BT > Nyheter

Saturday, 04 July, 06:51

BT - 21 nov 14 kl. 11:13

Stabilt och trivsamt på Kaffeakademien
Lunchpatrullen delar ut ett bra betyg till stans kanske minsta restaurang.
Italienska kaffeakademien är ett stabilt val för den måttligt hungriga lunchätaren som inte vill môla bufféer. Lunchpatrullen har aldrig gått missnöjd härifrån – inte den här gången heller.
Kanske är detta stans minsta restaurang? Här kan bara 15–20 personer sitta ner samtidigt, om det inte är uteserveringssäsong.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Kaffeakademien, Borås, Italienska, Penne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stabiltoch , trivsamt, Kaffeakademien
Kristianstadsbladet - 21 jul 11 kl. 06:30

Trivsamt, Hellberg

Sankte Per (Lind & Co)
BJÖRN HELLBERG. I 30 år har svenska deckarläsare kunnat följa kommissarie Sten Wall genom det ena kriminalfallet efter det andra. Björn Hellberg har vid det här laget producerat ett 20-tal böcker om sin sympatiske och vid det här laget snart pensionsmässige kommissarie och hans kolleger vid polisen i den fiktiva Staden (som i varje fall definitivt är en Stad någonstans i Skånetrakten).

Nya Wermlands Tidningen - 08 nov 11 kl. 11:30

Susanne satsar på trivsamt boende i Vitsand

Tryggt och trivsamt med hemkänsla. Så beskriver Susanne Classon sin vision om seniorboendet och vandrarhemmet Brockenstrand i Vitsand..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Trivsamt men glest med gäster i Österå

Det får väl kanske sägas vara en avslutning värdig den snöfattiga vintern 2011-12. Trivsamt men glest med vad det handlade om, snöskoteråkning.
?

Dalarnas tidningar - 19 feb 15 kl. 17:05

Polisen: "Välbesökt och trivsamt på VM"

"Välbesökt och trivsamt på VM-området med hög polisiär närvaro för allas trevnad.".

Trelleborgs Allehanda - 29 okt 15 kl. 03:00

Trivsamt, socialt och vrålgott

Nattamat är världens bästa uppfinning. Trivsamt, socialt och vrålgott. Allt blir bättre framåt natten..

Skånskan - 28 jan 17 kl. 14:00

”Ska leverera trivsamt och tryggt boende”

HÖRBY – Vi är fantastiskt glada att ha fått förtroendet från kommunen att driva Vallgården, säger Kerstin Stålskog, vd för Norlandia Care AB. ERWP.fif(0)Norlandia Care driver sedan tidigare ett 40-tal äldreboenden i landet, däribland vårdboendet Bokebo i Ludvigsborg mellan Hörby och Höör,
Från och med den 1 september etablerar sig bolaget även inne i Hörby tätort, när man tar över driften av Vallgårdens särskilda boende.

SvD - 31 mar 17 kl. 09:42

Trivsamt – men lite småtrist – när Ed Sheeran gästar Globen

Musikaliskt och textmässigt skrapar Ed Sheeran bara på ytan. När han gästar Globen är det trivsamt – men mer än så blir det aldrig..

YLE - 24 jan 13 kl. 05:43

"Nordafrika ganska stabilt men oförutsägbart"

Gisslandramat vid gasanläggningen i Algeriet kan få bland andra brittiska energijätten BP att skjuta upp nya investeringar på i området. Enligt finländska bedömare är Nordafrika ett ganska stabilt område, men man påpekar att utvecklingen kan vara oförutsägbar. På den finländska exportorganisationen Finpro rekommenderar man att företag som är verksamma i Nordafrika anlitar vaktfirmor för att övervaka bostäder och företagslokaler.

Helsingborgs Dagblad - 27 dec 15 kl. 13:29

Stabilt tillstånd efter knivskärning

Tillståndet är något bättre för den man som skadades svårast efter knivskärningen på en psykiatrimottagning i Göteborg i går.— För mannen i 45-årsåldern, som det i går var livshotande för, är tillståndet bättre i dag. Det är allvarligt, men stabilt, säger Sofia Lindqvist på Sahlgrenska universitetssjukhusets presstjänst.

Sydsvenskan - 27 dec 15 kl. 13:29

Stabilt tillstånd efter knivskärning

Tillståndet är något bättre för den man som skadades svårast efter knivskärningen på en psykiatrimottagning i Göteborg i går.— För mannen i 45-årsåldern, som det i går var livshotande för, är tillståndet bättre i dag. Det är allvarligt, men stabilt, säger Sofia Lindqvist på Sahlgrenska universitetssjukhusets presstjänst.

Fler nyheter från BT

BT - 25 jun 20 kl. 10:42

"Vodkaflaskan var min bästa vän"

BT - 25 jun 20 kl. 10:53

Boel Ulfsdotter: Jane Austens kostymdrama tröstar i oroliga tider

Det är något förtröstansfullt med kostymdramer i oroliga tider. .

BT - 25 jun 20 kl. 10:55

Bok förutspår framtiden efter corona

Coronapandemin vände livet upp och ned för människor över hela världen. Men framtiden behöver inte vara mörk, menar frilansjournalisten Christian von Essen. I en ny bok lyfter han visioner för en bättre värld efter viruset..

BT - 25 jun 20 kl. 10:33

Rödingbeståndet i Vättern minskar

BT - 25 jun 20 kl. 10:21

”Jag tror inte att det blir något av det här i Borås”

Borås stad tror inte längre att det blir någon uthyrning av elsparkcyklar i Borås. ”Vi har inte hört ett ljud från Voi sedan i höstas”, säger tekniska förvaltningens Jan-Åke Claesson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.