Uppsalanyheter.se > Nyheter

Sunday, 20 January, 00:07

Uppsalanyheter.se - 26 nov 14 kl. 04:21

Almtunaförlust efter straffarAllsvenskan: Almtuna förlorade en mycket jämn match mot Rögle efter straffläggning på tisdagkvällen i Metallåtervinning Arena.Almtuna förlorade en mycket jämn match mot Rögle efter straffläggning på tisdagkvällen i Metallåtervinning Arena.   Det var Almtuna som började tisdagkvällens match i Hockeyallsvenskan bäst, gästerna Rögle hängde dock med målmässigt och ställningen efter den första perioden var 2-2 sedan Rögles Jakob Lilja mer eller mindre bjuds på pucken av Martin Janohls djupt ner i egen zon.   I andra perioden spelar Rögle upp sig men någon men ingen av lagen skapar några riktigt farliga lägen. Det är dock Almtuna som tar ledningen med 3-2 efter en retur som Michael Haga trycker in bakom Lars Volden i Röglekassen.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Rögle, Metallåtervinning Arena, Almtuna, Hockeyallsvenskan, Rögles Jakob Lilja, Martin Janohls, Michael Haga, Lars Volden, Röglekassen, Alen Bibic, Almtunaspelaren, Taylor Matson, Rögletränaren Magnus Bogren, Bogren, Eriksson, Mora, Larsson, Selin, Haga

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Almtunaförlustefter , straffar
Uppsalanyheter.se - 23 okt 14 kl. 22:55

Almtunaförlust i sudden death

Allsvenskan: Almtuna hade chansen att gå upp som tabelletta i hockeyallsvenskan vid en seger mot bottenlaget AIK. Det blev dock förlust för uppsalalaget efter 2-2 vid full tid och 2-3 i förlängningen.Almtuna hade chansen att gå upp som tabelletta i hockeyallsvenskan vid en seger mot bottenlaget AIK.

Uppsalanyheter.se - 06 mar 17 kl. 21:05

Blytung Almtunaförlust i nyckelmatchen

Slutspelsserien: Almtuna åkte på en blytung förlust mot Tingsryd med 1-0 när Slutspelsserien inleddes på måndagen. Under ett sent PP för hemmalaget gjorde man matchens enda mål.Almtuna åkte på en blytung förlust mot Tingsryd med 1-0 när Slutspelsserien inleddes på måndagen.

Uppsalanyheter.se - 28 okt 17 kl. 00:39

Ny Almtunaförlust mot "Boogie Teamet"

Allsvenskan: Det blev en ny förlust för Almtuna när mardrömslaget Pantern besökte Gränbyhallen på fredagen. Förlusten skrevs till 1-3 i en intetsägande och händelsefattig match där Almtuna tog ledningen med 1-0 men till slut alltså föll för nio gången av tio möten.Det blev en ny förlust för Almtuna när mardrömslaget Pantern besökte Gränbyhallen på fredagen.

Uppsalanyheter.se - 01 nov 17 kl. 01:00

Tung Almtunaförlust mot Tingsryd

Allsvenskan: Almtuna förlorade tisdagkvällens allsvenska möte mot Tingsryd efter en målsnål tillställning som avgjordes först i tredje periodens slutskede.Almtuna förlorade tisdagkvällens allsvenska möte mot Tingsryd efter en målsnål tillställning som avgjordes först i tredje periodens slutskede.   Almtuna åkte på sin fjärde raka förlust när man mötte Tingsryd på tisdagskvällen hemma i Gränby Ishall.

Uppsalanyheter.se - Igår: 23:22

Almtunaförlust mot formstarka Södertälje

Allsvenskan: Det blev förlust för Almtuna med 2-4 i kvällens hockeyallsvenska möte på hemmaplan mot formstarka Södertälje, Almtuna ligger därmed kvar på en av de två nedflyttningsplatserna.Det blev förlust för Almtuna med 2-4 i kvällens hockeyallsvenska möte på hemmaplan mot formstarka Södertälje, Almtuna ligger därmed kvar på en av de två nedflyttningsplatserna.   Det vill sig inte riktigt för Almtuna som just nu befinner sig på nedflyttningsplats till division ett, på fredagen tog man emot formstarka Södertälje med sju segrar på de åtta senaste matcherna och föll efter en jämn tillställning med 2-4.

