Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 23 May, 04:43

Aftonbladet - 06 dec 14 kl. 10:32

Totalt stopp på Göteborg C
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

170 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Totalt, stopp, GöteborgC
GT - 22 jun 17 kl. 18:20

E6 i Göteborg avstängd efter krock – totalt stopp

Tre bilar kolliderade på torsdagseftermiddagen vid Olskroksmotet i Göteborg.Olyckan ska ha inträffat i norrgående riktning. – Vi är framme och har spärrat av vägen totalt i riktning mot Oslo, säger Anders Hellborn, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten Storgöteborg.

GT - 21 jan 16 kl. 17:43

Totalt stopp på E6 efter lastbilsolycka

Det är just nu totalstopp på E6 i Göteborg i höjd med Tingstadstunneln efter en olycka mellan en personbil och en lastbil, rapporterar P4:s trafikradio..

GöteborgsPosten - 14 sep 17 kl. 17:31

Krock på E6 i Göteborg – ett körfält avstängt

En trafikolycka mellan flera bilar har inträffat på E6 i Göteborg. Det är totalt stopp på vägen i norrgående riktning och flera personer ska i nuläget röra sig till fots på E6..

YLE - 04 aug 16 kl. 20:07

Vilken thriller! IFK Göteborg slog ut HJK i EL-kvalet

Sent in i fotbollsmatchen i Helsingfors släcktes hoppet. Svenskarna gjorde vad som behövdes, vann med 2–0 och fortsätter i Europa League-kvalet i fotboll. HJK hade ett ypperligt utgångsläge inför returmatchen mot IFK Göteborg men det räckte inte till.

GöteborgsPosten - 17 jul 17 kl. 19:49

Europaresenär på tuktuk gör stopp i Göteborg

Ikväll anländer engelsmannen Callum Fairhurst till Göteborg på sin tuk tuk. Det är hans åttonde stopp av de totalt 28 länderna han ska besöka. Syftet är att samla in pengar till en välgörenhetsfond för sin bror som dog i cancer..

Nyheter Väst - 17 mar 14 kl. 12:45

Stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm

Måndag. En ledning har rasat ner över tågspåret och detta orsakar stopp i tågtrafiken mellan Göteborg och Stockholm. Oklart när det är åtgärdat.

Expressen - 19 okt 18 kl. 13:40

Stopp i spårvagnstrafiken efter olycka

En bil har krockat med en spårvagn vid Korsvägen i Göteborg.Olyckan medför störningar i spårvagnstrafiken. Totalt fem  linjer påverkas.

Cornucopia - 31 mar 18 kl. 17:17

Lika mycket paus med fossilbil som elbil Stockholm - Göteborg

Bevistade återigen Kongliga Hufvudstaden pga anledningar och tog bilen. Kan så här i efterhand konstatera att total stopptid på hemresan var samma (rent av längre) än vad som hade krävts för att ladda en elbil (Tesla med deras snabbladdningsstationer).
Teslor på snabbladdning i Torp utanför Uddevalla.

Cornucopia - 04 dec 18 kl. 13:58

Snabbladdare sträckan Göteborg - Stockholm

Bilägare, som inte har en elbil, brukar skräna om räckviddsångest och att det inte skulle finnas någon plats att ladda en elbil. Som exempel tittar vi här på antalet snabbladdare på sträckan Göteborg - Stockholm. I praktiken är det aldrig längre än någon mil till nästa snabbladdare och det finns totalt idag 65 snabbladdare på sträckan Göteborg - Stockholm.

BT - 05 sep 13 kl. 18:06

Rikskrim förstärker Göteborg

Efter alla dödsskjutningar i Göteborg går polisen på knäna. Dubbelmordet på Hisingen i går kväll var droppen. Nu rycker rikskrim ut för att hjälpa Göteborgspolisen att få stopp på gängmorden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.