalmar, med löften om satsning på landsbygden, utlokalisering av statliga myndig­heter och en rödgrön regering helt fri från Centerpartiet.Samarbete med S är okej i kommunen, men otänkbart i riks­dagen. Annie Lööf förordar pragmatism men bara lokalt.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

”Biomassan räcker till ett flyg över Atlanten vart femte år”

DEBATT. Realistisk tillgång till biomassa från naturen ska ställas mot alla konsumenters och branschers behov på en global nivå. Det krävs både radikal omfördelning och minskad förbrukning, enligt Björn Arvidsson, utvecklingsingenjör..

Nyteknik - 1 timme sedan

Elon Musk stäms för förtal

En ursäkt av Elon Musk efter den ilskna tweeten räckte inte för dykaren Vernon Unsworth..

Nyteknik - 1 timme sedan

Uppsala miljonsatsar på startupcentret Base 10

10 miljoner kronor fördelat över fem år. Så mycket pengar får kontorshubben Base 10 från Uppsala kommun för att stötta stadens unga teknikbolag..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Galaxy Note 9 började brinna i handväska

Minns ni batteriskandalen med Note 7-mobiler? Nu har Samsung fått en brinnande Galaxy Note 9 på halsen..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Här är allt vi vet om kommande Samsung Galaxy S10

Här samlas rykten, läckor och uppdateringar om Samsungs kommande toppmodell - en mobil som vi tror får namnet Galaxy S10..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Sensorer ska förebygga skador för hästar

En sensor mellan hästhov och sko ska överföra information om hästens rörelsemönster för att tidigt hitta skador..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Efter mobilsuccén: Här är Oneplus nya satsning

Kinesiska mobilfenomentet Oneplus, med svensken Carl Pei bakom rodret, utvecklar en egen smart-tv..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Dansande robotar – lockbete för bankkunder

Gratis wifi, kaffe till rabatterat pris och dessutom en dansande robot. Ett hippt café i någon internationell storstad? Inte alls.

Nyteknik - 5 timmar sedan

Elon Musk visar upp nya rymdfärjan BFR

Den 118 meter höga rymdfärjan ska kunna frakta 100 ton till Mars. Under måndagkvällen visade Space X hur jätten kommer att se ut..

Nyteknik - 6 timmar sedan

Murande robotar ska rädda byggbranschen från Brexit

Brittiska byggföretag lider redan brist på kvalificerad arbetskraft, och Brexit kommer bli ett hårt slag. Nu tror branschen att robotar kan ta över delar av jobbet. Det visar en ny undersökning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.