Uppsalanyheter.se - 02 nov 14 kl. 20:07

Ny Almtunaförlust i damettan

Damettan: Efter fyra matcher i rad med en oavgjord och tre segrar förlorade ikväll Almtuna sin andra raka match i damernas division ett östra.Efter fyra matcher i rad med en oavgjord och tre segrar förlorade ikväll Almtuna sin andra raka match i damernas division ett östra.   Almtuna började matchen som spelades i C-hallen bäst och tog ledningen med 1-0 i periodens sista minut.

Uppsalanyheter.se - 01 dec 14 kl. 22:29

Almtunaförlust i Västerås

Allsvenskan: Att Almtuna är ett lag på hemmaplan och ett helt annat på bortaplan är måndagkvällens Arosderby ett bevis för, i alla fall resultatmässigt.Att Almtuna är ett lag på hemmaplan och ett helt annat på bortaplan är måndagkvällens Arosderby ett bevis för, i alla fall resultatmässigt.   Västerås avgjorde Arosderbyt i slutet av andra perioden genom två mål inom loppet av en minut, där avgjordes matchen utan tvekan.

Uppsalanyheter.se - 13 sep 14 kl. 22:42

Almtunaförlust i stökig hemmapremiär

Allsvenskan: Almtuna förlorade hemmapremiären mot Karlskoga med 2-5 på lördagen, i fokus stod domaren som delade ut 57 utvisningminuter för hemmalaget.Almtuna förlorade hemmapremiären mot Karlskoga med 2-5 på lördagen, i fokus stod domaren som delade ut 57 utvisningminuter för hemmalaget.   Man vinner inga matcher i utvisningsbåset, det är en klyscha som Almtuna blev smärtsamt påminda om att den faktiskt stämmer.

Uppsalanyheter.se - 21 sep 14 kl. 04:26

Almtunaförlust mot storfavoriterna

Almtuna förlorade mot Hockeyallsvenskans storfavoriter Malmö på lördagen. Matchen slutade 4-1 och Almtunas mål gjordes av Victor Rollin-Carlsson i tredje perioden när Malmö ledde med 3-0..

Uppsalanyheter.se - 05 nov 14 kl. 01:58

Almtunaförlust mot Asplöven

Allsvenskan: Almtuna föll med 5-3 i Haparanda mot Asplöven på tisdagkvällen när Hockeyallsvenskans 20:e omgång spelades.Almtuna föll med 5-3 i Haparanda mot Asplöven på tisdagkvällen när Hockeyallsvenskans 20:e omgång spelades.   Almtuna tappar mark gentemot topplagen sedan man förlorat bortamötet mot Asplöven med 5-3.

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - Igår: 23:22

Almtunaförlust mot formstarka Södertälje

Allsvenskan: Det blev förlust för Almtuna med 2-4 i kvällens hockeyallsvenska möte på hemmaplan mot formstarka Södertälje, Almtuna ligger därmed kvar på en av de två nedflyttningsplatserna.Det blev förlust för Almtuna med 2-4 i kvällens hockeyallsvenska möte på hemmaplan mot formstarka Södertälje, Almtuna ligger därmed kvar på en av de två nedflyttningsplatserna.   Det vill sig inte riktigt för Almtuna som just nu befinner sig på nedflyttningsplats till division ett, på fredagen tog man emot formstarka Södertälje med sju segrar på de åtta senaste matcherna och föll efter en jämn tillställning med 2-4.

Uppsalanyheter.se - 10 jan 19 kl. 00:32

Artister i stödgala för Nanna

För ett år sedan lämnade Nanna Sveinsdóttir Uppsala för att leva sin dröm på Borgholm. Nu är hon dock tillbaka i Uppsala och förbereder sig för en operation i Barcelona. Nu på lördag ställer lokala artister upp och genomför en stödgala på BJ till förmån för Nanna.

