IDG > IT

Thursday, 29 June, 09:18

IDG - 18 nov 14 kl. 07:08

8 stora trender i big data-analysVilka är de viktigaste trenderna just nu inom analys av big data? Här är it-experternas svar..
Läs mer på IDG

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 8 stora trenderi , big, data-analys
Dagensanalys.se - 16 aug 16 kl. 10:36

Big Data har flyttat upp i molnet – Här har du de hetaste trenderna

Alla  företag med en digital strategi har förstått att framgång grundar sig på data och analys. Men hur gör man för att presentera data för ledningen på ett snyggt sätt så att de kan ta till sig informationen och göra smarta datadrivna beslut. Historiskt har företag begränsat sig till att ha sina databaser utplacerade på plats.

Dagensanalys.se - 27 apr 16 kl. 09:29

Så använder du big data för bättre dataanalys

Big data har för alltid förändrat sättet vi analyserar affärsinformation. Det är inte längre särskilda företagsapplikationer eller IT-avdelningen som levererar underlag, utan vi tar hjälp av molntjänster som kanske bara är relevanta en kort period för att fatta rätt beslut. Sociala medier och video hanterar enorma datamängder och trafik, vilket också spelar en viktig roll när vi pratar om big data.

Dagensanalys.se - 03 maj 16 kl. 13:45

5 heta tips hur du blir en mästare på Big Data – Insikter som skapar framgång

Data är det nya guldet, det vet alla. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och resten av organisationen. Att analysera data har blivit en central och viktig del i alla verksamheter idag.

Dagensanalys.se - 01 aug 16 kl. 09:01

5 heta tips hur du blir en mästare på Big Data – Insikter som skapar framgång

Data är det nya guldet, det vet alla. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och resten av organisationen. Att analysera data har blivit en central och viktig del i alla verksamheter idag.

Nyhetsverket - 16 aug 15 kl. 00:44

Big data-våra digitala spår.

Big Data definieras som realtidsinsamling, analys och visualisering av stora mängder information. I en nära framtid kommer varje objekt på planeten generera data. Ditt hem, din bil – till och med din kropp.

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 14:00

Automatisering och Big Data viktigaste trenderna inom marknadsundersökning

Automatisering och big data kommer stå för de största förändringarna inom markandsundersökningar, med AI och ”storytelling” också högt upp listan. Detta enligt den senaste studien från Greenbook Research Industry Trends, kallad ”Grit”. Rapporten har baserats på nästan 1600 intervjuer med köpare och analysleverantörer inom undersökningsindustrin från hela 76 länder.

DI - 01 jul 15 kl. 16:30

SAS - Big data – revolutionerande medborgarservice eller hot mot den personliga integriteten?

På seminariet pratar vi om framtidens offentliga sektor och de trender och möjligheter vi ser i världen när analys blir en integrerad del av kärnverksamheten. Digitaliseringen av offentlig sektor skapar stora mängder data som med rätt användning kan effektivisera och förändra arbetssättet i grunden..

Dagensanalys.se - 05 apr 16 kl. 11:14

Big Data 2016 – Vad som krävs för att ni skall lyckas

Alla företag har en digital agenda, vad krävs för att man skall lyckas? Här kommer 9 tips om vad jag tror om 2016 1. Data, data, data – Nästan alla företag är nu medvetna om att man måste ta beslut grundat på data och analys, det är avgörande om man skall lyckas.

IDG - 30 okt 14 kl. 10:53

Så tänker han hindra svält med big data


FN driver forskningsprojekt för att genom automatiserad insamling och analys av data kunna förutse nästa humanitära katastrof..

Resume - 11 sep 15 kl. 10:52

Expert: ”Big Data finns inte”

Marknadschefer ljuger om hur mycket data de analyserar. Det hävdar dataexperten Slater Victoroff som också tipsar om hur företag borde jobba för att skapa mer effektiva modeller för analys..

Fler nyheter från IDG

IDG - 3 timmar sedan

Så undviker du gömda fallgropar på din molnresa


Suck, pust och stön. Att flytta över sin verksamhet från lokala servrar till molnbaserade tjänster är inte alltid lätt. Här listar vi gömda fallgropar och hur ni ska undvika dem..

IDG - 17 timmar sedan

7 gratisprogram som ersätter dina betalprogram - 6 592 kronor


Varför köpa dyra datorprogram när det finns bra alternativ som inte kostar ett öre? Här är sju gratisprogram som ersätter program för nästan 7 000 kronor..

IDG - 19 timmar sedan

PTS: Telias erbjudande om "fri surf" kan hota den personliga integriteten


Post- och telestyrelsen vill veta hur Telia särskiljer internettrafik på sociala medier ifrån annan surf..

IDG - 20 timmar sedan

Storbritanniens senaste hangarfartyg använder Windows XP


Enligt flera källor ska en dator i flygledningskontrollrummet på Storbritanniens senaste hangarfartyg använda sig av Microsofts gamla operativsystem Windows XP..

IDG - 21 timmar sedan

Fem feta studior ombord på båtar


Skepp ohoj! Musik är ju som bäst när det gungar rejält så kliv ombord och kika på studiorna som har flyt..

IDG - 22 timmar sedan

Stor cyberattack sprids över världen - oro för ett nytt "Wannacry"


Kan bli lika omfattande som Wannacry-attacken. Men än så länge har hackarna inte fått särskilt mycket pengar..

IDG - 22 timmar sedan

Kodsnack 214: En vecka med Surface Book


Fredrik provar på livet som Windowsanvändare medelst en Surface Book efter … bra många år på Mac. Intryck efter en vecka delges och alla tips, frågor och funderingar välkomnas varmt!.

IDG - 22 timmar sedan

Läckta uppgifter: Ny Chromebook med Google Assistant kan vara på gång


Läckta uppgifter skvallrar om stora förändringar för Chromebook. Pris, datum och tillverkare fortfarande okänt. Men den ska kunna väckas med ett röstkommando..

IDG - 23 timmar sedan

Apple tjänar mer på App Store i år än alla intäkter 2007


Appbutiken växer så det knakar. Så här viktig har den blivit för Apple..

IDG - 23 timmar sedan

Omfattade cyberattack sprider sig över världen - Microsoftdatorer åter i riskzonen


Rederier, flygplatser och oljebolag. Företag i Europa och USA har drabbats av en ny omfattande utpressningsattack. Återigen ser det ut som det är sårbarheter i Microsofts Windows som varit måltavlan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.