FriaTider > Nyheter

Monday, 22 April, 22:00

FriaTider - 24 dec 14 kl. 18:58

Reinfeldt: Sverige tillhör invandrarna – inte svenskarna
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

10828 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reinfeldt, Sverige, tillhör, invandrarnainte , svenskarna
Nya Wermlands Tidningen - 11 sep 11 kl. 07:30

Invandrarna är oumbärliga

Invandrarna är oumbärliga för Sverige. Det är invandrarna som de närmaste åren kommer att stå bakom stora delar av tillväxten i vårt land. Det sa Farbod Rezania, Svenskt Näringsliv, när han på torsdagen deltog i en inspirationsdag för mångfald i Karlstad.

Nyheter 24 - 06 jul 12 kl. 15:49

SD-politikern talar ut efter hoten mot Reinfeldt


Den folkvalde sverigedemokraten Ronny Esbjörnsson har efter fem dagars tystnad valt att svara på Nyheter24:s frågor om hoten mot Tobias Billström och sina kommentarer mot "landsförrädaren Reinfeldt""Jag blir så frustrerad när regeringen trycker ner svenskar,  jag blir helt vansinnig" HÖRBY. Nyheter24 har tidigare berättat om de hotkommentarer riktade mot migrationsminister Tobias Billström av SD:s vice ordförande i Hörby, Ronny Esbjörnsson.
På fredagen uppdagas det att det inte är första gången det sker.

VA - 26 maj 11 kl. 11:00

Sverige 20 år efter i mångfaldsfrågan

26 maj Enligt bedömare ligger Sverige runt 20 år efter USA och Kanada när det gäller att få ut invandrare på arbetsmarknaden. Gary Baker jobbade som affärskonsult i Kaliforniens finansbransch under 90-talet och har 15 års erfarenhet av praktiskt mångfaldsarbete. Hans erfarenhet är att det är lönsamt om man gör det på rätt sätt.

VA - 24 maj 11 kl. 10:06

Vi kan inte blunda för de framgångsrika invandrarna

24 maj Förstora Sverige har lyckats mycket väl med integrationen. Åtminstone historiskt. I mitten av 1900-talet förändrades det tidigare mycket homogena svenska samhället av en stor våg invandrare.

BT - 08 sep 14 kl. 09:03

Invandrarna snor inte jobben

Under mina arbetslösa år har jag hört snacket. Detta att invandrarna snor jobben. Det där är väl en sanning med modifikation.

Nyheter 24 - 01 feb 12 kl. 10:44

Storbritannien ska "prioritera de smartaste invandrarna"


Den brittiske migrationsministern Damian Green säger att man kommer att lämna företräde åt de "smartaste och bästa" invandrarna.
? Risken är uppenbar att vi går samma utveckling till mötes i Sverige, säger Flyktingbloggens Kalle Larsson.

Kristianstadsbladet - 08 aug 14 kl. 19:40

Hur ska invandrarna få arbete?


Göran Albinsson Bruhner är en ekonom som länge skrev krönikor på Svenska Dagbladets ledarsida. Han är kvick och beläst, en kombination som ofta leder till ovänskap. En konferens om och med muslimer anordnades i Stockholm.

YA - 11 aug 14 kl. 03:58

Hur ska invandrarna få arbete?


Göran Albinsson Bruhner är en ekonom som länge skrev krönikor på Svenska Dagbladets ledarsida. Han är kvick och beläst, en kombination som ofta leder till ovänskap. En konferens om och med muslimer anordnades i Stockholm.

BT - 09 sep 14 kl. 09:31

SD: Vi skyller inte på invandrarna

Replik. Svar till Samuelsson och Karlander (FP), BT 6/9.
Vi i SD skyller inte på invandrarna.

BT - 18 okt 12 kl. 14:18

Utan invandrarna stannar Sverige

Sverige är ett öppet och medmänskligt land, detta är värden som bör värnas såväl i goda som sämre tider. Vi tycker oss dock se en attityd gentemot invandrare som vi anser är felaktig. Det är bra att vi diskuterar integrationen, men vi måste göra det på ett sakligt sätt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.