Uppsalanyheter.se - 07 jan 19 kl. 05:18

Almtunas magiska slutperiod

Allsvenskan: Det såg mörkt ut för Almtuna som hamnade i underläge med 0-2 i den viktiga bottenkampen mot Tingsryd. Uppsalalaget visade dock stark moral och kunde vända till seger, vinstmålet inprickat med bara en halv minut kvar.Det såg mörkt ut för Almtuna som hamnade i underläge med 0-2 i den viktiga bottenkampen mot Tingsryd.

Uppsalanyheter.se - 06 jan 19 kl. 11:30

Recension: Kunglig hyllning av Elvis och Bowie på Katalin

Recension: Elvis Presley föddes den 8 januari 1935 och David Bowie föddes den 8 januari 1947. På lördagskvällen firades de musikaliskt på Katalin några dagar i förskott.. Elvis Presley föddes den 8 januari 1935 och David Bowie föddes den 8 januari 1947.

Uppsalanyheter.se - 31 dec 18 kl. 02:13

Recension: Max Lorentz tolkar Bowie - Dahlerus årsbokslut

Recension: Max Lorentz har nyligen släppt sitt andra album av Bowie-tolkningar, recensionen av "Shiningstar" är Pär Dahlerus 83:e recension här på Uppsalanyheter under 2018. Pär gör efter recensionen ett "bokslut" över musikåret och ger samtidigt Lorentz nya album full pott. Max Lorentz har nyligen släppt sitt andra album av Bowie-tolkningar, recensionen av "Shiningstar" är Pär Dahlerus 83:e recension här på Uppsalanyheter under 2018.

Uppsalanyheter.se - 16 dec 18 kl. 21:03

Dubbla förluster för Sirius i SSL

Superligan: Det blev dubbla förluster för Sirius i söndagens SSL-matcher när först Warberg besegrade damlaget med 3-4 och några timmar senare Falun lite mer väntat besegrade herrlaget med 3-8.Det blev dubbla förluster för Sirius i söndagens SSL-matcher när först Warberg besegrade damlaget med 3-4 och några timmar senare Falun lite mer väntat besegrade herrlaget med 3-8.   Sirius damer hade chansen att hänga av Warberg under nedflyttningsstrecket vid seger.

Uppsalanyheter.se - 13 dec 18 kl. 20:45

Skivdebut med vinylsingel av 60's Tribute

Uppsalabandet 60's Tribute spelar som man lätt förstår just covers av 60-tals musik. Uppsalabandet 60's Tribute spelar som man lätt förstår just covers av 60-tals musik.   Sin skivdebut gör de förstås genom att ge ut en vinylsingel i sann 60-tals anda.

Uppsalanyheter.se - 13 dec 18 kl. 18:59

"Lyx på alla rader" i nyöppnad biosalong

För en vecka sedan öppnade Nordisk Films nya biograf i Uppsala. Man hittar den i Gränbystaden (Gränby Centrum) södra entrén. Ledordet är "Lyx på alla rader" och det är verkligen extra lyxigt.

Uppsalanyheter.se - 11 dec 18 kl. 00:28

Stämde träff med rånare - bestals på två mobiler

En man som skulle sälja två mobiler stämde träff med en köpare, men istället för en affär rånades mannen på mobilerna under knivhot.En man som skulle sälja två mobiler stämde träff med en köpare, men istället för en affär rånades mannen på mobilerna under knivhot.   Det var strax före 22 på måndagskvällen som polisen fick in en anmälan om ett personrån på Vaksalagatan i Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 10 dec 18 kl. 04:11

Svensk förlust i VM-finalen

Det blev svensk förlust mot Finland i VM-finalen med 6-3, det var ett effektivt Finland som hade kontroll på Sveriges anfallsspel under hela matchen.Det blev svensk förlust mot Finland i VM-finalen med 6-3, det var ett effektivt Finland som hade kontroll på Sveriges anfallsspel under hela matchen.   Finland försvarade sitt VM-guld  från det senaste mästerskapet och var det bättre laget genom hela finalmatchen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.