Uppsalanyheter.se > Nyheter

Tuesday, 13 November, 21:39

Uppsalanyheter.se - 26 nov 14 kl. 04:21

Almtunaförlust efter straffarAllsvenskan: Almtuna förlorade en mycket jämn match mot Rögle efter straffläggning på tisdagkvällen i Metallåtervinning Arena.Almtuna förlorade en mycket jämn match mot Rögle efter straffläggning på tisdagkvällen i Metallåtervinning Arena.   Det var Almtuna som började tisdagkvällens match i Hockeyallsvenskan bäst, gästerna Rögle hängde dock med målmässigt och ställningen efter den första perioden var 2-2 sedan Rögles Jakob Lilja mer eller mindre bjuds på pucken av Martin Janohls djupt ner i egen zon.   I andra perioden spelar Rögle upp sig men någon men ingen av lagen skapar några riktigt farliga lägen. Det är dock Almtuna som tar ledningen med 3-2 efter en retur som Michael Haga trycker in bakom Lars Volden i Röglekassen.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Rögle, Metallåtervinning Arena, Almtuna, Hockeyallsvenskan, Rögles Jakob Lilja, Martin Janohls, Michael Haga, Lars Volden, Röglekassen, Alen Bibic, Almtunaspelaren, Taylor Matson, Rögletränaren Magnus Bogren, Bogren, Eriksson, Mora, Larsson, Selin, Haga

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Almtunaförlustefter , straffar
Uppsalanyheter.se - 23 okt 14 kl. 22:55

Almtunaförlust i sudden death

Allsvenskan: Almtuna hade chansen att gå upp som tabelletta i hockeyallsvenskan vid en seger mot bottenlaget AIK. Det blev dock förlust för uppsalalaget efter 2-2 vid full tid och 2-3 i förlängningen.Almtuna hade chansen att gå upp som tabelletta i hockeyallsvenskan vid en seger mot bottenlaget AIK.

Uppsalanyheter.se - 06 mar 17 kl. 21:05

Blytung Almtunaförlust i nyckelmatchen

Slutspelsserien: Almtuna åkte på en blytung förlust mot Tingsryd med 1-0 när Slutspelsserien inleddes på måndagen. Under ett sent PP för hemmalaget gjorde man matchens enda mål.Almtuna åkte på en blytung förlust mot Tingsryd med 1-0 när Slutspelsserien inleddes på måndagen.

Uppsalanyheter.se - 28 okt 17 kl. 00:39

Ny Almtunaförlust mot "Boogie Teamet"

Allsvenskan: Det blev en ny förlust för Almtuna när mardrömslaget Pantern besökte Gränbyhallen på fredagen. Förlusten skrevs till 1-3 i en intetsägande och händelsefattig match där Almtuna tog ledningen med 1-0 men till slut alltså föll för nio gången av tio möten.Det blev en ny förlust för Almtuna när mardrömslaget Pantern besökte Gränbyhallen på fredagen.

Uppsalanyheter.se - 01 nov 17 kl. 01:00

Tung Almtunaförlust mot Tingsryd

Allsvenskan: Almtuna förlorade tisdagkvällens allsvenska möte mot Tingsryd efter en målsnål tillställning som avgjordes först i tredje periodens slutskede.Almtuna förlorade tisdagkvällens allsvenska möte mot Tingsryd efter en målsnål tillställning som avgjordes först i tredje periodens slutskede.   Almtuna åkte på sin fjärde raka förlust när man mötte Tingsryd på tisdagskvällen hemma i Gränby Ishall.

Uppsalanyheter.se - 02 nov 14 kl. 20:07

Ny Almtunaförlust i damettan

Damettan: Efter fyra matcher i rad med en oavgjord och tre segrar förlorade ikväll Almtuna sin andra raka match i damernas division ett östra.Efter fyra matcher i rad med en oavgjord och tre segrar förlorade ikväll Almtuna sin andra raka match i damernas division ett östra.   Almtuna började matchen som spelades i C-hallen bäst och tog ledningen med 1-0 i periodens sista minut.

