Cornucopia > Ekonomi

Wednesday, 18 July, 16:46

Cornucopia - 07 jan 15 kl. 16:20

Öppen tråd: Terrordådet mot trycjfrihetenLämnar här en öppen tråd angående terrordådet mot tryckfriheten, med mordet på tio medarbetare på den franska satirtidningen Charlie Hebdon och två poliser.Jag har läsare i Frankrike, ni får gärna kommentera om stämningen på plats i Frankrike och/eller Paris.
Läs mer på Cornucopia
Läs mer om:
Charlie Hebdon, Frankrike, Paris, Ku Klux Klan, The Local, NI, GIGN, SOG

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öppen, tråd, Terrordådetmot , trycjfriheten
SVT - 04 jun 17 kl. 16:27

Svenska kyrkan i London efter terrordådet: ”Det finns en större oro, och den plockar vi upp”

Svenska kyrkan i London står öppen efter terrordådet.

DN - 15 apr 17 kl. 16:30

Björn Wiman: Dagarna efter terrordådet blir påsken mer postsekulär än någonsin

En knapp timme efter terrordådet på Drottninggatan i Stockholm förra fredagen skrev ärkebiskop Antje Jackelén på Twitter: ”Storkyrkan och Jacobs kyrka är öppna. Bön för alla drabbade, hjälpare och beslutsfattare.” Lite senare meddelade ärkebiskopen att även S:t Johannes kyrka var öppen: ”Finns skarvsladdar, mobilladdare, filtar och personal.

Expressen - 24 dec 16 kl. 01:51

Julmarknaden i Berlin öppen igen efter dådet

Tolv personer dödades i terrordådet mot julmarknaden i Berlin. Nu sprids julstämningen återigen på marknaden som har återöppnats. Här ovan kan du se de stämningsfulla bilderna..

Sydsvenskan - 18 nov 12 kl. 06:30

En annan man. Det är förvandlingsnumret som fyller mig med obehag.

I den ryckiga mobilfilm som för all framtid kommer att ingå i den svenska politiska historien, finns en sekvens som gör mig illa berörd på det där krypande, otäcka sättet; jag vill stänga av datorn, gå därifrån, ta en lång dusch. Nej, inte den rasistiska retoriken, inte ?hora?

Helsingborgs Dagblad - 19 aug 15 kl. 05:20

Drabbad helgedom öppen igen

Det hinduiska templet Erawan, som var platsen för terrordådet i Bangkok i måndagskväll, har åter öppnat. Det rapporterar BBC.Minst 20 personer dödades och över 100 skadades när en bomb exploderade vid det fullsatta templet.

Sydsvenskan - 19 aug 15 kl. 05:20

Drabbad helgedom öppen igen

Det hinduiska templet Erawan, som var platsen för terrordådet i Bangkok i måndagskväll, har åter öppnat. Det rapporterar BBC.Minst 20 personer dödades och över 100 skadades när en bomb exploderade vid det fullsatta templet.

SvD - 19 aug 15 kl. 05:20

Drabbad helgedom öppen igen

Det hinduiska templet Erawan, som var platsen för terrordådet i Bangkok i måndagskväll, har åter öppnat. Det rapporterar BBC..

UNT - 19 aug 15 kl. 05:19

Drabbad helgedom öppen igen

Det hinduiska templet Erawan, som var platsen för terrordådet i Bangkok i måndagskväll, har åter öppnat..

YLE - 19 nov 15 kl. 19:31

Vi tar det lugnt i kriser

Var uppmärksamma, men lev som vanligt. Det har varit den svenska polisens uppmaning efter terrordåden i Paris. En allmän uppfattning är vi ska undvika förändringar, terroristerna ska inte få vinna.

Sydsvenskan - 17 mar 16 kl. 18:32

Ryssland agerar i det fördolda. Natofrågan ska diskuteras öppet.

Det är som att vara tillbaka i det kalla krigets 80-tal – och ändå inte. Då fanns inga nättroll, knappt några cyberattacker, inte det moderna informationssamhällets alla möjligheter att manipulera och försöka påverka. Då var det Sovjetunionen – nu är det Putins Ryssland som trappar upp sin aktivitet.

Fler nyheter från Cornucopia

Cornucopia - 3 timmar sedan

SEB: Bostadspriserna ska falla ytterligare 5%

SEB meddelade i samband med sin halvårsrapport att de bedömer att bostadspriserna ska falla ytterligare 5%. Bolagets tillväxt inom bostadslån är också lägre än marknaden i stort.Hammarbystrand.

