UNT > Nyheter

Monday, 22 October, 20:20

Liknande nyheter

Taggar: Demokratikämpar, planerarny , protest
Helsingborgs Dagblad - 12 jan 15 kl. 14:24

Demokratikämpar planerar ny protest

En grupp demokratikämpar i Hongkong uppger att de planerar det första stora mötet i Hongkong sedan de stora massprotesterna i fjol avslutades för en månad sedan, rapporterar AFP. Demonstrationen ska hållas den 1 februari och gå genom stadens centrum, och arrangörerna räknar med att 50 000 människor ska ansluta sig..

SvD - 12 jan 15 kl. 14:18

Demokratikämpar planerar ny protest

En grupp demokratikämpar i Hongkong uppger att de planerar det första stora mötet i Hongkong sedan de stora massprotesterna i fjol avslutades för en månad sedan, rapporterar AFP..

BT - 12 jan 15 kl. 14:18

Demokratikämpar planerar ny protest

En grupp demokratikämpar i Hongkong uppger att de planerar det första stora mötet i Hongkong sedan de stora massprotesterna i fjol avslutades för en månad sedan, rapporterar AFP. Demonstrationen ska hållas den 1 februari och gå genom stadens centrum, och arrangörerna räknar med att 50 000 människor ska ansluta sig.- Även om polisen har rensat alla ockuperade områden, är vägen till allmän rösträtt i Hongkong genom civil olydnad inte slut, säger Daisy Chan, en talesperson för gruppen med representanter från både politiska partier och studentorganisationer, till AFP.

Aftonbladet - 17 jun 18 kl. 03:45

Demokratikämpar i skuggan av VM

UNT - 24 sep 18 kl. 15:32

Fängslade saudiska demokratikämpar prisas

De har kämpat för demokrati och mänskliga rättigheter och tagit strid för kvinnors frihet i ett land där männen har all makt..

GöteborgsPosten - 24 sep 18 kl. 15:33

Fängslade saudiska demokratikämpar prisas

De har kämpat för demokrati och mänskliga rättigheter och tagit strid för kvinnors frihet i ett land där männen har all makt. Nu får de saudiska människorättsaktivisterna Abdullah al-Hamid, Mohammad Fahad al-Qahtani och Waleed Abu al-Khair ett av årets Right Livelihood-pris..

GöteborgsPosten - 24 sep 18 kl. 15:33

Fängslade saudiska demokratikämpar prisas

De har kämpat för demokrati och mänskliga rättigheter och tagit strid för kvinnors frihet i ett land där männen har all makt. Nu får de saudiska människorättsaktivisterna Abdullah al-Hamid, Mohammad Fahad al-Qahtani och Waleed Abu al-Khair ett av årets Right Livelihood-pris..

Sydsvenskan - 18 aug 13 kl. 06:30

Efter en blodig vecka blev vår till höst i arabvärlden

Den arabiska våren har definitivt övergått i höst.Miljoner drömmar om frihet och demokrati har krossats.Hoppet väcktes den 17 december 2010 när den 26-årige gatuförsäljaren Mohamed Bouazizi tände eld på sig själv i förtvivlan och protest mot att myndigheterna tagit hans grönsaksvagn i beslag.

SVT Debatt - 04 jun 13 kl. 15:10

Turkiet har kommit över en mur av rädsla

PROTESTERNA I TURKIET Gatorna har väckts till liv. Erdogans exkluderande politik har lett till djupa samhällsklyftor och fängslade demokratiaktivister. Nu förenas nu turkar, kurder, män, kvinnor, hbt-personer, fotbollsanhängare, uteliggare, unga, äldre, skådespelare, politiker, lärare, muslimer och aktivister mot regeringen.

Cornucopia - 05 okt 13 kl. 09:44

Syrienkriget - krig eller kommunal filminspelning?

"Det finns ingen silvermedalj i strid" - Wiseman mfl Med de allerstädes närvarande mobilkamerorna, kombinerat med en mot alla odds fungerande Internetanslutning, så överträffas antalet döda i Syrienkriget1. endast av antalet filmer från kriget på YouTube. Det är mestadels den mycket oprofessionella rebellsidan som verkar lägga ut dessa filmer, alternativt så är det regeringssidan, som går igenom likens kroppar efter förndrande filmer att publicera online.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Åldring bestals i trappuppgång

En 95-årig kvinna på måndagseftermiddagen bestulen i trappuppgången till sin lägenhet..

UNT - 5 timmar sedan

Grannen Maja, 11 startar insamling

Elvaåriga Maja Holén blev upprörd och chockad när det brann i hönsfarmen på Landsberga gård..

UNT - 6 timmar sedan

”En tragedi, jag lider med dem”

”Det är en tragedi, men jag hoppas de orkar kämpa vidare, de är viktiga för landsbygden” säger Helena Proos (S), kommunalråd i Enköping angående branden vid Landsberga..

UNT - 8 timmar sedan

Världskändis om Gottsundabranden

Hans mål är världsfred och hans medel är kärlek, komik – och den egna kroppen..

UNT - 8 timmar sedan

Hönsstallet gick inte att rädda

När brandmännen anlände till Landsberga gård hade redan överbyggnaden till hönsstallet rasat i elden..

UNT - 15 timmar sedan

Hönseri helt övertänt i Landsberga

Ett 1000 kvadratmeter stort hönseri i Landsberga i Enköpings kommun är helt övertänt..

UNT - 19 timmar sedan

Modernisera Sverige

Det är dags att gå från ord till handling..

UNT - 23 timmar sedan

Beslut om ny förskola i Bredsand

Skolnämnden har beställt en förstudie om en permanent förskola i Bredsandsområdet..

UNT - 23 timmar sedan

Rutegård: Ett mål som räddar Sirius

Firma Razak och Arvidsson förarbetade till Philip Haglunds mål i minut åttio som mycket väl kan ha säkrat Sirius kontrakt..

UNT - Igår: 16:36

Här fyndar folk för bara några tior

När Fyris Park arrangerar inomhusloppis är hösten här..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.