HBL > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 06:44

HBL - 20 nov 14 kl. 10:49

Dyster signal om Europas ekonomiInköpschefsindex för eurozonen ger en ny dyster signal om konjunkturläget i Europa. Index sjönk till 51,4 i november, enligt preliminära siffror från analysföretaget Markit. I oktober var index 52,1, och ekonomer hade i genomsnitt väntat sig en ökning till 52,3.Indexet speglar konjunkturläget i såväl tillverkningsindustrin som tjänstesektorn.
Läs mer på HBL
Läs mer om:
Europas, Europa, Markit, Europeiska, Markits, Chris Williamson, Tyskland, reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dyster, signalom , Europas, ekonomi
BT - 20 nov 14 kl. 10:19

Dyster signal om Europas ekonomi

Inköpschefsindex för eurozonen ger en ny dyster signal om konjunkturläget i Europa. Index sjönk till 51,4 i november, enligt preliminära siffror från analysföretaget Markit. I oktober var index 52,1, och ekonomer hade i genomsnitt väntat sig en ökning till 52,3.

UNT - 20 nov 14 kl. 10:19

Dyster signal om Europas ekonomi

Inköpschefsindex för eurozonen gav en ny dyster signal om konjunkturläget i Europa..

SvD - 20 nov 14 kl. 10:19

Dyster signal om Europas ekonomi

Inköpschefsindex för eurozonen ger en ny dyster signal om konjunkturläget i Europa. Index sjönk till 51,4 i november, enligt preliminära siffror från analysföretaget Markit. I oktober var index 52,1, och ekonomer hade i genomsnitt väntat sig en ökning till 52,3..

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 14 kl. 10:22

Dyster signal om Europas ekonomi

Inköpschefsindex för eurozonen ger en ny dyster signal om konjunkturläget i Europa. Index sjönk till 51,4 i november, enligt preliminära siffror från analysföretaget Markit. I oktober var index 52,1, och ekonomer hade i genomsnitt väntat sig en ökning till 52,3.

DN - 20 nov 14 kl. 10:37

Dyster signal om Europas ekonomi

Inköpschefsindex för eurozonen ger en ny dyster signal om konjunkturläget i Europa. Index sjönk till 51,4 i november, enligt preliminära siffror från analysföretaget Markit..

Affärsvärlden - 05 okt 11 kl. 11:41

IMF-chef: Allvarlig oro över Europas ekonomi

Det finns "allvarliga skäl" att vara orolig över Europas ekonomi och förtroendet för de europeiska bankerna måste återställas, något som kräver "omedelbar uppmärksamhet"..

DN - 30 jan 12 kl. 09:35

Iran kan låsa Europas ekonomi

EU:s sanktioner mot Iran riskerar att skjuta olje­priset i höjden. I värsta fall, om Iran stänger det viktiga Hormuzsundet, hamnar Europas ekonomi i ett skräckläge där tillväxten stannar av och priserna stiger..

EU-Parlamentet - 21 feb 14 kl. 17:35

Artikel - REACT Madrid: att få Europas ekonomi på fötter igen

Allmän information : Hur kan vi få tillbaka Europas ekonomi i ordning igen? Bör EU fortsätta med åtstramningarna eller är det dags att prova något annat? Vid ReACT-evenemanget som Europaparlamentet organiserade den 20 februari i Madrid diskuterade akademiker, ledamöter och bloggare nya fräscha idéer och olika alternativ för att få tillbaka jobb och tillväxt..

DN - 14 aug 14 kl. 09:34

Sanktioner bromsar Europas ekonomi

Återhämtningen i Europas ekonomi har helt kommit av sig. Dragloket Tyskland backar i spåren av ryssanktionerna..

SvD - 22 jan 15 kl. 15:23

”Europas ekonomi befinner sig i en utmanande tid”

Det finns ”ett väldigt lugn” i Wallenbergsfären efter Peter Wallenbergs bortgång och successionen är ”extremt väl förberedd”. Det säger SEB-chefen Annika Falkengren i en intervju med SvD Näringsliv i Davos. Hon säger dock att Europas ekonomi befinner sig i en ”utmanande tid”, och att ECB:s beslut visar att ”patienten är ganska dålig”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.