Cornucopia - 5 timmar sedan

BREAKING: Försvaret saknar 35 miljarder i anslag - neddragningar har redan börjat

Försvarsmaktens behov av anslag för att genomföra tagna politiska beslut är större än tidigare angivet. Enligt handlingar från Försvarsdepartementet, som bloggen begärt ut, är behovet av ökade anslag till och med år 2020 knappt 35 miljarder kronor. Verksamheter har redan dragits ner och kommer fortsätta reduceras, men exakt vad är förstås fortfarande sekretessbelagt.

Cornucopia - 8 timmar sedan

Trump ifrågasätter Natos artikel 5 - som han inte förstår

"Q: Why should my son go to Montenegro to defend it from attack. Trump: I understand the question, I've asked the same question."Mindre än två dagar efter att Donald Trump inför den samlade världspressen förklarat sig stå på Rysslands diktator Vladimir Putins sida mot de egna amerikanska underrättelsetjänsterna, meddelade han i en intervju i amerikansk teve igår att han ifrågasätter grunden för Natos existens, självförsvarsartikeln 5.

Cornucopia - 20 timmar sedan

Höstregn nu förbeställbar hos Bokus och Adlibris

Min kommande techno-thriller Höstregn, den andra och avslutande delen av Höstsolserien är nu förbeställbar hos Adlibris för 189:- SEK och Bokus för samma pris.
"En svensk Tom Clancy" står det på omslaget, citat Östersunds-Posten.Så vill du se till att Bokus eller Adlibris skickar ut boken till dig så fort den kommer in kan du förbeställa redan nu för snabbast leverans när den släpps den 30:e augusti.

Cornucopia - 23 timmar sedan

Vem förstärker räddningstjänsten i krig?

Det rasar skogsbränder runt om i Sverige och på många håll har räddningstjänsten begärt in hjälp från Försvarsmakten via hemvärn och helikoptrar. Detta väcker frågan vem som är tänkt att förstärka räddningstjänsten i händelse av krig i Sverige? För det kommer brinna i skogarna även vid rysk fjärrbekämpning av svenskt territorium, och allt ordinarie räddningsbehov kvarstår.

Cornucopia - Igår: 12:35

Marschträning med nya ryggsäcken

Passade på att marschträna 1.7  kilometer i terräng med nya ryggsäcken och 30 kg packning idag, efter att ha lämnat in gamla bilen på reparation. Ryggsäcken verkar fungera som önskat.

Cornucopia - Igår: 08:35

Valueguard: Bostadspriserna ner i juni

Enligt Valueguard föll bostadspriserna i hela landet under juni månad. Inte så överraskande säsongsmässigt kanske. Enda rörelsen på uppsidan var villor i Göteborg och Malmö.

Cornucopia - Igår: 22:22

BREAKING: Vapenbeslaget i Taberg/Jönköping - pluggade vapen, häktad släppt, ingen terrorcell

Polisens uppmärksammade vapenbeslag med påstådda vänsterkopplingar i Taberg utanför Jönköping har visat sig handla om vapendelar till pluggade vapen. Den häktade socialarbetaren har släppts och misstankarna om förberedelse till grovt rån har avförts. Det finns ingen antifascistisk terrorcell, utan allt verkar handla om en individ som köpt in pluggade vapen av okända anledningar.

Cornucopia - Igår: 19:56

Toppmötet: Trump förnekar rysk inblandning i amerikanska presidentvalet

Toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och Rysslands diktator Vladimir Putin resulterade inte i något konkret. Annat än att Trump tog Putins sida i alla kritiska frågor och öppet gick emot de amerikanska underrättelsetjänsterna, inklusive ett förnekande av att de tolv åtalade ryska GRU-agenterna skulle agerat åt Ryssland. Flera amerikanska republikanska kongressmän och senatorer kallar nu Trump öppet för landsförrädare.

Cornucopia - Igår: 17:37

Värmepaniken i Stockholm: Slut på varmluftsflyttare i butikerna

Värmepaniken sprider sig i Stockholm. Stockholm Direkt rapporterar att så kallade varmluftsflyttare (ofta kallade fläktar) är slut i hela huvudstaden. Som om de hjälper mot värme?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.