Cornucopia > Ekonomi

Monday, 15 October, 21:29

Cornucopia - 07 jan 15 kl. 16:20

Öppen tråd: Terrordådet mot trycjfriheten



Lämnar här en öppen tråd angående terrordådet mot tryckfriheten, med mordet på tio medarbetare på den franska satirtidningen Charlie Hebdon och två poliser.Jag har läsare i Frankrike, ni får gärna kommentera om stämningen på plats i Frankrike och/eller Paris.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Charlie Hebdon, Frankrike, Paris, Ku Klux Klan, The Local, NI, GIGN, SOG

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öppen, tråd, Terrordådetmot , trycjfriheten
SVT - 04 jun 17 kl. 16:27

Svenska kyrkan i London efter terrordådet: ”Det finns en större oro, och den plockar vi upp”

Svenska kyrkan i London står öppen efter terrordådet.

DN - 15 apr 17 kl. 16:30

Björn Wiman: Dagarna efter terrordådet blir påsken mer postsekulär än någonsin

En knapp timme efter terrordådet på Drottninggatan i Stockholm förra fredagen skrev ärkebiskop Antje Jackelén på Twitter: ”Storkyrkan och Jacobs kyrka är öppna. Bön för alla drabbade, hjälpare och beslutsfattare.” Lite senare meddelade ärkebiskopen att även S:t Johannes kyrka var öppen: ”Finns skarvsladdar, mobilladdare, filtar och personal.

Expressen - 24 dec 16 kl. 01:51

Julmarknaden i Berlin öppen igen efter dådet

Tolv personer dödades i terrordådet mot julmarknaden i Berlin. Nu sprids julstämningen återigen på marknaden som har återöppnats. Här ovan kan du se de stämningsfulla bilderna..

Sydsvenskan - 18 nov 12 kl. 06:30

En annan man. Det är förvandlingsnumret som fyller mig med obehag.

I den ryckiga mobilfilm som för all framtid kommer att ingå i den svenska politiska historien, finns en sekvens som gör mig illa berörd på det där krypande, otäcka sättet; jag vill stänga av datorn, gå därifrån, ta en lång dusch. Nej, inte den rasistiska retoriken, inte ?hora?

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 15 kl. 05:20

Drabbad helgedom öppen igen

Det hinduiska templet Erawan, som var platsen för terrordådet i Bangkok i måndagskväll, har åter öppnat. Det rapporterar BBC.Minst 20 personer dödades och över 100 skadades när en bomb exploderade vid det fullsatta templet.

Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 05:20

Drabbad helgedom öppen igen

Det hinduiska templet Erawan, som var platsen för terrordådet i Bangkok i måndagskväll, har åter öppnat. Det rapporterar BBC.Minst 20 personer dödades och över 100 skadades när en bomb exploderade vid det fullsatta templet.

SvD - 19 aug 15 kl. 05:20

Drabbad helgedom öppen igen

Det hinduiska templet Erawan, som var platsen för terrordådet i Bangkok i måndagskväll, har åter öppnat. Det rapporterar BBC..

UNT - 19 aug 15 kl. 05:19

Drabbad helgedom öppen igen

Det hinduiska templet Erawan, som var platsen för terrordådet i Bangkok i måndagskväll, har åter öppnat..

YLE - 19 nov 15 kl. 19:31

Vi tar det lugnt i kriser

Var uppmärksamma, men lev som vanligt. Det har varit den svenska polisens uppmaning efter terrordåden i Paris. En allmän uppfattning är vi ska undvika förändringar, terroristerna ska inte få vinna.

Sydsvenskan - 17 mar 16 kl. 18:32

Ryssland agerar i det fördolda. Natofrågan ska diskuteras öppet.

Det är som att vara tillbaka i det kalla krigets 80-tal – och ändå inte. Då fanns inga nättroll, knappt några cyberattacker, inte det moderna informationssamhällets alla möjligheter att manipulera och försöka påverka. Då var det Sovjetunionen – nu är det Putins Ryssland som trappar upp sin aktivitet.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 7 timmar sedan

Tesla nu större än Mercedes och Audi i USA - snart ikapp BMW

Tesla sålde fler personbilar än Mercedes och Audi i USA under tredje kvartalet rapporteras i Forbes. BMW sålde fortfarande fler, med 1 500 bilar jämfört med Tesla, men förväntas petas ner under fjärde kvartalet.
Sveriges antagligen vackraste Tesla Supercharger-station vid Toftaholm i Ljunby kommun.