Uppsalanyheter.se - 01 dec 14 kl. 22:29

Almtunaförlust i Västerås

Allsvenskan: Att Almtuna är ett lag på hemmaplan och ett helt annat på bortaplan är måndagkvällens Arosderby ett bevis för, i alla fall resultatmässigt.Att Almtuna är ett lag på hemmaplan och ett helt annat på bortaplan är måndagkvällens Arosderby ett bevis för, i alla fall resultatmässigt.   Västerås avgjorde Arosderbyt i slutet av andra perioden genom två mål inom loppet av en minut, där avgjordes matchen utan tvekan.

Uppsalanyheter.se - 13 sep 14 kl. 22:42

Almtunaförlust i stökig hemmapremiär

Allsvenskan: Almtuna förlorade hemmapremiären mot Karlskoga med 2-5 på lördagen, i fokus stod domaren som delade ut 57 utvisningminuter för hemmalaget.Almtuna förlorade hemmapremiären mot Karlskoga med 2-5 på lördagen, i fokus stod domaren som delade ut 57 utvisningminuter för hemmalaget.   Man vinner inga matcher i utvisningsbåset, det är en klyscha som Almtuna blev smärtsamt påminda om att den faktiskt stämmer.

Uppsalanyheter.se - 21 sep 14 kl. 04:26

Almtunaförlust mot storfavoriterna

Almtuna förlorade mot Hockeyallsvenskans storfavoriter Malmö på lördagen. Matchen slutade 4-1 och Almtunas mål gjordes av Victor Rollin-Carlsson i tredje perioden när Malmö ledde med 3-0..

Uppsalanyheter.se - 05 nov 14 kl. 01:58

Almtunaförlust mot Asplöven

Allsvenskan: Almtuna föll med 5-3 i Haparanda mot Asplöven på tisdagkvällen när Hockeyallsvenskans 20:e omgång spelades.Almtuna föll med 5-3 i Haparanda mot Asplöven på tisdagkvällen när Hockeyallsvenskans 20:e omgång spelades.   Almtuna tappar mark gentemot topplagen sedan man förlorat bortamötet mot Asplöven med 5-3.

Uppsalanyheter.se - 18 mar 15 kl. 04:55

Ny Almtunaförlust trots bra start

Kval Riksserien: Almtuna ledde matchen på bortaplan mot Färjestad efter en period med 0-1 men tappade allt i de två avslutande perioderna.Almtuna ledde matchen på bortaplan mot Färjestad efter en period med 0-1 men tappade allt i de två avslutande perioderna.   Almtuna ledde matchen i kvalet till riksserien mot Färjestad med 0-1 efter första perioden på tisdagskvällen.

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - I förrgår: 20:37

Sirius krossade Kalmarsund

Superligan: Sirius körde över Kalmarsund hemma i IFU Arena under söndagseftermiddagen med förkrossande 10-3. Efter halva matchen ledde blåsvart med hela 8-0.Sirius körde över Kalmarsund hemma i IFU Arena under söndagseftermiddagen med förkrossande 10-3.

Uppsalanyheter.se - 07 nov 18 kl. 03:41

Lucas Fjällrud en musiker med stora visioner

Lucas Fjällrud, eller Lucas Fredrik som han använder som sitt artistnamn, är en 20-årig Uppsalamusiker med stora visioner. Han inte bara har visioner utan genomför dem också. För en dryg vecka sedan spelade han in musikvideos ute i snö och kyla tillsammans med en grupp musiker.

Uppsalanyheter.se - 07 nov 18 kl. 02:12

Uddamålsförlust för Sirius

Superligan: Trots en bra insats av Sirius på tisdagkvällen föll man mot Mullsjö med 5-6 sedan gästerna prickat in segermålet en halvminut från slutsignalen.Trots en bra insats av Sirius på tisdagkvällen föll man mot Mullsjö med 5-6 sedan gästerna prickat in segermålet en halvminut från slutsignalen.   De två första perioderna var mycket jämna och ställningen inför den tredje var 2-2 sedan Jakob Drews först givit Sirius ledningen med 1-0 i den första perioden och i andra perioden spelat fram Filip Björk till kvitteringen 2-2.

