IDG > IT

Thursday, 27 April, 13:04

Liknande nyheter

Taggar: 8 stora trenderi , big, data-analys
Dagensanalys.se - 16 aug 16 kl. 10:36

Big Data har flyttat upp i molnet – Här har du de hetaste trenderna

Alla  företag med en digital strategi har förstått att framgång grundar sig på data och analys. Men hur gör man för att presentera data för ledningen på ett snyggt sätt så att de kan ta till sig informationen och göra smarta datadrivna beslut. Historiskt har företag begränsat sig till att ha sina databaser utplacerade på plats.

Dagensanalys.se - 27 apr 16 kl. 09:29

Så använder du big data för bättre dataanalys

Big data har för alltid förändrat sättet vi analyserar affärsinformation. Det är inte längre särskilda företagsapplikationer eller IT-avdelningen som levererar underlag, utan vi tar hjälp av molntjänster som kanske bara är relevanta en kort period för att fatta rätt beslut. Sociala medier och video hanterar enorma datamängder och trafik, vilket också spelar en viktig roll när vi pratar om big data.

Dagensanalys.se - 03 maj 16 kl. 13:45

5 heta tips hur du blir en mästare på Big Data – Insikter som skapar framgång

Data är det nya guldet, det vet alla. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och resten av organisationen. Att analysera data har blivit en central och viktig del i alla verksamheter idag.

Dagensanalys.se - 01 aug 16 kl. 09:01

5 heta tips hur du blir en mästare på Big Data – Insikter som skapar framgång

Data är det nya guldet, det vet alla. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och resten av organisationen. Att analysera data har blivit en central och viktig del i alla verksamheter idag.

Nyhetsverket - 16 aug 15 kl. 00:44

Big data-våra digitala spår.

Big Data definieras som realtidsinsamling, analys och visualisering av stora mängder information. I en nära framtid kommer varje objekt på planeten generera data. Ditt hem, din bil – till och med din kropp.

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 14:00

Automatisering och Big Data viktigaste trenderna inom marknadsundersökning

Automatisering och big data kommer stå för de största förändringarna inom markandsundersökningar, med AI och ”storytelling” också högt upp listan. Detta enligt den senaste studien från Greenbook Research Industry Trends, kallad ”Grit”. Rapporten har baserats på nästan 1600 intervjuer med köpare och analysleverantörer inom undersökningsindustrin från hela 76 länder.

DI - 01 jul 15 kl. 16:30

SAS - Big data – revolutionerande medborgarservice eller hot mot den personliga integriteten?

På seminariet pratar vi om framtidens offentliga sektor och de trender och möjligheter vi ser i världen när analys blir en integrerad del av kärnverksamheten. Digitaliseringen av offentlig sektor skapar stora mängder data som med rätt användning kan effektivisera och förändra arbetssättet i grunden..

Dagensanalys.se - 05 apr 16 kl. 11:14

Big Data 2016 – Vad som krävs för att ni skall lyckas

Alla företag har en digital agenda, vad krävs för att man skall lyckas? Här kommer 9 tips om vad jag tror om 2016 1. Data, data, data – Nästan alla företag är nu medvetna om att man måste ta beslut grundat på data och analys, det är avgörande om man skall lyckas.

IDG - 30 okt 14 kl. 10:53

Så tänker han hindra svält med big data


FN driver forskningsprojekt för att genom automatiserad insamling och analys av data kunna förutse nästa humanitära katastrof..

Resume - 11 sep 15 kl. 10:52

Expert: ”Big Data finns inte”

Marknadschefer ljuger om hur mycket data de analyserar. Det hävdar dataexperten Slater Victoroff som också tipsar om hur företag borde jobba för att skapa mer effektiva modeller för analys..

Fler nyheter från IDG

IDG - 1 timme sedan

Enormt fönster smyckar Apples nya flaggskeppsbutik i Dubai


Idag öppnar Apple en ny butik i Dubai, med utsikt över Burj Khalifa och ett enormt panoramafönster som öppnas och stängs i takt med solen..

IDG - 1 timme sedan

Så använder Oracle nyförvärvet Netsuite för att attackera SAP


Oracle lanserar en frontalattack mot SAP i molnet. Den utförs med förvärvade Netsuites affärssystemstjänster som spjutspets..

IDG - 1 timme sedan

"Hög tid att Sverige kraftsamlar också mot det digitala terrorhotet"


Regeringen måste ta det digitala terrorhotet på allvar. Det skriver Jonas Dellenvall, cto på it-säkerhetsföretaget Advenica..

IDG - 1 timme sedan

Säkerhetshål i mobilapp öppnade Hyundai-bilar för kapning


Säkerhetsforskare lyckades starta och låsa upp en bil, enbart genom att hacka applikationen som följer med..

IDG - 1 timme sedan

Här är Beoplay P2: Minihögtalare utan knappar


Knack och skak är nya melodin för Beoplays minihögtalare P2..

IDG - 3 timmar sedan

30 spelklassiker Nintendo bara måste lägga till i Super Nintendo Mini


NES i all ära. Men få kan mäta sig med spelbiblioteket och arvet från den kanske bästa tv-spelskonsolen någonsin, Super Nintendo..

IDG - 3 timmar sedan

Så förbereder sig Kronofogden för GDPR: "Vana att hantera känsliga uppgifter"


Kronofodgden är van att hantera känsliga data och personuppgifter. Nu förbereder man sig på nästa steg med GDPR, berättar cio Pär Rasmusson..

IDG - 3 timmar sedan

Ett tecken i tiden? Nu börjar anrika Stanford lära ut Javascript


Det kända universitetet i Stanford börjar lära ut programmering med Javascript. Men Javaversionen av kursen hänger kvar ett tag till..

IDG - 3 timmar sedan

Laserdance – The kings of Spacesynth


After 21 years Laserdance releases the new album “Force of Order”. Founder Erik van Vliet tell us his and Laserdance’s story, and how Italo Disco and Spacesynth music started to grow..

IDG - 3 timmar sedan

Smidigt mobilskal skyddar din telefon - och laddar trådlöst


Exeliums laddningsskal både skyddar mobilen och gör den Qi-kompatibel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.