SvD > Nyheter

Tuesday, 26 March, 04:05

Liknande nyheter

Taggar: Fint, danskt, betyg, åt, Turist
UNT - 27 dec 14 kl. 13:51

Fint danskt betyg åt "Turist"

Många av årets bästa filmer gjordes i Danmark men det var ändå en svensk film som var nydanande på riktigt: Ruben Östlunds "Turist"..

Västerbottens Folkblad - 27 dec 14 kl. 13:52

Fint danskt betyg åt ”Turist”

Många av årets bästa filmer gjordes i Danmark, men det var ändå en svensk film som var nydanande på riktigt: Ruben Östlunds ”Turist”. Det menar danska Politikens filmredaktör Kim Skotte som utser ”Turist” till bästa icke amerikanska film under 2014 både när det gäller formen och innehållet..

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 14 kl. 13:54

Fint danskt betyg åt "Turist"

Många av årets bästa filmer gjordes i Danmark, men det var ändå en svensk film som var nydanande på riktigt: Ruben Östlunds "Turist". Det menar danska Politikens filmredaktör Kim Skotte som utser "Turist" till bästa icke amerikanska film under 2014 både när det gäller formen och innehållet..

Sydsvenskan - 29 sep 11 kl. 15:33

Gott danskt betyg till "Bron"

Den dansk-svenska tv-serien "Bron" får blandade recensioner i Danmark, alltifrån "rätt fantastisk" till "vi har sett det förut". Men de flesta är positiva.
I Politiken får den nya deckarserien betyget fyra hjärtan av sex.

Kristianstadsbladet - 02 feb 13 kl. 09:00

Betyg på startfältet i Karlskrona

Foto: Tommy Svensson

BETYG: * * * 1. David Lindgren: Skyline Text & musik: Fernando Fuentes, Henrik Nordenback, Christian Fast. En pampigt partyrykande Duracellstart på årets schlagerspektakel.

Sydsvenskan - 17 nov 11 kl. 08:55

Danskt bygge i skånska myllan

Foto: Martin Lindeborg
Bogranskarna noterar flera skillnader mellan svenskt och danskt byggande.
? Själva konceptet är spännande, säger Tomas Wikström.

Trelleborgs Allehanda - 09 jul 13 kl. 18:30

Gott betyg för cityvärdarnas debut

Foto: Lina Campbell
Fika, bad, shopping och sevärdheter. Turisterna frågar efter allt möjligt och Andreas Lendenfelt och Emma Andersson kan sin stad. På tisdagen gjorde de sin första arbetsdag som cityvärdar i Trelleborg, och fick fint betyg av ryska turister.

Nya Wermlands Tidningen - 09 jan 13 kl. 16:35

Säffle gästhamn får fint betyg

Gästhamnen i Säffle får fint betyg i en enkätundersökning som genomförts i gästhamnar i Vänern och på Västkusten..

YLE - 28 aug 16 kl. 10:36

Utvecklingen får dåligt betyg i Raseborg - Borgå drar det längre strået

Utvecklingen i Raseborgs ekonomiska region får dåligt betyg i en ny undersökning. Raseborgs motsvarighet på andra sidan huvudstadsregionen, Borgå, får däremot fint betyg. Konsultbyrån MDI har gjort en undersökning bland städer och ekonomiska regioner i Finland och gett dem skolvitsord på basen av hur bra de har utvecklats sedan finanskrisen 2008.

Skånskan - 12 dec 18 kl. 15:00

4,5 i betyg för näringslivsdagar

ESLÖV
De som besökte Eslövs kommuns näringslivsdagar Därför: Eslöv i oktober ger arrangemanget väldigt högt betyg – 4,5 på en femgradig skala. Svaret har getts som i ett formulär som kommunens näringslivskontor skickat hem till besökarna.
Alla tre beståndsdelarna i arrangemanget får fint betyg.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.