DN > Utrikes

Tuesday, 17 July, 22:41

DN - 30 dec 14 kl. 12:52

Kapten: Ingen fara för flyktingar ombordEtt fraktfartyg utanför den grekiska turistön Korfu slog på tisdagen larm om att det bland de 700 passagerarna ombord finns beväpnade personer. Senare på dagen tonades det hela ner då fartygets kapten meddelade att ingen ombord var utsatt för fara, uppger brittiska BBC..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Korfu, BBC

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KaptenIngen , faraför , flyktingar, ombord
YLE - 21 sep 15 kl. 14:07

"Få flyktingar ombord på Viking Line"

Nyligen greps en person i Åbo hamn misstänkt för människosmuggling. Mannen hade åkt över med en Sverigebåt från Stockholm och smugglat med sig fyra personer i sin bil. En person som är på flykt kan åka fritt med Sverigebåtarna, men kravet är att resenären har ett giltigt identitetsbevis med sig.

DN - 10 sep 15 kl. 22:34

Uppemot 175 flyktingar på väg till Göteborg med färja


Uppemot 175 migranter befann sig på torsdagskvällen ombord på en färja på väg från nordtyska Kiel till Göteborg. En annan färja med runt 200 flyktingar ombord nådde på torsdagskvällen fram till Trelleborg. Eventuellt skulle fler flyktingar komma dit senare under natten..

SR - 02 apr 14 kl. 22:09

Hundratals flyktingar räddade i Medelhavet

Italienska militärfartyg har räddat 730 flyktingar ombord på överfulla båtar utanför Sicilien det senaste dygnet. Samtidigt har italienska parlamentet i dag tagit ett steg mot mer human behandling av flyktingar som anländer, genom att inte längre betrakta dem som kriminella..

Kristianstadsbladet - 12 sep 13 kl. 15:09

Båt med 200 Syrien-flyktingar bordad


Italiensk polis har gripit en besättning på 15 man för människosmuggling efter att deras fartyg, med över 200 syriska flyktingar ombord, stoppats på internationellt vatten utanför Sicilien.Det 30-meter långa fartyget var ett så kallat moderskepp, vars syfte var att ta flyktingarna till internationellt vatten där de sedan skulle hämtas av mindre båtar, enligt polisen. Skeppet upptäcktes först av en rumänsk patrullbåt från EU:s gränskontrollorgan Frontex..

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 13 kl. 15:12

Båt med 200 Syrien-flyktingar bordad

Italiensk polis har gripit en besättning på 15 man för människosmuggling efter att deras fartyg, med över 200 syriska flyktingar ombord, stoppats på internationellt vatten utanför Sicilien. Det 30-meter långa fartyget var ett så kallat moderskepp, vars syfte var att ta flyktingarna till internationellt vatten där de sedan skulle hämtas av mindre båtar, enligt polisen..

UNT - 12 sep 13 kl. 15:09

Båt med 200 Syrien-flyktingar bordad

Italiensk polis har gripit en besättning på 15 man för människosmuggling efter att deras fartyg, med över 200 syriska flyktingar ombord, stoppats på internationellt vatten utanför Sicilien.(TT).

NSD - 12 sep 13 kl. 15:09

Båt med 200 Syrien-flyktingar bordad

Italiensk polis har gripit en besättning på 15 man för människosmuggling efter att deras fartyg, med över 200 syriska flyktingar ombord, stoppats på internationellt vatten utanför Sicilien..

SVT - 12 sep 13 kl. 15:19

Båt med 200 Syrien-flyktingar bordad

Ett fartyg med över 200 syriska flyktingar ombord har stoppats på internationellt vatten utanför Sicilien..

NT - 12 sep 13 kl. 15:09

Båt med 200 Syrien-flyktingar bordad

Italiensk polis har gripit en besättning på 15 man för människosmuggling efter att deras fartyg, med över 200 syriska flyktingar ombord, stoppats på internationellt vatten utanför Sicilien..

BT - 12 sep 13 kl. 15:12

Båt med 200 Syrien-flyktingar bordad

Italiensk polis har gripit en besättning på 15 man för människosmuggling efter att deras fartyg, med över 200 syriska flyktingar ombord, stoppats på internationellt vatten utanför Sicilien. Det 30-meter långa fartyget var ett så kallat moderskepp, vars syfte var att ta flyktingarna till internationellt vatten där de sedan skulle hämtas av mindre båtar, enligt polisen. Skeppet upptäcktes först av en rumänsk patrullbåt från EU:s gränskontrollorgan Frontex..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Israel stryper bränsleleveranser till Gaza

ASHKELON. Israel avbröt på tisdagen alla bränsleleveranser till Gazaremsan. Samtidigt stängde Egypten sin gräns till området.

DN - 5 timmar sedan

Värmeböljorna avlöser varandra på norra halvklotet

Värmevarning i Sibirien, dödligt fuktig hetta i Japan och Kanada. I juli har många platser på norra halvklotet varit ovanligt varma och antalet heta dagar har ökat i världen.  – Det är en trend som kommer att fortsätta, säger klimatforskaren Markku Rummukainen..

DN - 8 timmar sedan

Israel går stärkt ur mötet mellan Putin och Trump

En av världens ledare är odelat nöjd med utfallet av Helsingforsmötet mellan presidenterna Vladimir Putin och Donald Trump, nämligen Israels regeringschef Benjamin Netanyahu..

DN - 22 timmar sedan

”Lavabomb” slog igenom båttak – många skadade

23 människor skadades när en båt träffades av en ”lavabomb” på Hawaii. Det glödande lavaklotet slog ett hål i båtens tak nära hamnen i Wailoa på huvudön Hawaii, även kallad Big Island..

DN - Igår: 20:41

Paul Ryan: Ryssland är inte vår allierade

Det amerikanska representanthusets talman Paul Ryan tycker att USA måste hålla en hårdare linje mot Ryssland än vad Trump gjorde under måndagens möte.  – Trump måste förstå att Ryssland inte är vår allierade, säger han enligt Reuters.  .

DN - Igår: 20:16

Ögonblicket då USA blev Rysslands knähund

USA är betydligt starkare än Ryssland ekonomiskt och militärt. Ändå var det Vladimir Putin som hade befälet under presskonferensen med Donald Trump.  Utrikespolitiska experter i USA beskriver mötet som ett historiskt ögonblick, då USA blev Rysslands knähund.

DN - Igår: 13:35

Trump och Putin inleder mötet

Rysslands president Vladimir Putin och USA:s president Donald Trump höll vid 13-tiden en kort gemensam presskonferens inför sitt enskilda möte i presidentpalatset i Helsingfors..

DN - Igår: 23:55

Novitjok-offers son ber Trump prata med Putin

Sonen till det brittiska par som förgiftades av nervgiftet Novitjok i slutet av juni har bett Donald Trump att ta upp fallet med Rysslands president Vladimir Putin. .

DN - Igår: 23:30

209 omkomna efter regnkatastrofen i Japan

En vecka efter de kraftiga skyfallen i västra Japan beräknas antalet omkomna till 209. Nästan 6.000 människor bor i provisoriska hem och Japans regering har utlyst katastrofläge.

DN - I förrgår: 17:31

Marianne Björklund: Mardrömsveckan över – Mays problem består

London. Den brittiska premiärministern Theresa May har överlevt en mardrömsvecka och uppmanar nu landet att ställa sig bakom hennes Brexitplan. Men hon stöter på kritik från alla fronter och det är ytterst tveksamt om planen håller för en omröstning i det brittiska parlamentet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.