Uppsalanyheter.se - 07 nov 18 kl. 00:17

Skottlossning mot lägenhet i Svartbäcken

Ett äldre par som befann sig i en lägenhet på Idrottsgatan i Uppsala besköts under tisdagskvällen, ingen ska ha skadats vid skottlossningen som utreds som mordförsök.Ett äldre par som befann sig i en lägenhet på Idrottsgatan i Uppsala besköts under tisdagskvällen, ingen ska ha skadats vid skottlossningen som utreds som mordförsök.   Det var vid 21:25 som polisen fick larm om en skottlossning på Idrottsgatan i stadsdelen Svartbäcken.

Uppsalanyheter.se - 06 nov 18 kl. 04:32

Bildsvep: Sista matchen på Studenternas och Ogbus avsked

Allsvenskan: Uppsalanyheters fotograf Anna Westin var på plats när den sista fotbollsmatchen spelades på "gamla" Studenternas IP och bjuder här på ett bildsvep från kvällen.Uppsalanyheters fotograf Anna Westin var på plats när den sista fotbollsmatchen spelades på "gamla" Studenternas IP och bjuder här på ett bildsvep från kvällen.                                                   Alla foton: Anna Westin    .

Uppsalanyheter.se - 06 nov 18 kl. 02:34

Oavgjort för Sirius i avskedsmatchen

Allsvenskan: Det var en avskedsföreställning för både Moses Ogbu och Oscar Pehrsson men också en avskedsföreställning på det "gamla" Studenternas IP när Sirius och Kalmar delade på poängen.Det var en avskedsföreställning för både Moses Ogbu och Oscar Pehrsson men också en avskedsföreställning på det "gamla" Studenternas IP när Sirius och Kalmar delade på poängen.   Det var Kalmar som började matchen bäst och skapade några bra målchanser som dock målvakten Lukas Jonsson kunde ta hand om.

Uppsalanyheter.se - 04 nov 18 kl. 22:24

Trögstartat Storvreta bjöd på målfest

Superligan: Storvreta låg under efter första perioden med 2-3 mot Jönköping i söndagens superligamöte. En uppryckning i andra perioden gav dock till slut en säker seger med 11-6.Storvreta låg under efter första perioden med 2-3 mot Jönköping i söndagens superligamöte.

Uppsalanyheter.se - 04 nov 18 kl. 03:55

Storförlust för Sirius i Mölnycke

Superligan: Sirius damer inkasserade sin åttonde raka förlust när man mötte Pixbo Wallenstam på bortaplan och föll med 11-1.Sirius damer inkasserade sin åttonde raka förlust när man mötte Pixbo Wallenstam på bortaplan och föll med 11-1.   Pixbo hade inga problem med att besegra tabelljumbon Sirius i lördagens superligamöte i Mölnycke utanför Göteborg.

Uppsalanyheter.se - 02 nov 18 kl. 23:24

En person död efter skottlossning i Gränby

En av de två skjutna personerna i skottlossningen på Levertinsgatan i Gränby har avlidit av sina skadpr, det uppger polisen i Uppsala län strax efter midnatt mot lördagen.En av de två skjutna personerna i skottlossningen på Levertinsgatan i Gränby har avlidit av sina skadpr, det uppger polisen i Uppsala län strax efter midnatt mot lördagen.   Det var vid 21:38 som polisen fick larm om skottlossning i Gränby, det var flera personer som ringde in och när polisen kom till platsen hittade man två personer som var skjutna.

Uppsalanyheter.se - 02 nov 18 kl. 21:41

Flera skadade i skottlossning i Gränby

Flera personer ringde vid 21:38 till Polisen sedan man hört skottlossning på Bruno Liljeforsgatan i Uppsala, när polis och ambulans kom till platsen ska man ha hittat två skadade personer som fördes till sjukhus.Flera personer ringde vid 21:38 till Polisen sedan man hört skottlossning på Bruno Liljeforsgatan i Uppsala, när polis och ambulans kom till platsen ska man ha hittat två skadade personer som fördes till sjukhus.   Enligt polisen i Uppsala län tog man emot flera samtal vid 21:38 från Gränbyområdet där vittnen uppgav att det skjuts.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.