IDG > IT

Thursday, 24 May, 15:57

Liknande nyheter

Taggar: 8 stora trenderi , big, data-analys
Dagensanalys.se - 16 aug 16 kl. 10:36

Big Data har flyttat upp i molnet – Här har du de hetaste trenderna

Alla  företag med en digital strategi har förstått att framgång grundar sig på data och analys. Men hur gör man för att presentera data för ledningen på ett snyggt sätt så att de kan ta till sig informationen och göra smarta datadrivna beslut. Historiskt har företag begränsat sig till att ha sina databaser utplacerade på plats.

Dagensanalys.se - 27 apr 16 kl. 09:29

Så använder du big data för bättre dataanalys

Big data har för alltid förändrat sättet vi analyserar affärsinformation. Det är inte längre särskilda företagsapplikationer eller IT-avdelningen som levererar underlag, utan vi tar hjälp av molntjänster som kanske bara är relevanta en kort period för att fatta rätt beslut. Sociala medier och video hanterar enorma datamängder och trafik, vilket också spelar en viktig roll när vi pratar om big data.

Dagensanalys.se - 03 maj 16 kl. 13:45

5 heta tips hur du blir en mästare på Big Data – Insikter som skapar framgång

Data är det nya guldet, det vet alla. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och resten av organisationen. Att analysera data har blivit en central och viktig del i alla verksamheter idag.

Dagensanalys.se - 01 aug 16 kl. 09:01

5 heta tips hur du blir en mästare på Big Data – Insikter som skapar framgång

Data är det nya guldet, det vet alla. Analytikerna är företagens guldsmeder som omvandlar data till snygga enkla och lättöverskådliga presentationer till ledningen och resten av organisationen. Att analysera data har blivit en central och viktig del i alla verksamheter idag.

Nyhetsverket - 16 aug 15 kl. 00:44

Big data-våra digitala spår.

Big Data definieras som realtidsinsamling, analys och visualisering av stora mängder information. I en nära framtid kommer varje objekt på planeten generera data. Ditt hem, din bil – till och med din kropp.

Dagensanalys.se - 09 maj 18 kl. 09:09

Med hjälp av big data och analys tänker H&M vända trenden

Det går ju inte så bra för H&M just nu. De befinner sig i en spiral som verkar vara svår att ta sig ur. Men med hjälp av big data och analys ska man vända trenden.

Dagensanalys.se - 11 jan 17 kl. 14:00

Automatisering och Big Data viktigaste trenderna inom marknadsundersökning

Automatisering och big data kommer stå för de största förändringarna inom markandsundersökningar, med AI och ”storytelling” också högt upp listan. Detta enligt den senaste studien från Greenbook Research Industry Trends, kallad ”Grit”. Rapporten har baserats på nästan 1600 intervjuer med köpare och analysleverantörer inom undersökningsindustrin från hela 76 länder.

DI - 01 jul 15 kl. 16:30

SAS - Big data – revolutionerande medborgarservice eller hot mot den personliga integriteten?

På seminariet pratar vi om framtidens offentliga sektor och de trender och möjligheter vi ser i världen när analys blir en integrerad del av kärnverksamheten. Digitaliseringen av offentlig sektor skapar stora mängder data som med rätt användning kan effektivisera och förändra arbetssättet i grunden..

Dagensanalys.se - 05 apr 16 kl. 11:14

Big Data 2016 – Vad som krävs för att ni skall lyckas

Alla företag har en digital agenda, vad krävs för att man skall lyckas? Här kommer 9 tips om vad jag tror om 2016 1. Data, data, data – Nästan alla företag är nu medvetna om att man måste ta beslut grundat på data och analys, det är avgörande om man skall lyckas.

IDG - 30 okt 14 kl. 10:53

Så tänker han hindra svält med big data


FN driver forskningsprojekt för att genom automatiserad insamling och analys av data kunna förutse nästa humanitära katastrof..

Fler nyheter från IDG

IDG - 5 minuter sedan

Bytt batteri i Iphone? Så mycket kan du få i ersättning av Apple


Kunder som har betalat det gamla, högre, priset för att byta batteri i Iphone 6 eller senare kommer snart få ersättning av Apple..

IDG - 1 timme sedan

De smarta klockorna blåser liv i wearables-marknaden


Försäljningen av så kallade wearables, kroppsnära prylar, ökade under första kvartalet med 35 procent – och det är de smarta klockorna som står för lejonparten..

IDG - 1 timme sedan

Detroit: Become Human – framtidsdystopi med ai-twist


Stjärnproducenten David Cage är tillbaka med ett nytt bidrag till spelvärlden. Lyckas Detroit: Become Human att omvända tvivlarna?.

IDG - 1 timme sedan

Musikprogrammet FL Studio har kommit till Mac efter 20 år


FL Studio eller Fruityloops som det tidigare hette och fortfarande ofta kallas, är ett av de mest populära musikprogrammen, men har tidigare bara varit för pc..

IDG - 3 timmar sedan

Meningen med pixel: "Hur står sig Singstar 2018?"


Denna vecka har Sveriges mest förvirrande spelpodd bestämt sig för att sätta tänderna i partyklassikern Singstar..

IDG - 3 timmar sedan

Apple stäms för tangentborden i Macbook Pro – igen


Ännu en gruppstämning drabbar företaget..

IDG - 3 timmar sedan

Tascam släpper ny kassettbandspelare med usb


Vi har tidigare skrivit om både Klevgrands DAW Cassette och Fuse Audio Labs TCS-68 som reproducerar ljudet från gamla kasettband. Tascam tar det hela ett steg längre..

IDG - 3 timmar sedan

Det krävs människor för att kontrollera data till AI-lösningar


Visst kan AI-lösningar ge ökad effektivitet. Men hinns kontroller av data som används med? De behövs, framhålls det i en ny rapport..

IDG - 4 timmar sedan

Fem tips från experten – så får ni fart på era digitala innovationer


Det finns stora förväntningar på it att leverera digitala innovationer. Men hur lyckas man? Innovationsexperten Håkan Ozan ger fem tips..

IDG - 4 timmar sedan

Registreringsskyltar för drönare på gång i USA


Luftfartsmyndigheten FAA vill se en hårdare reglering av drönare för att minimera risken för incidenter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.