Affärsvärlden > Ekonomi

Friday, 22 February, 08:53

Liknande nyheter

Taggar: Amazonoch , Sprint, sneglar, Radioshack-lokaler
Dagensanalys.se - 29 aug 16 kl. 11:31

Amazon gör som Göteborg Stad, fast inte riktigt…

Under 2015 blev det mycket skriverier om Göteborg Stad som på prov införde 30 timmars arbetsvecka för vissa anställda inom äldreomsorg och sjukvård. De anställda behövde bara jobba 6-6,5 timmar per dag men med bibehållen lön. Experimentet var delvis baserat på erfarenheter från Toyotas fabrik på Hisingen, och nu går jätteföretaget Amazon ut med att även de vill införa 30 timmars arbetsvecka för vissa team, fast då men minskad lön.

Barometern - 03 jul 13 kl. 07:36

Kuststaden satsar i Visby och Kalmar

Kuststaden fastigheter AB fortsätter att växa i Visby och planerar nu att etablera sig i Kalmar ochVästervik också. ? Vi behöver tillväxt.

Barometern - 03 jul 13 kl. 07:36

?Visby är vårt första steg?Har tretton anställda

Kuststaden fastigheter AB fortsätter att växa i?Visby och planerar nu att etablera sig i Kalmar och?Västervik också.

Trelleborgs Allehanda - 26 apr 14 kl. 06:59

Hamnen vill hyra Duxlokaler

Arkivfoto: Tomas Nyberg
Trelleborgs hamn har fullt i sina lagerterminaler och har svårt att erbjuda nya kunder plats. Hamnen sneglar nu mot Dux gamla lokaler och hoppas kunna hyra utrymmen av kommunen.
– Vi för diskussioner men inget är klart, säger hamnens vd Tommy Halén.

BT - 20 dec 14 kl. 10:18

50 år i bara mässingen

Sedan 1965 har Bernt Andersson drivit firma, först inom smide med järn- och stålkonstruktioner för byggen, och senare – sedan 1989 – med en exklusiv inriktning på mässing. Vi träffar företagaren i BBS Designs lokaler på Lundaskog. Utanför kontoret står en grupp med exotiska djur i brons, denna dag dessutom med snö på hjässan: elefanter och ett par giraffer, de senare fyra meter höga.

Dagensanalys.se - 09 maj 17 kl. 12:31

Boosta kreativitet och nytänkande

I förra veckan hade jag förmånen att få delta i företaget F-Nations workshop ”innovation sprint” och det var i sanning en sprint. Tre timmars fokuserat innovationstänkande där kreativitet och skaparglädje fick sig en rejäl skjuts. F-Nation är ett utbildningsföretag som är skapat av grundarna till Fotografiska, och som utnyttjar de vackra miljöer som Fotografiskas lokaler erbjuder för att hålla utbildningar och workshops.

YLE - 20 jan 16 kl. 04:55

Social engineering på uppgång – hackare utnyttjar den mänskliga faktorn

Så kallade social engineering-angrepp har ökat en hel del i antal under senare tid – särskilt mot företag. De går ut på att angriparen försöker få lösenord eller annan information genom att bluffa sig fram. Men trots att mycket står på spel är beredskapen att motverka attackerna låg.

YLE - 20 jan 16 kl. 04:55

Effektiv blufftaktik på nätet – hackare utnyttjar den mänskliga faktorn

Så kallade social engineering-angrepp har ökat en hel del i antal under senare tid – särskilt mot företag. De går ut på att angriparen försöker få lösenord eller annan information genom att bluffa sig fram. Men trots att mycket står på spel är beredskapen att motverka attackerna låg.

Dagensanalys.se - 29 maj 17 kl. 13:45

F nation lanserar moderna utbildningar för den digitala branschen

Du har säkert varit på Fotografiska, kanske till och med på en konferens. Nu startar företaget F nation moderna utbildningar för den digitala branschen, i Fotografiskas lokaler. Söker du en utbildning bland heta ämnen där man använder ett effektivt kursmaterial och tider som skapar bra balans ska du läsa den här artikeln.

SvD - 10 feb 11 kl. 10:57

H&M kan starta butik på Island

Sneglar på etablering i Reykjavik. Letar efter lämpliga lokaler i den isländska huvudstaden..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

MTG säljer innehavet i Nova

MTG säljer sitt innehav om 95 procent i Nova Broadcasting Group i Bulgarien, skriver bolaget i ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Skanska renoverar Kulturhuset

Byggbolaget Skanska har tecknat avtal med Stockholms stad om att renovera Kulturhuset och Stadsteatern i centrala Stockholm..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Nytt turnaround-case i Småbolagsportföljen

PORTFÖLJUPPDATERING Småbolagsportföljen fortsätter att styra om bland innehaven. Denna vecka byts skogsbolaget ut till förmån för teknikkonsulten..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

NP3 höjer utdelningen

NP3 Fastigheter redovisar en kraftig ökning av hyresintäkterna och förvaltningsresultatet i fjärde kvartalet 2018 jämfört med samma kvartal i fjol. Bolaget höjer utdelningen. .

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Förlusten ökar för Oncopeptides

Oncopeptides redovisar redovisar som väntat inga intäkter i det fjärde kvartalet samtidigt som förlusten ökar..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Ökad omsättning men minskad vinst för Hexatronic

Hexatronic redovisar ökande omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar minskad vinst och lämnar utdelningen oförändrad på 0,40 kronor. .

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Ökade hyresintäkter för Amasten

Fastighetsbolaget Amastens hyresintäkter uppgick till 74 miljoner kronor i det fjärde kvartalet (69)..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Vinstlyft för Sinch

Sinch, som är under namnbyte från CLX Communications och som levererar molnbaserade kommunikationstjänster, redovisar ett justerat ebitda-resultat på 109 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018 (70,1)..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Balco dubblar utdelningen

Balkongtillverkaren Balco redovisar ökande omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan men minskade resultatet på nedersta raden. Utdelningen höjs. .

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Minskad vinst för Sportamore

E-handelsaktören Sportamore ökade omsättningen men minskade vinsten i det fjärde kvartalet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.