UNT > Nyheter

Monday, 21 January, 18:42

UNT - 12 jan 15 kl. 14:18

Demokratikämpar planerar ny protestEn grupp demokratikämpar i Hongkong uppger att de planerar det första stora mötet i Hongkong sedan de stora massprotesterna i fjol avslutades för en månad sedan, rapporterar AFP..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Hongkong, AFP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Demokratikämpar, planerarny , protest
Helsingborgs Dagblad - 12 jan 15 kl. 14:24

Demokratikämpar planerar ny protest

En grupp demokratikämpar i Hongkong uppger att de planerar det första stora mötet i Hongkong sedan de stora massprotesterna i fjol avslutades för en månad sedan, rapporterar AFP. Demonstrationen ska hållas den 1 februari och gå genom stadens centrum, och arrangörerna räknar med att 50 000 människor ska ansluta sig..

SvD - 12 jan 15 kl. 14:18

Demokratikämpar planerar ny protest

En grupp demokratikämpar i Hongkong uppger att de planerar det första stora mötet i Hongkong sedan de stora massprotesterna i fjol avslutades för en månad sedan, rapporterar AFP..

BT - 12 jan 15 kl. 14:18

Demokratikämpar planerar ny protest

En grupp demokratikämpar i Hongkong uppger att de planerar det första stora mötet i Hongkong sedan de stora massprotesterna i fjol avslutades för en månad sedan, rapporterar AFP. Demonstrationen ska hållas den 1 februari och gå genom stadens centrum, och arrangörerna räknar med att 50 000 människor ska ansluta sig.- Även om polisen har rensat alla ockuperade områden, är vägen till allmän rösträtt i Hongkong genom civil olydnad inte slut, säger Daisy Chan, en talesperson för gruppen med representanter från både politiska partier och studentorganisationer, till AFP.

Aftonbladet - 17 jun 18 kl. 03:45

Demokratikämpar i skuggan av VM

UNT - 24 sep 18 kl. 15:32

Fängslade saudiska demokratikämpar prisas

De har kämpat för demokrati och mänskliga rättigheter och tagit strid för kvinnors frihet i ett land där männen har all makt..

GöteborgsPosten - 24 sep 18 kl. 15:33

Fängslade saudiska demokratikämpar prisas

De har kämpat för demokrati och mänskliga rättigheter och tagit strid för kvinnors frihet i ett land där männen har all makt. Nu får de saudiska människorättsaktivisterna Abdullah al-Hamid, Mohammad Fahad al-Qahtani och Waleed Abu al-Khair ett av årets Right Livelihood-pris..

GöteborgsPosten - 24 sep 18 kl. 15:33

Fängslade saudiska demokratikämpar prisas

De har kämpat för demokrati och mänskliga rättigheter och tagit strid för kvinnors frihet i ett land där männen har all makt. Nu får de saudiska människorättsaktivisterna Abdullah al-Hamid, Mohammad Fahad al-Qahtani och Waleed Abu al-Khair ett av årets Right Livelihood-pris..

Sydsvenskan - 18 aug 13 kl. 06:30

Efter en blodig vecka blev vår till höst i arabvärlden

Den arabiska våren har definitivt övergått i höst.Miljoner drömmar om frihet och demokrati har krossats.Hoppet väcktes den 17 december 2010 när den 26-årige gatuförsäljaren Mohamed Bouazizi tände eld på sig själv i förtvivlan och protest mot att myndigheterna tagit hans grönsaksvagn i beslag.

SVT Debatt - 04 jun 13 kl. 15:10

Turkiet har kommit över en mur av rädsla

PROTESTERNA I TURKIET Gatorna har väckts till liv. Erdogans exkluderande politik har lett till djupa samhällsklyftor och fängslade demokratiaktivister. Nu förenas nu turkar, kurder, män, kvinnor, hbt-personer, fotbollsanhängare, uteliggare, unga, äldre, skådespelare, politiker, lärare, muslimer och aktivister mot regeringen.

Cornucopia - 05 okt 13 kl. 09:44

Syrienkriget - krig eller kommunal filminspelning?

"Det finns ingen silvermedalj i strid" - Wiseman mfl Med de allerstädes närvarande mobilkamerorna, kombinerat med en mot alla odds fungerande Internetanslutning, så överträffas antalet döda i Syrienkriget1. endast av antalet filmer från kriget på YouTube. Det är mestadels den mycket oprofessionella rebellsidan som verkar lägga ut dessa filmer, alternativt så är det regeringssidan, som går igenom likens kroppar efter förndrande filmer att publicera online.

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

"Ord utan handling är bortkastad tid"

17 år har gått sedan Fadime Şahindal mördades av sin pappa..

UNT - 30 minuter sedan

"Det är en chansning"

Adam Ståhl är Sirius nye anfallare..

UNT - 45 minuter sedan

Uppsalabandet redo för USA

Uppsalabandet In Deed har skrivit kontrakt med det amerikanska skivbolaget Big Stir Records..

UNT - 2 timmar sedan

Varför hyllar ministern Mehmet Kaplan?

Stefan Löfven inledde regeringsförklaringen med att slå fast att antidemokrater får genomslag runt om i vår omvärld, men att Sverige väljer en annan väg..

UNT - 2 timmar sedan

Lugn start på helgen utlovas

Quiet Nights är namnet på en en musiksatsning i det mindre formatet i Uppsala..

UNT - 3 timmar sedan

"Jag ställer krav på spelarna"

Han var i Södertälje förra året men varit ledig från tränaruppdrag denna säsong..

UNT - 6 timmar sedan

Här är Uppsalakopplingarna i nya regeringen

Ardalan Shekarabi från Knivsta byter departementet i Stefan Löfvens nya regering..

UNT - 8 timmar sedan

Han blir Sirius nye anfallare

Sirius har funnit sin anfallare i form av en mittfältare..

UNT - 21 timmar sedan

Snart dags för superblodmåne

Gå och lägg dig!.

UNT - 22 timmar sedan

Uppsala-elev bäst i landet på matte

15-årige David Mörtberg vann i helgen en nationell matematiktävling för högstadieelever..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.