YLE > Finland

Saturday, 23 March, 03:49

YLE - 18 nov 14 kl. 11:31

André Linman: Jag ångrar ingentingUnder sju år följde ett kamerateam Sturm und Drang. På torsdag har dokumentären Like a Rockstar premiär på Yle fem. André Linman och de övriga bandmedlemmarna i Sturm und Drang slog igenom i tonåren. De var fem vilda pojkar som det var svårt att hålla reda på. - Vi hade inte lösa tyglar.
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Linman, Sturm, Drang, Like, Rockstar, Yle, StarListen5, Arenan, Star, Yle Fem

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: André, LinmanJag , ångrar, ingenting
YLE - 18 nov 14 kl. 11:31

"Jag ångrar ingenting"

Under sju år följde ett kamerateam Sturm und Drang. På torsdag har dokumentären Like a Rockstar premiär på Yle fem. André Linman och de övriga bandmedlemmarna i Sturm und Drang slog igenom i tonåren.

Kristianstadsbladet - 03 jul 18 kl. 23:10

André Eriksson: ”Det finns ingenting magiskt med Janne”

Känner ni vibbarna? Emil Forsbergs skitmål har fått ett helt land att känna sig ostoppbart, ”VM-succén” är på väg att övergå till någonting som superlativ inte räcker till för att beskriva och någonstans börjar och slutar allt med den där Jan Olof ”Janne” Andersson från Halmstad..

YLE - 03 jul 17 kl. 06:30

André Linman: Rockstjärna redan som femtonåring

När André Linman var femton år var han ledsångare i bandet Sturm und Drang som slog igenom nästan över en natt. I sitt sommarprat får vi höra om hur det är att vara tonåring och internationell rockstjärna som spelar för 40.000 människor i en arena.

YLE - 08 maj 13 kl. 08:59

Skoj att göra något otippat, säger André Linman om nya coverlåten

Den 8 maj släpptes rockbandet Sturm und Drangs tredje album "Graduation day" i Japan. Frontmannen André Linman berättar om förväntningarna och bonuslåten, en cover på Anna Abreus "Hysteria". Det är låtskrivaren Patric Sarin som ligger bakom Hysteria.

YLE - 06 sep 12 kl. 15:09

André Linman kandiderar i kommunalvalet

Sångaren i Sturm und Drang, André Linman ställer upp i kommunalvalet för Svenska folkpartiet i Vasa. Linman är 20 år gammal och jobbar som musiker. Linman har ingen tidigare politisk erfarenhet..

YLE - 14 nov 17 kl. 11:57

I dokumentären Like a rockstar växer André Linman upp mitt i strålkastarljuset

André Linman började sin artistkarriär som sångare i bandet Sturm und Drang. Nu sjunger han allt från kärleksballader till finsk pop i tävlingen Tähdet tähdet..

YLE - 07 jan 18 kl. 12:00

André Linman: ”När Sturm und Drang lades ner visste jag inte vem jag var längre”

Han blev rockstjärna som 14-åring och hade i tjugoårsåldern gjort mer än många artister hinner med under en hel karriär. Men efter tre guld- och platina-album, turnéliv och sorglöst festande lades bandet Sturm und Drang på is. André Linman fick börja om från noll.

YLE - 26 maj 18 kl. 09:49

André Linman turnerar med Vasa stadsorkester i september – "jag var nog förvånad när de ringde"

I september 2018 ger Vasa stadsorkester tre konserter tillsammans med rockmusikern André Linman. Repertoaren kommer att bestå av rock- och popmusik..

YLE - 25 dec 18 kl. 06:18

André Linman om tiden med Sturm und Drang, depressionen och viljan att bli sedd av sin pappa

André Linman var bara 13 år när Sturm und Drang slog igenom. Nu återpubliceras dokumentären som visar de intensiva ungdomsåren med bandet..

Fler nyheter från YLE

YLE - 7 timmar sedan

Tuberkulosfall på yrkesinstitut i Vanda - utsatta kontaktas

Ett fall av tuberkulos har upptäckts på yrkesinstitutet Varia i Sandkulla i Vanda. Enligt läroverket har en person drabbats av smittsam lungtuberkulos..

YLE - 8 timmar sedan

Stora förändringar på slutrakan: Seniorbyn kanske inte byggs som planerat - Sjundeå utreder nu om inte alla vårdfastigheter borde finnas på samma område

Sjundeå är inte färdig än med de stora planerna för äldreboendet och seniorbyn under namnet Virkkulankylä. Nu tar kommunen paus och utreder om det alls är bra att splittra vårdfastigheterna geografiskt..

YLE - 8 timmar sedan

Mörk dag för Nokia på börsen - bolaget riskerar böter i USA

Nätbolaget Nokias aktiekurs dalade ordentligt på Helsingforsbörsen under fredagen. Aktiekursen låg på -7 procent under eftermiddagen. Sen dess har Nokia försökt lugna läget och kursen ligger nu på lite över -5..

YLE - 11 timmar sedan

"Tillsammans lockar vi mera folk" - krafterna bakom Ekenäs nyaste restaurang tror på större turistflöde

Restaurangutbudet runt gästhamnen i Ekenäs blir allt tätare. Med ett större utbud kommer också flera turister att lockas till staden, tror krafterna bakom det nyaste tillskottet..

YLE - 12 timmar sedan

HUS medger problem med Apotti - slår också sista spiken i kistan för en svenskspråkig version: "Med mer tid och pengar skulle det kanske ha varit möjligt"

Det nya patientdatasystemet Apotti togs i bruk i november och nu medger HUS att systemet har skapat problem under de första månaderna. Det vardagliga arbetet går långsammare och problem med systemet har skapat frustration bland personalen..

YLE - 12 timmar sedan

Ändringarna i kollektivtrafiken syns hos de östnyländska bilskolorna

Enligt bilskollärare vill allt färre Östnyländska unga gå i bilskola. Samtidigt ansöker flera om att få köra bil med specialtillstånd redan som 17-åringar..

YLE - 14 timmar sedan

Mentala problem allt oftare bakom sjukpensionering - orken tryter då man tvingas pruta på sin arbetsmoral

De mentala problemen bland personer i arbetsför ålder ökar. Många insjuknar då det inte ges förutsättningar att göra ett gott jobb..

YLE - 14 timmar sedan

Ingå planerar höja kommuntillägget för privat dagvård - betalas till företag men inte föreningar och klubbar

Kommunen vill fortsätta erbjuda vårdnadshavarna flera alternativ inom småbarnspedagogiken..

YLE - 14 timmar sedan

Nu startar sökandet efter en ny vd för Stockmann - Ratia: Vi vill ha en person som är van vid förändringar

Knappt hade varuhuskoncernen Stockmanns styrelse fått en ny ordförande i företagsveteranen och krisledaren Lauri Ratia innan det blev klart att verkställande direktören Lauri Veijalainen lämnar huset..

YLE - 15 timmar sedan

Allt fler finländare får brev från Riksfogdeämbetet - snabblånen en orsak

Antalet utsökningar har vuxit till aldrig tidigare skådade nivåer. Riksfogdeämbetet meddelar att indrivningen i fjol var över en miljard euro. Det är 5 procent mer än år 2017..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.