Nyteknik > Teknik

Wednesday, 21 November, 18:47

Liknande nyheter

Taggar: Annie, Lööf, sågar, regeringens, Innovationsråd
DN - 18 dec 17 kl. 08:40

Centern hotar att sänka regeringens nya förslag om ensamkommande

Centerpartiet sågar regeringens nya förslag om ensamkommande och kommer inte att stödja förslaget. Det skriver partiledaren Annie Lööf och den migrationspolitiska talespersonen Johanna Jönsson i ett debattinlägg på SvD..

Jönköpingsnytt - 05 dec 12 kl. 19:58

Felaktig kritik mot Annie Lööf

Carina Hägg väljer trygga gamla socialdemokratiska hjulspår i sin kritik mot Annie Lööf och regeringen. Regeringens politik har slagit mot nästan allt och alla menar Carina Hägg och fastnar som så många gånger förr i en bild som inte stämmer överens med verkligheten..

DI - 15 mar 15 kl. 08:44

Annie Lööf efterlyser bättre diplomatisk finess

Annie Lööf välkomnar regeringens beslut om att avsluta det militära avtalet med Saudiarabien. Centerledaren efterlyser dock större diplomatisk finness - och påpekar att arbetet med att stärka demokratiseringen och kvinnors rättigheter i landet måste trappas upp..

Alliansfritt Sverige - 23 nov 11 kl. 05:30

Lööf blir sågad om LAS av regeringens experter

ARBETSRÄTT. Centerpartiets nya partiledare Annie Lööf är kritisk mot LAS och anser att denna är orsaken till Sveriges höga ungdomsarbetslöshet. Det är i sig ingen nyhet.

Alliansfritt Sverige - 11 apr 14 kl. 10:52

Tre bogerliga ledarsidor sågar Lööfs rasande utspel

Annie Lööf är  enligt henne själv "rasande" arg för att Sverigedemokraterna bara röstar med alliansen 9/10 gånger istället för 10/10 gånger. Ilskan kommer fter en omröstning i riksdagens socialförsäkringsutskott där en majoritet i röstade mot att ytterligare sänka arbetsgivaravgifterna för unga. Hon sa att blir  "provocerad" av att en majoritet i riksdagen ville göra det dyrare att anställa ungdomar.

Alliansfritt Sverige - 14 apr 14 kl. 18:16

Ytterligare en borgerlig ledarsida sågar Annie Lööf

Annie Lööf leder som bekant ett krisparti som kämpar för att hålla sig ovanför vattenytan eller riksdagsspärren om man så vill. I förra vecka sågades hon dessutom av inte mindre än tre borgerliga ledarsidor. Detta på grund av hennes raseri mot att oppositionen röstade emot ytterligare sänkt arbetsgivaravgift för unga.

Alliansfritt Sverige - 14 apr 12 kl. 17:49

Operaton rädda Annie Lööf inledd


RÄDDNINGSAKTION. Annie Lööfs kröning som centerledare och hastiga befordran till näringsminister har inte gett det uppsving för Centen som partiet hoppats på. Kräftgången har fortsatt.

Alliansfritt Sverige - 31 mar 14 kl. 16:53

Annie Lööfs fakta: Hon har träffat folk

Politik är att vilja. Politik handlar även om att träffa en massa människor, då det är dessa politiken och politikerna ska företräda. Men politik är även lite mer än att träffa folk.

Nyheter 24 - 08 maj 12 kl. 07:34

Annie Lööf - en ambitiös "floskeldrottning"?


NYHETER24 GRANSKAR RIKSDAGENS UNDGA DEL 2.Sveriges yngsta partiledare vill vara tydlig, men det tycks vara lättare sagt än gjort. Nyheter24 tittar närmare på vad Centerpartiets ledare, tillika regeringens näringsminister, hittills lyckas åstadkomma?

Barometern - 02 sep 14 kl. 07:05

Annie Lööf stänger dörren till S

Centerledaren är på besök i Kalmar, med löften om satsning på landsbygden, utlokalisering av statliga myndig­heter och en rödgrön regering helt fri från Centerpartiet.Samarbete med S är okej i kommunen, men otänkbart i riks­dagen. Annie Lööf förordar pragmatism men bara lokalt.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 2 timmar sedan

Här är Ikeas smarta rullgardiner

Efter lampor och uttag är det dags för Ikea att lansera smarta rullgardiner..

Nyteknik - 2 timmar sedan

100 tons lagring mitt i butik med unik hissautomat

I över 100 år har Göhlins arbetat med verktygs- och maskinservice för den tillverkande industrin. 2017 investerade man i hissautomaten Compact Double och placerad mitt i butik har man skapat ett effektivt lagringssystem..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Vad vill du veta om din nästa tjänstebil?

Börjar det bli dags att byta den gamla tjänstebilen mot en ny? Blir din nästa modell en hybrid, en crossover, eller kanske rent av en Skoda? Alla Tjänstebilar vill gärna veta vad ni tänker, och vad ni är ute efter..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Världens första 3d-utskrivna titanfälgar

Designmöjligheter, effektivitetsvinster och kostnadsbesparingar. 3d-skrivaren har sedan den kom revolutionerat flera branscher. Nu har även hjulindustrin fått sig ett genombrott då man för första gången skrivit ut titanfälgar..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Volvos drag: Ska inte visa en bil på bilmässan

På plats, men inte en bil i sikte. Nej, när Volvo åker till mässan Los Angeles är det tomt i montern. Istället för att ta med en konceptbil, kommer vi prata om bilen som koncept, säger Mårten Levenstam, på Volvo Cars..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Ikea omorganiserar för att digitaliseras – 7 500 jobb försvinner

7.500 jobb försvinner globalt, varav 650 tjänster varslas i Sverige, när Ikea omorganiserar och söker mer digital kompetens som software engineers och människor som kan hjälpa oss med datahantering,.

Nyteknik - 7 timmar sedan

Gör det här så vet ingen hur nervös du är på scen

Även om du som talare känner dig orolig på insidan finns det sätt att visa självförtroende utåt. Här är fem tips..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Nytt sätt att smälta guld upptäckt

Det går att smälta guld i rumstemperatur, om man bara har rätt utrustning. Den överraskande upptäckten har gjorts av forskare vid bland annat Chalmers. Man behöver ett elektronmikroskop, och väldigt hög spänning..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Så här kan framtidens planetutforskare se ut

Ett program gjort för att lösa upphängningsproblem på en Formel 1-bil har fått ett nytt användningsområde: att designa en superlätt landfarkost för Jupiters och Saturnus månar..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Thierry Bollore ersätter gripna Renaultchefen Carlos Ghosn

Den franska biltillverkaren Renault har utsett företagets operative chef Thierry Bollore till ersättare för den gripne Renaultchefen Carlos Ghosn, enligt källor till Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.