SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:01

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debattEn insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt.
För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty. Texten finns också på smp.se.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Smålandsposten, Växjö, Karlsson

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En insändaresom har , skapat, debatt
YA - 26 jul 19 kl. 11:27

Insändare: En debatt skall vara saklig och bygga på korrekta uppgifter

Svar på insändare den 10 juli från (S) angående Smedstorpsbadet..

YA - 29 jul 19 kl. 00:01

Insändare: Det är vi som vill driva Tomelilla framåt

Svar på insändare ”En debatt ska vara saklig…”, YA 18 juli från Moderata fullmäktigeledamöter i Tomelilla kommun..

YA - 18 sep 18 kl. 03:03

Insändare: Sen debatt om Vänsterpartiets förvandling

Jag har med stort intresse läst den debatt som rör vänsterpartiets historia i Ystad Allehanda..

YLE - 16 jan 19 kl. 11:00

Sydins ansvarige redaktör: Kaplanens insändare är en del av en pågående debatt

Tidningen Syd-Österbotten valde att publicera kaplan Markus Engströms insändare eftersom det inte var ett enskilt inlägg utan en del av en debatt som pågått i en veckas tid. I insändaren skriver Kristinestadskaplanen bland annat att homosexuellt samliv är onormalt och skadligt..

ÖstersundsPosten - 04 maj 13 kl. 00:18

Insändare skapade läsarstorm

En insändare på ÖP:s webb om så kallade "chemtrails" har skapat mycket uppmärksamhet. Ämnet är en konspirationsteori om de kondensationsstrimmor som flygplan ibland lämnar efter sig på himlen..

YA - 31 aug 18 kl. 05:05

Insändare: Det är mångfalden som skapat Sverige

Paul Svensson (SD) skriver i sin insändare 29 augusti att mångfald inte är för dem. Du är för sent ute. Hela vårt lands, av Sverigedemokraterna så ofta kallade svenska kultur, är skapad av mångfald.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

DalaDemokraten - 12 sep 14 kl. 16:35

Dalfolket är engagerade med många insändare och debatter

Läs många insändare och debatter på http://www.dalademokraten.se/debatt_insandare.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Den ena fyllehistorien är den andra lik

Trots att nästan vad som helst tycks kunna hända när vi är på kanelen, så är de så kallade fyllehistorierna påfallande lika varandra. Vi människor tenderar nämligen att göra ungefär samma saker, även när vi är onyktra. Dessutom finns det kulturella krav på vad en bra fyllehistoria bör – och får – innehålla..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

TV: Östers David Johannesson om målet och missarna

Östers anfallare David Johannesson satte ett mål, och kunde gjort tre.., i 1–1-matchen borta mot Brommapojkarna. Efter bottenmötet träffade målskytt Johannesson Smålandspostens Dan Magnusson..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Balotelli återvänder hem

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

USA bekräftar tankar på att köpa Grönland

Vita huset bekräftar att USA:s president Donald Trump kikar på möjligheten att köpa Grönland från Danmark. Men statsminister Mette Frederiksens budskap är, föga förvånande, att den självstyrande ön som tillhör Danmark inte är till salu..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Eldsjälar livar upp skolan i Siggahult

Lennart och Birgit är riktiga eldsjälar när det gäller att lysa upp skolan i Siggahult. Under söndagen bjöd de in dragspelsgänget Farfars kapell för att underhålla i skolan..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bostadsprojekten i kommunen får form

Försäljningen av Törnrosaområdet i Hovmantorp och Djurshultområdet i Lessebo är i fullgång. Av närmre tjugo tomter i Hovmantorp är redan åtta sålda. I Lessebo är sex av sjutton tomter sålda..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hon blev historisk med sitt andra raka SM-guld

Maria Wieslander börjar bli en van vinnare. För andra året i rad vann hon och hästen Caxe SM-guld i bruksridning. En bedrift som ingen tidigare mäktat med..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Unikt vrak lockar forskare till Ronneby

Svaret på över 500 år gamla frågor om ett danskt kungaskepp kan vara på väg upp till ytan. På köpet hoppas forskare kunna lära sig mer om hur upptäcktsresandenas fartyg byggdes..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Bevattningsförbud kan hävas i Diö

Glada nyheter för törstiga Diögräsmattor. Om allt går som det ska kan bevattningsförbudet hävas i Diö någon gång under veckan..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Storseger för MFF efter fyra raka kryss

Efter fyra raka kryss är Malmö FF en vinnare i allsvenskan igen. Skåningarna körde över Falkenberg med hela 5–0 och biter sig kvar i toppstriden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.