YLE > Finland

Monday, 17 December, 09:02

Liknande nyheter

Taggar: André, LinmanJag , ångrar, ingenting
YLE - 18 nov 14 kl. 11:31

"Jag ångrar ingenting"

Under sju år följde ett kamerateam Sturm und Drang. På torsdag har dokumentären Like a Rockstar premiär på Yle fem. André Linman och de övriga bandmedlemmarna i Sturm und Drang slog igenom i tonåren.

Kristianstadsbladet - 03 jul 18 kl. 23:10

André Eriksson: ”Det finns ingenting magiskt med Janne”

Känner ni vibbarna? Emil Forsbergs skitmål har fått ett helt land att känna sig ostoppbart, ”VM-succén” är på väg att övergå till någonting som superlativ inte räcker till för att beskriva och någonstans börjar och slutar allt med den där Jan Olof ”Janne” Andersson från Halmstad..

YLE - 03 jul 17 kl. 06:30

André Linman: Rockstjärna redan som femtonåring

När André Linman var femton år var han ledsångare i bandet Sturm und Drang som slog igenom nästan över en natt. I sitt sommarprat får vi höra om hur det är att vara tonåring och internationell rockstjärna som spelar för 40.000 människor i en arena.

YLE - 08 maj 13 kl. 08:59

Skoj att göra något otippat, säger André Linman om nya coverlåten

Den 8 maj släpptes rockbandet Sturm und Drangs tredje album "Graduation day" i Japan. Frontmannen André Linman berättar om förväntningarna och bonuslåten, en cover på Anna Abreus "Hysteria". Det är låtskrivaren Patric Sarin som ligger bakom Hysteria.

YLE - 06 sep 12 kl. 15:09

André Linman kandiderar i kommunalvalet

Sångaren i Sturm und Drang, André Linman ställer upp i kommunalvalet för Svenska folkpartiet i Vasa. Linman är 20 år gammal och jobbar som musiker. Linman har ingen tidigare politisk erfarenhet..

YLE - 14 nov 17 kl. 11:57

I dokumentären Like a rockstar växer André Linman upp mitt i strålkastarljuset

André Linman började sin artistkarriär som sångare i bandet Sturm und Drang. Nu sjunger han allt från kärleksballader till finsk pop i tävlingen Tähdet tähdet..

YLE - 07 jan 18 kl. 12:00

André Linman: ”När Sturm und Drang lades ner visste jag inte vem jag var längre”

Han blev rockstjärna som 14-åring och hade i tjugoårsåldern gjort mer än många artister hinner med under en hel karriär. Men efter tre guld- och platina-album, turnéliv och sorglöst festande lades bandet Sturm und Drang på is. André Linman fick börja om från noll.

YLE - 26 maj 18 kl. 09:49

André Linman turnerar med Vasa stadsorkester i september – "jag var nog förvånad när de ringde"

I september 2018 ger Vasa stadsorkester tre konserter tillsammans med rockmusikern André Linman. Repertoaren kommer att bestå av rock- och popmusik..

Kristianstadsbladet - 09 jan 14 kl. 11:49

Leif Andrée rör de andra till tårar

Skådespelaren Leif Andrée har synts i uppmärksammade roller, både på film och teaterscenen.I lördagens avsnitt av "Stjärnorna på slottet" chockar han de andra stjärnorna när han berättar om sitt förflutna.
Leif Andrées dag på slottet blir en känslosam historia för resten av gänget, Maria Lundqvist, Lasse Åberg, Malena Ernman och Claes Månsson.

Fler nyheter från YLE

YLE - 1 timme sedan

“Man kan umgås, jobba eller höja nativiteten i bilen” - Ingå vill få pendlare att samåka för klimatet

När det på landsbygden varken finns förutsättningar för kollektivtrafik eller övergång till elbilar hoppas Ingåbor att samåkning både ska spara pengar och minska trafikens klimatpåverkan. Sverige har goda erfarenheter av samåkning i större skala och en app för samåkare lanseras snart också i Finland..

YLE - 2 timmar sedan

Karjalainen: Nästan varannan lärare i grundskolan utsätts för mobbning eller osakligt bemötande

Närmare hälften av lärarna i grundskolan utsätts för mobbning eller osakligt bemötande, rapporterar tidningen Karjalainen på basen av en ännu opublicerad forskning från Östra Finlands universitet..

YLE - 2 timmar sedan

Ta det försiktigt i trafiken - snö gör väglaget dåligt i södra och västra Finland

Den som ska ta sig ut på vägarna i dag ska ta det försiktigt för att undvika olyckor. Föret är dåligt i landets södra och västra delar..

YLE - 2 timmar sedan

Hangö stad säljer inte Ljungbo – men det innebär många risker att äga gamla hus säger politiker

Det kostar Hangö hundratals tusen euro att ha kvar gamla byggnader i sin ägo. Politikerna har nu strukit Ljungbo och flera andra fastigheter från försäljningslistan..

YLE - 3 timmar sedan

"Det brukar vara helt kaos i butiken den här tiden på året" - gratisparkering i centrum kan ändå ha hjälpt försäljningen

Åbo stad vill öka kommersen för köpmännen i centrum genom att bjuda på gratisparkering i centrum. En av köpmännen tror att det hade varit sämre utan gratisparkeringen..

YLE - 4 timmar sedan

Samåkning, beställningstrafik och gratis kollektivtrafik - så minskar vi trafikutsläppen på landsbygden

Vi ska gå och cykla mera, åka kollektivt och köra elbil - det föreslår trafikministeriets slutrapport. Det här går kanske i städerna och tätorterna, men hur ska det gå till i glesbygden? Så här säger den svenska mobilitetsforskaren Jessica Berg..

YLE - 4 timmar sedan

Finskspråkiga gymnasister i Östnyland lär sig gärna svenska: "Jag stöter sällan på en dålig attityd mot svenskan"

Enligt rektorer och svensklärare vid de finskspråkiga gymnasieskolorna i Borgå, Sibbo och Lovisa har de studerande överlag en god inställning till att lära sig svenska. Attityden är dock mer varierande i Lovisa..

YLE - 4 timmar sedan

Kolla dina nätköp - om du köper produktförfalskning begår du ett brott och produkterna kan vara skadliga

Det lönar sig att kolla att det man köper på nätet är äkta vara. Köp av produktförfalskningar kan ge straff och produkterna kan även vara farliga och skadliga för hälsan..

YLE - 18 timmar sedan

Finland har två VM-brons i buhurt - men hur många känner till vad det är?

Om man har behov av att få en adrenalinkick är buhurt helt perfekt, säger Marie-Therese Olenius som sysslar med den medeltida grenen tillsammans med sin pojkvän Robert Noopila. I buhurt gäller det också att kunna en rejäl dos medeltida historia..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.