Affärsvärlden > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 08:30

Affärsvärlden - 03 feb 15 kl. 07:33

Minskat överskott i Kinas bytesbalansKina visade ett bytesbalansöverskott på 61,1 miljarder dollar avseende det fjärde kvartalet 2014, enligt preliminär statistik..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Kinas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Minskat, överskotti , Kinas, bytesbalans
DI - 30 sep 11 kl. 07:05

Kraftigt överskott i Kinas bytesbalans

Kinas bytesbalans genererade ett överskott på motsvarande 59 miljarder dollar under andra kvartalet..

Affärsvärlden - 30 sep 15 kl. 07:40

Kinas bytesbalansöverskott revideras ned

Kina hade ett bytesbalansöverskott på 73,0 miljarder dollar under det andra kvartalet 2015, enligt reviderad statistik..

Affärsvärlden - 11 nov 15 kl. 10:02

Överskott i Kinas bytesbalans

Kina hade ett bytesbalansöverskott på 63,4 miljarder dollar under det tredje kvartalet 2015, enligt preliminär statistik..

Affärsvärlden - 07 feb 14 kl. 07:28

Ökat överskott i Kinas bytesbalans

Kinas preliminära överskott i bytesbalansen för det fjärde kvartalet steg till motsvarande 49,8 miljarder dollar..

DI - 25 apr 14 kl. 06:25

Kinas bytesbalansöverskott dyker

Kinas preliminära överskott i bytesbalansen för det första kvartalet 2014 sjönk till motsvarande 7,2 miljarder dollar, vilket kan jämföras med 40,0 miljarder under det fjärde kvartalet. Det uppgav State Administration of Foreign Exchange, SAFE, på fredagen enligt Dow Jones Newswires..

DI - 03 mar 14 kl. 09:35

Minskat överskott för svensk bytesbalans

Den svenska bytesbalansen uppvisade ett överskott på 49,2 miljarder kronor under det fjärde kvartalet 2013. Det kan jämföras med ett överskott på 52,7 miljarder kronor under motsvarande kvartal året innan. Handelsbalansen gav ett överskott på 10,3 miljarder kronor, jämfört med 15,2 miljarder samma kvartal året före..

DI - 16 aug 13 kl. 10:01

Minskat överskott i EMU:s bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 16,9 miljarder euro i juni, jämfört med ett reviderat överskott på 19,5 miljarder euro föregående månad (19,6)..

Affärsvärlden - 16 aug 13 kl. 10:46

Minskat överskott i euroländernas bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 16,9 miljarder euro i juni, jämfört med ett reviderat överskott på 19,5 miljarder euro föregående månad (19,6)..

Affärsvärlden - 18 nov 13 kl. 10:08

Minskat överskott i euroområdets bytesbalans

Bytesbalansen i euroområdet uppvisade ett överskott på 13,7 miljarder euro i september, jämfört med ett reviderat överskott på 17,9 miljarder euro föregående månad (+17,4)..

Affärsvärlden - 12 maj 14 kl. 07:32

Minskat överskott i Japans bytesbalans

Bytesbalansen för Japan visade ett icke säsongsjusterat överskott på 116 miljarder yen i mars. Analytiker hade räknat med ett överskott om 294 miljarder yen, enligt the Nikkei och The Wall Street Journal..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 2 minuter sedan

Synergier lyfter kranbolaget

ANALYS Med synergierna i jätteförvärvet MHPS behöver Konecranes inte hjälp av marknaden för att lyfta vinsten de kommande åren. Det och den låga värderingen lockar till köp..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Ny finanschef i Fingerprint Cards

Fingerprint Cards har utsett Per Sundqvist till ny finanschef..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Kompentensbrist hindrar företagens expansion

Produktionstillväxten i den privata tjänstesektorn ligger kvar på en lägre nivå än 2017, och konjunkturen tycks ha toppat i tjänstesektorn..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Bra dag för amerikanska teknikbolag

De ledande börserna på Wall Street vände nedåt under kvällen och stängde i negativt territorium, med undantag för Nasdaq som höll sig strax ovanför nollan..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Trump: Opec måste agera för att få ner oljepriset

USA:s president Donald Trump anklagade i ett anförande i FN:s generalförsamling på tisdagen Opec för att "skörta upp resten av världen" och Saudiarabiens motvilja att öka produktionen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Öresunds investeringschef till Catena Media

Anders Brandt har beslutat sig för att avgå som styrelseledamot i affiliatebolaget Catena Media och kommer att ersättas av Øystein Engebretsen..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Företagare vill stoppa inflytande från SD

Kompromissa inte med de värden som vårt öppna samhälle bygger på - så lyder flera näringslivsprofilers uppmaning om att inte öppna för samarbete med Sverigedemokraterna..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Oljebolaget fortsätter uppåt

Oljebolaget Enquest stiger brant i handeln på Stockholmsbörsen, trots att rätten att delta i den förestående nyemissionen avskilts..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Autoliv tappar efter BMW:s vinstvarning

Stockholmsbörsen handlades nära oförändrat på tisdagseftermiddagen..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Svensk betting växer

Spelmarknaden i Sverige omsatte 11,2 miljarder kronor efter utbetalda vinster under de två första kvartalen 2018. Det är en ökning med 1,5 procent jämfört med motsvarande period förra året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.