YLE > Svenskfinland

Thursday, 21 January, 21:43

YLE - 16 jan 15 kl. 13:09

Stadsdirektör Mikael Jakobsson avgårJakobstads stadsdirektör Mikael Jakobsson kommer i dag att meddela om sin avgång. Det här enligt uppgifter som Yle Nyheter Österbotten har tagit del av. Svenska Yle Österbotten har inte kunnat nå Jakobsson för en kommentar. Stadsdirektören och stadsstyrelsens ordförande Peter Boström (SFP) har kallat till en presskonferens med temat "aktuella ärenden som berör staden". Österbottens tidning var först med nyheten.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Mikael Jakobsson, Yle Nyheter Österbotten, Yle Österbotten, Jakobsson, Peter Boström, SFP

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stadsdirektör, Mikael, Jakobsson, avgår
YLE - 22 feb 15 kl. 14:43

Mikael Jakobsson söker jobb i Toholampi

Jakobstads förre stadsdirektör Mikael Jakobsson söker jobb som kommundirektör i Toholampi. Han är en av elva sökande, skriver Kuntalehti. Jakobsson avgick från posten som stadsdirektör i Jakobstad i januari.

YLE - 26 jan 15 kl. 14:29

Mikael Jakobsson fick jobb i Evijärvi

Jakobstads förre stadsdirektör Mikael Jakobsson har valts till ekonomi- och förvaltningssekreterare i Evijärvi, skriver tidningen Pohjalainen. Jakobsson valdes bland 29 sökande. Han lämnade sin post i Jakobstad förra veckan efter att ha förlorat stadsstyrelsens förtroende.

YLE - 01 apr 15 kl. 08:56

Mikael Jakobsson slutar i Evijärvi

Jakobstads förre stadsdirektör Mikael Jakobsson har sagt upp sig från sin tjänst som ekonomi-och förvaltningsekreterare i Evijärvi. Enligt kommundirektören i Evijärvi, Sabah Samaledtin, sade Jakobsson upp sig i mars . Mikael Jakobsson började sin tjänst i Evijärvi i februari efter att ha sagt upp sig från stadsdirektörstjänsten i Jakobstad i januari..

YLE - 17 apr 15 kl. 19:48

Mikael Jakobsson död

Jakobstads tidigare stadsdirektör Mikael Jakobsson avled på fredagen. .

YLE - 16 jan 15 kl. 16:11

Jakobstads stadsdirektör: Nu ska jag koppla av och motionera

Mikael Jakobsson, stadsdirektör i Jakobstad, lämnade in sin avskedsansökan på fredagen och avgår redan om en vecka. Han vill satsa på familjen, vänner och sig själv. - Det är dags att fundera på något nytt.

YLE - 21 apr 15 kl. 19:18

Kondoleansbok till minnet av Mikael Jakobsson

En kondoleansbok har framlagts i Rådhuset till minnet av tidigare stadsdirektören i Jakobstad, Mikael Jakobsson, som avled fredagen den 17 april 2015. Rådhusets adress är Salutorget 1 och kondoleansboken finns i Rådhusets aula. Rådhuset är öppet vardagar mellan kl.

YLE - 23 jan 15 kl. 12:13

Ränteswappar blev stadsdirektör Jakobssons fall

Ränteswapsavtal med banker och brist på förtroende från stadsstyrelsens sida blev stadsdirektör Mikael Jakobsson fall i Jakobstad. Stadsdirektör Mikael Jakobsson gjorde sin sista arbetsdag på fredagen. Nyheten slog ned som en bomb för en vecka sedan när stadsdirektör Mikael Jakobsson i Jakobstad på en presskonferens med stadsstyrelsens ordförande Peter Boström närvarande, meddelade om sin omedelbara avgång.

HBL - 16 jan 15 kl. 17:10

Jakobstads stadsdirektör avgår

Mikael Jakobsson avgår som stadsdirektör i Jakobstad, rapporterar Österbottens tidning från en presskonferens i staden på fredagen.– Allt har sin tid, sade Jakobsson och nu är det tid att gå vidare. Efter nästa vecka ska han ta semester och har redan börjat städa skrivbordet.

YLE - 22 jan 15 kl. 04:20

"Att vara stadsdirektör är som att vara i ett akvarium"

Det har blivit mindre attraktivt att vara kommundirektör i dag än tidigare, anser Siv Sandberg, forskare i offentlig förvaltning vid Åbo Akademi. Hon förklarar varför det rör på sig så mycket i direktörsposterna i Svenskfinland just nu. Förutom stadsdirektörerna i Raseborg, Lojo och Pargas meddelade Hangös stadsdirektör Jouko Mäkinen nyligen att också han avgår med pension.

YLE - 23 jan 15 kl. 11:29

Jakobsson erbjuds redan jobb som projektchef

I dag uppvaktades stadsdirektör Mikael Jakobsson i Jakobstad av kollegerna från grannkommunerna. Gun Kapténs, Stefan Svenfors och Michael Djupsjöbacka anlände med presenter i högsta hugg.
Och Jakobsson hällde upp kaffe åt kollegerna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.