DN > Utrikes

Tuesday, 17 July, 22:42

Liknande nyheter

Taggar: Beväpnade, ombord, färjavid , Korfu
DN - 30 dec 14 kl. 12:52

Beväpnade ombord på grekisk färja

En grekisk passagerarfärja har slagit larm om att det finns beväpnade personer ombord, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

SR - 30 dec 14 kl. 13:24

Fartyg utanför Korfu larmar om beväpnade män ombord

Ett fartyg med 700 människor ombord har skickat nödsignaler med uppgift om att det finns beväpnade män ombord. Färjan befinner sig nära den grekiska ön Korfu..

Expressen - 30 dec 14 kl. 13:01

Nödsignal från skepp: Beväpnade personer

Ett grekiskt passagerarfartyg har skickat en nödsignal på grund av beväpnade män ombord. Fartyget befinner sig utanför ön Korfu, rapporterar Reuters..

BT - 02 nov 17 kl. 02:55

Niger ber USA om beväpnade drönare

Niger har bett USA att börja använda beväpnade drönare i kampen mot jihadister i gränsområdet mot Mali. I oktober dödades fyra amerikanska soldater och fyra soldater från Niger i ett bakhåll. USA har en drönarbas i staden Agadez i centrala Niger som används för övervakningsdrönare.

DN - 30 dec 14 kl. 12:52

Kapten: Ingen fara för flyktingar ombord

Ett fraktfartyg utanför den grekiska turistön Korfu slog på tisdagen larm om att det bland de 700 passagerarna ombord finns beväpnade personer. Senare på dagen tonades det hela ner då fartygets kapten meddelade att ingen ombord var utsatt för fara, uppger brittiska BBC..

Cornucopia - 26 aug 15 kl. 16:12

Börja träna Krav Maga!

I dagarna drar träning igång land och rike runt. Det är ett utmärkt tillfälle för både yrkesmän och lekmän att börja träna självförsvar, och för den som inte är ute efter något nonsens utan rent praktiskt undvikande av våld eller om det inte fungerar aktivt självförsvar är Krav Maga det självklara valet.

Våldsdebatten de senaste veckorna är inte svart-vit och lokalt och för individer kan absolut exponeringen för våld eller riskmiljöer ökat.

Helsingborgs Dagblad - 03 jun 12 kl. 23:07

Skottlossning när färja rånades

Ett väpnat rån genomfördes vid 19-tiden på söndagskvällen mot ett växlingskontor ombord på Scandlines färja m/s Hamlet då den låg i Helsingborgs hamn. Flera skott avlossades av två gärningsmän som var beväpnade med automatvapen och pistol men ingen person skadades fysiskt. De båda gärningsmännen flydde på motorcyklar som stod parkerade i närheten av terminalen..

Expressen - 03 jun 12 kl. 20:37

Skottlossning under rån mot färja

Ett väpnat rån inträffade på söndagskvällen ombord på båten Hamlet som låg i hamnen Knutpunkten i Helsingborg. Gärningsmännen var beväpnade med automatvapen och pistoler när de rånade växlingskontoret på båten..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Väpnat rån mot HH-färja i Helsingborg

Två tungt beväpnade personer rånade på söndagsskvällen växlingskontoret på färjan Hamlet som trafikerar Helsingborg-Helsingör. Rånarna slog till en stund efter klockan 19 då båten låg i hamn vid Knutpunkten. Rånarna var beväpnade med automatvapen och pistol.

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

Israel stryper bränsleleveranser till Gaza

ASHKELON. Israel avbröt på tisdagen alla bränsleleveranser till Gazaremsan. Samtidigt stängde Egypten sin gräns till området.

DN - 5 timmar sedan

Värmeböljorna avlöser varandra på norra halvklotet

Värmevarning i Sibirien, dödligt fuktig hetta i Japan och Kanada. I juli har många platser på norra halvklotet varit ovanligt varma och antalet heta dagar har ökat i världen.  – Det är en trend som kommer att fortsätta, säger klimatforskaren Markku Rummukainen..

DN - 8 timmar sedan

Israel går stärkt ur mötet mellan Putin och Trump

En av världens ledare är odelat nöjd med utfallet av Helsingforsmötet mellan presidenterna Vladimir Putin och Donald Trump, nämligen Israels regeringschef Benjamin Netanyahu..

DN - 22 timmar sedan

”Lavabomb” slog igenom båttak – många skadade

23 människor skadades när en båt träffades av en ”lavabomb” på Hawaii. Det glödande lavaklotet slog ett hål i båtens tak nära hamnen i Wailoa på huvudön Hawaii, även kallad Big Island..

DN - Igår: 20:41

Paul Ryan: Ryssland är inte vår allierade

Det amerikanska representanthusets talman Paul Ryan tycker att USA måste hålla en hårdare linje mot Ryssland än vad Trump gjorde under måndagens möte.  – Trump måste förstå att Ryssland inte är vår allierade, säger han enligt Reuters.  .

DN - Igår: 20:16

Ögonblicket då USA blev Rysslands knähund

USA är betydligt starkare än Ryssland ekonomiskt och militärt. Ändå var det Vladimir Putin som hade befälet under presskonferensen med Donald Trump.  Utrikespolitiska experter i USA beskriver mötet som ett historiskt ögonblick, då USA blev Rysslands knähund.

DN - Igår: 13:35

Trump och Putin inleder mötet

Rysslands president Vladimir Putin och USA:s president Donald Trump höll vid 13-tiden en kort gemensam presskonferens inför sitt enskilda möte i presidentpalatset i Helsingfors..

DN - Igår: 23:55

Novitjok-offers son ber Trump prata med Putin

Sonen till det brittiska par som förgiftades av nervgiftet Novitjok i slutet av juni har bett Donald Trump att ta upp fallet med Rysslands president Vladimir Putin. .

DN - Igår: 23:30

209 omkomna efter regnkatastrofen i Japan

En vecka efter de kraftiga skyfallen i västra Japan beräknas antalet omkomna till 209. Nästan 6.000 människor bor i provisoriska hem och Japans regering har utlyst katastrofläge.

DN - I förrgår: 17:31

Marianne Björklund: Mardrömsveckan över – Mays problem består

London. Den brittiska premiärministern Theresa May har överlevt en mardrömsvecka och uppmanar nu landet att ställa sig bakom hennes Brexitplan. Men hon stöter på kritik från alla fronter och det är ytterst tveksamt om planen håller för en omröstning i det brittiska parlamentet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.