HBL > Finland

Sunday, 24 February, 04:35

HBL - 24 nov 14 kl. 19:09

Mäkelä vill att anställd straffasEsbos stadsdirektör Jukka Mäkelä kräver att Martti Merra omedelbart tar tag i det osakliga uppförandet hos en av stadens anställda i Finno hamn.Det har redan en tid varit känt att en eller ett par av stadens anställda vid den maritima enheten i småbåtshamnen i Finno har uppfört sig olämpligt. Personerna fick genast en varning för sitt beteende. Nu säger stadsdirektör Jukka Mäkelä att det inte räcker med en varning. Chefen för idrotts- och ungdomstjänsterna Martti Merra uppmanas utan dröjsmål inleda disciplinära åtgärder mot den av stadens anställda som uppfört sig osakligt under arbetstid i småbåtshamnen.
Läs mer på HBL
Läs mer om:
Jukka Mäkelä, Martti Merra, Finno, Mäkelä, SFP, Christina Gestrin, Esbos, Code

Dela artikeln

35 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mäkelävill att , anställd, straffas
HBL - 17 nov 13 kl. 10:52

Täljsten har tyngd i Kajanaland

65 kilometer från närmaste tätort Suomussalmi ligger täljstenstillverkaren ­Tulikivis ­nordligaste fabrik. Den avlägsna fabriken i norra Kajanaland kommer relativt lindrigt ­undan när företaget säger upp nästan 80 anställda.En lång, smal, rak väg leder till industrihallen mitt i ­Kajanalands vida skogar.

YLE - 01 aug 14 kl. 04:30

Eliten finns nu i Pojo och Karis

- Det är bra att ha barnasinnet kvar. Även vuxna ska leka, säger Joakim Mäkelä ivrigt, men också uppmanande. Joakim Mäkelä ser allvarlig ut, men har ändå inget emot att klättra upp i en klätterställning.

YLE - 09 jul 15 kl. 05:21

"Helt okej att de äldre tar ett glas cognac till kaffet"

Alkoholservering på äldreboenden har väckt en del diskussion. På de östnyländska boendena är man överens om spelreglerna. På Johannisbergs åldringshem i Borgå jobbar närvårdare Sabina Johansson och avdelningsskötare Soile Salo.

YLE - 05 jun 14 kl. 07:54

Aarnio misstänks bland annat för att ha smugglat hasch

Den häktade polischefen för Narkotikaroteln i Helsingfors, Jari Aarnio, misstänks bland annat för medhjälp till grovt bedrägeri, grovt missbruk av tjänsteställning, narkotikabrott och tagande av mutor för tiotals tusen euro. Det uppgav undersökningsledarna i fallet under ett informationstillfälle på riksåklagarämbetet på torsdagen. Brottsundersökningen kring Aarnio-fallet är nu klar.

YLE - 29 okt 13 kl. 16:03

Anne Mäkinen assisterande tränare i dam- och flicklandslagen

Anne Mäkinen är ny assisterande tränare i dam- och flicklandslagen i fotboll. Hon tar ansvar för bland annat fysikträningen. Anne Mäkinen har en bakgrund som en Finlands genom tiderna bästa damfotbollsspelare med bland annat långt över 100 landskamper och 15 landslagsmål på nacken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.