Cornucopia - 9 timmar sedan

Föreläsning i Broby / Östra Göinge ikväll

Upprepning av tidigare påminnelse. Jag håller en författarföreläsning i Kulturhuset Vita Skolan (biblioteket) i Broby, i Östra Göinge kommun på måndag klockan 19:00 - 20:00. Jag kommer även signera böcker.

Cornucopia - 10 timmar sedan

Bloggens kränktshetsindex vecka 41

Dags för ett försök till ett nytt återkommande inslag på bloggen i form av kränkthetsindex. Alltså de fem blogginlägg den gångna veckan, som genererat flest kommentarer i förhållande till sidvisningar.
Kränk.

Cornucopia - 14 timmar sedan

Nordirland-frågan hindrar avtal om Brexit

Enligt Reuters ska förhandlingarna om Storbritanniens utträde ur EU brutit samman på grund av oenighet i formuleringar kring Nordirland ska hanteras. Ombyggnad pågår.Bägge sidor av förhandlingarna verkar vilja låta Nordirland ha ett särstatus kontra EU, med fri rörelse över gränsen mellan Storbritannien och Irland.

Cornucopia - Igår: 16:17

Söndagsenkät: Hur mycket betalade du i mäklararvode på din senaste bostadsförsäljning?

Dags för en kort söndagsenkät. Hur mycket betalade du i mäklararvode på din senaste bostadsförsäljning? Gärna detaljer i kommentarsfältet.

Cornucopia - Igår: 12:50

Ren S-regering enda alternativet?

Då statsministern inte ska få över 50% av rösterna mot sig så är kanske en ren S-regering enda alternativet. Med löften om kompromisser åt höger och vänster kan Stefan Löfven (S) bilda en ren minoritetsregering, som inte får en majoritet av riksdagen mot sig. Och detta utan att få minsta stöd från SD:s 17.

Cornucopia - Igår: 11:52

C och L redo släppa fram Löfven som kommuniststödd statsminister

Trots att de röstade för ett avsättande av statsministern, är nu Centerpartiet och "Liberalerna" redo att släppa fram Löfven (S) som regeringsbildare igen. Det framkommer efter att de förklarat att de kommer rösta nej till en Moderatledd regering som inte inkluderar de egna partierna. Ulf Kristersson (M) förväntas i en presskonferens om 10 minuter meddela att han ger upp försöken att bli statsminister - men kan förstås göra det ändå för att syna C+L:s kort.

Cornucopia - I förrgår: 13:20

Så mycket har villaägare i Stor-Stockholm betalt för att bo senaste året

Villapriserna i samtliga Stor-Stockholms större kommuner har fallit det senaste året enligt SCB:s Småhusbarometer. Så hur mycket har storstockholmarnas villaägare betalat för att bo det senaste året? Rätt mycket visar det sig, i vissa kommuner sexsiffriga belopp per månad i värdeminskning på villan.

Cornucopia - I förrgår: 10:01

Grälliansen Stockholm: Makten och trafikkaos framför allt

Igår gjorde den så kallade Alliansen upp med Miljöpartiet om makten och trafikkaos framför allt i Stockholm. Miljöpartiet får igenom i princip hela sin miljöpolitik i Stockholm i utbyte mot att den grönblå grälliansen sparkar ut den rödgrönrosa tidigare ledningen från huvudstadens stadshus. Miljöpartiet framstår som tydlig vinnare, men det blir inte värre för stockholmstrafiken än om de rödgrönrosa fortsatt härska.

Cornucopia - 12 okt 18 kl. 16:33

Fredagsmys: EU-kommissionens nästa ordförande - Margot Walsltröm (s)

Dags för lite härligare fredagsmys. Och vad kan vara härligare än att mediakällor uppger att Margot Wallström (s) ses som kandidat att ta över posten som ordförande för EU-kommissionen. Fast baserat på vad som skrevs om hennes gärningar i kommissionen när hon kickades slutade, så är detta bara fria fantasier från Socialdemokrater.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.