Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 21 April, 21:00

Helsingborgs Dagblad - 10 dec 14 kl. 17:09

Treåring krockade — pappan bötfällsEn treåring lyckades starta sin pappas bil och körde in i en busskur i centrala Gävle. Nu har pappan dömts till 8 000 kronor i dagsböter för framkallande av fara för annan, rapporterar P4 Gävleborg. Det var i september som pojken på något sätt lyckades vrida om startnyckeln när pappan lämnat bilen. I busskuren som rammades satt två personer. De klarade sig, liksom treåringen, undan oskadda..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Gävle, P4 Gävleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Treåring, krockade, pappan, bötfälls
BT - 10 dec 14 kl. 17:07

Treåring krockade - pappan bötfälls

En treåring lyckades starta sin pappas bil och körde in i en busskur i centrala Gävle. Nu har pappan dömts till 8 000 kronor i dagsböter för framkallande av fara för annan, rapporterar P4 Gävleborg. Det var i september som pojken på något sätt lyckades vrida om startnyckeln när pappan lämnat bilen.

SvD - 10 dec 14 kl. 17:07

Treåring krockade - pappan bötfälls

En treåring lyckades starta sin pappas bil och körde in i en busskur i centrala Gävle. Nu har pappan dömts till 8 000 kronor i dagsböter för framkallande av fara för annan, rapporterar P4 Gävleborg..

UNT - 10 dec 14 kl. 17:07

Treåring krockade - pappan bötfälls

En treåring lyckades starta sin pappas bil och körde in i en busskur i centrala Gävle i september..

SN - 09 dec 14 kl. 17:03

Treåring nekas assistanspengar

En tre år gammal funktionshindrad pojke nekas ersättning av Försäkringskassan. I sin överklagan till Kammarrätten menar myndigheten att pojkens funktionshinder är övergående och att han därför inte klarar de krav som ställs för att så kallad assistansersättning ska betalas ut. Familjen har tagit strid för pojken och fått rätt i Förvaltningsrätten, men nu överklagar Försäkringskassan domen till Kammarrätten.

Sydsvenskan - 17 sep 15 kl. 15:26

Treåring utvecklade åldersdiabetes

Under det pågående europeiska mötet för diabetesforskning, som i år hålls i Stockholm, har en liten flicka från USA hamnat i fokus. Vid bara tre års ålder drabbades hon av typ 2-diabetes, något som normalt drabbar betydligt äldre personer.När flickan kom i kontakt med sjukvården vägde hon 35 kilo, det vill säga runt det dubbla mot normalt.

SvD - 17 sep 15 kl. 15:30

Treåring utvecklade åldersdiabetes

Under det pågående europeiska mötet för diabetesforskning, som i år hålls i Stockholm, har en liten flicka från USA hamnat i fokus. Vid bara tre års ålder drabbades hon av typ 2-diabetes, något som normalt drabbar betydligt äldre personer..

Sydsvenskan - 13 nov 15 kl. 16:20

Dömd för sexövergrepp på treåring

En man i 60-årsåldern från Enköping har fällts för sexövergrepp mot en flicka i treårsåldern. Han har erkänt övergreppen, rapporterar lokala medier.Mannen satt barnvakt åt flickan när han utsatte henne för sexuella handlingar, rapporterar unt.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 15 kl. 16:20

Dömd för sexövergrepp på treåring

En man i 60-årsåldern från Enköping har fällts för sexövergrepp mot en flicka i treårsåldern. Han har erkänt övergreppen, rapporterar lokala medier.Mannen satt barnvakt åt flickan när han utsatte henne för sexuella handlingar, rapporterar unt.

Metro - 17 sep 15 kl. 16:17

Treåring utvecklade åldersdiabetes

Under det pågående europeiska mötet för diabetesforskning, som i år hålls i Stockholm, har en liten....

GöteborgsPosten - 15 mar 18 kl. 09:08

Pappan skyldig till dotters död

Så blir straffet för pappan som hålls ansvarig för att hans treåriga dotter fick i sig en dödande mängd narkotika. Däremot frias hans bror från vållande till flickans död..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Paok Thessaloniki mästare igen – efter 34 år

Inför ett fullsatt Tomba Stadium vann Paok Thessaloniki mot Levadiakos med 5–0 och blev i och med segern grekiska mästare. Svenske Pontus Wernbloom, som spelar för laget, fanns inte med i matchtruppen när titeln säkrades. Klubben har blivit mästare två.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Makethemark vann – tveksam till finalstart

Makethemark och Ulf Ohlsson tog hem den fjärde och sista uttagningstävlingen till Olympiatravet. Men tränaren Petri Salmela är högst tveksam om han vill vara med i finalen nästa lördag på Åby. – Det är inte rättvist mot hästen.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kanye Wests predikan lockade tusentals

Redan tidigt på söndagsmorgonen ringlade köerna långa till det område på Coachellafestivalen där Kanye West skulle hålla sin söndagspredikan. Publiksiffran väntades på förhand överstiga 100 000 och enligt Deadline verkar prognosen ha infriats. Rapparen.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bil voltade in i trädgård – kvinna död

En kvinna dog efter att bilen hon färdats i voltat in i en trädgård i Slöinge, utanför Falkenberg, på söndagseftermiddagen. I bilen fanns sex personer, vara tre barn, rapporterar Hallands Nyheter. – Vi kan bekräfta att fyra personer har förts till sjukh.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Demonstration i Rabat för gripna aktivister

Tusentals människor samlades i Marockos huvudstad Rabat på söndagen för att manifestera till stöd för en stor grupp aktivister som dömts till fängelse. Det handlar om 39 personer som dömdes för att ha lett och deltagit i en proteströrelse som skakade om.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Hot om ny hyperinflation plågar Zimbabwe

Priset på varor som bröd och smör nästan fördubblades i Zimbabwe den gångna veckan. Prisökningarna väcker plågsamma minnen av den hyperinflation som rådde under den tidigare presidenten Robert Mugabe. Nu hotar den att återvända.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Uppgifter: 26-åringen som mördades var själv misstänkt för Helsingborgsmord

Försattes på fri fot efter att ha suttit häktad i fyra månader och åtal väcktes aldrig..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Klimataktivister: Vill samtala med regeringen

Över 800 personer har gripits i samband med klimatprotesterna som den senaste veckan pågått i Storbritanniens huvudstad London. Demonstranterna har bland annat blockerat berömda och hårt trafikerade vägar och platser i staden. Extinction Rebellion, som.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Israels Btselem skeptiskt till USA:s fredsplan

Israeliska människorättsorganisationen Btselem är pessimistisk inför möjligheterna till fred efter parlamentsvalet – och inför ett kommande amerikanskt fredsförslag. – Det internationella samfundet måste sätta press på Israel, säger talespersonen Amit G.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Möregårdh vann VM-debuten

Svenske bordtennistalangen Truls Möregårdh fick en lyckad debut i sitt första senior-VM. 17-åringen vann sin första gruppspelsmatch i herrsingel i mästerskapet i Budapest mot skotten Nial Cameron – och han gjorde det med 4–0 (11–4, 11–8, 12–5). I morgon.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.