YLE > Finland

Thursday, 18 October, 18:33

Liknande nyheter

Taggar: André, LinmanJag , ångrar, ingenting
YLE - 18 nov 14 kl. 11:31

"Jag ångrar ingenting"

Under sju år följde ett kamerateam Sturm und Drang. På torsdag har dokumentären Like a Rockstar premiär på Yle fem. André Linman och de övriga bandmedlemmarna i Sturm und Drang slog igenom i tonåren.

Kristianstadsbladet - 03 jul 18 kl. 23:10

André Eriksson: ”Det finns ingenting magiskt med Janne”

Känner ni vibbarna? Emil Forsbergs skitmål har fått ett helt land att känna sig ostoppbart, ”VM-succén” är på väg att övergå till någonting som superlativ inte räcker till för att beskriva och någonstans börjar och slutar allt med den där Jan Olof ”Janne” Andersson från Halmstad..

YLE - 03 jul 17 kl. 06:30

André Linman: Rockstjärna redan som femtonåring

När André Linman var femton år var han ledsångare i bandet Sturm und Drang som slog igenom nästan över en natt. I sitt sommarprat får vi höra om hur det är att vara tonåring och internationell rockstjärna som spelar för 40.000 människor i en arena.

YLE - 08 maj 13 kl. 08:59

Skoj att göra något otippat, säger André Linman om nya coverlåten

Den 8 maj släpptes rockbandet Sturm und Drangs tredje album "Graduation day" i Japan. Frontmannen André Linman berättar om förväntningarna och bonuslåten, en cover på Anna Abreus "Hysteria". Det är låtskrivaren Patric Sarin som ligger bakom Hysteria.

YLE - 06 sep 12 kl. 15:09

André Linman kandiderar i kommunalvalet

Sångaren i Sturm und Drang, André Linman ställer upp i kommunalvalet för Svenska folkpartiet i Vasa. Linman är 20 år gammal och jobbar som musiker. Linman har ingen tidigare politisk erfarenhet..

YLE - 14 nov 17 kl. 11:57

I dokumentären Like a rockstar växer André Linman upp mitt i strålkastarljuset

André Linman började sin artistkarriär som sångare i bandet Sturm und Drang. Nu sjunger han allt från kärleksballader till finsk pop i tävlingen Tähdet tähdet..

YLE - 07 jan 18 kl. 12:00

André Linman: ”När Sturm und Drang lades ner visste jag inte vem jag var längre”

Han blev rockstjärna som 14-åring och hade i tjugoårsåldern gjort mer än många artister hinner med under en hel karriär. Men efter tre guld- och platina-album, turnéliv och sorglöst festande lades bandet Sturm und Drang på is. André Linman fick börja om från noll.

YLE - 26 maj 18 kl. 09:49

André Linman turnerar med Vasa stadsorkester i september – "jag var nog förvånad när de ringde"

I september 2018 ger Vasa stadsorkester tre konserter tillsammans med rockmusikern André Linman. Repertoaren kommer att bestå av rock- och popmusik..

Kristianstadsbladet - 09 jan 14 kl. 11:49

Leif Andrée rör de andra till tårar

Skådespelaren Leif Andrée har synts i uppmärksammade roller, både på film och teaterscenen.I lördagens avsnitt av "Stjärnorna på slottet" chockar han de andra stjärnorna när han berättar om sitt förflutna.
Leif Andrées dag på slottet blir en känslosam historia för resten av gänget, Maria Lundqvist, Lasse Åberg, Malena Ernman och Claes Månsson.

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

E-U: Föräldrar oroliga över dålig inomhusluft i Kila daghem i Karis

Föräldrar är oroade över dålig inomhusluft i Kila daghem i Karis. Daghemmets föräldraförening har varit i kontakt med stadens fastighetsavdelning och inomhusluftsgrupp..

YLE - 15 minuter sedan

Raseborg kan tänka sig att mäta inomhusluften i flera skolor

Inomhusluften i tre skolor i Raseborg skulle kunna kartläggas för att få reda på vilka symtom elever och personal har..

YLE - 30 minuter sedan

Unga i Grankulla använder allt oftare cannabis på hemmafester enligt polisen – alkohol och droger uppges säljas i stadens skejtpark

Alkohol och droger uppges säljas till barn och unga i skejtparken i Grankulla. Granhultsskolan har informerat föräldrarna om det här. Närpolis Juuso Siren har hört om försäljningen, men inte sett den själv.

YLE - 45 minuter sedan

Partibarometer: SDP får de positivaste reaktionerna, Vänsterförbundet passerade Samlingspartiet

SDP har passerat De gröna som det parti som finländarna förhåller sig mest positiva till. Samtidigt har Vänsterförbundet gått om Samlingspartiet..

YLE - 45 minuter sedan

Regeringspartiernas riksdagsgrupper: Åland får inte en egen EU-parlamentariker

I och med brexit ökar Finlands mandat i Europaparlamentet från 13 till 14. Det har varit tal om att ge det extra mandatet till Åland, men nu har regeringens riksdagsgrupper bestämt att det inte kommer att ske..

YLE - 1 timme sedan

Unga i Åbo kan bli utan gratis preventivmedel – staden på väg att göra helomvändning i frågan?

Åbo tog redan ett långt steg mot att erbjuda gratis preventivmedel till alla som ännu inte fyllt 25. Nu är förslaget i kraftig motvind..

YLE - 1 timme sedan

Ny linjedragning av politikerna: Allt fler får bo på sommarstugan året om i Sibbo

I Sibbo får tre fritidsbostäder med undantagslov bli bostäder för året runt boende. Politikerna vill att allt fler ska få bo året runt i Sibbo skärgård..

YLE - 2 timmar sedan

Lokalt live: Många vill träffa Mumintrollen innan de går i ide

Yle Åboland träffade Muminfamiljen i Muminvärlden i Nådendal. Det är första gången Muminvärlden har öppet några dagar under hösten också, och då vädret mestadels har varit fint har man haft rätt mycket besökare..

YLE - 3 timmar sedan

Förslaget till ny sjötrafiklag till riksdagen - ska göra båtkulturen mer ansvarsfull

Den nya sjötrafiklagen är tänkt att göra båtkulturen mer ansvarsfull och trafiken till sjöss säkrare..

YLE - 3 timmar sedan

"Ganska långt till Seinäjoki om man har problem med hjärtat"

En väntad besvikelse - så kan man sammanfatta åsikterna bland de sjukhusbesökare som vi pratade med på Vasa centralsjukhus på torsdag förmiddag, efter att det blivit klart att det inte blir någon omfattande jour för Vasa centralsjukhus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.