BT > Utrikes

Monday, 18 January, 21:43

BT - 16 nov 14 kl. 16:57

Putins uppbrott från G20 oroar
Höjd tillväxt, nya klimatmål och utrotning av ebola.
Stora beslut till trots låg G20-mötets fokus på Rysslands Vladimir Putin - som lämnade träffen i förtid. Ett uppbrott som inte bådar gott, anser analytiker.Det började redan när Putin anlände till Brisbanes flygplats i fredags. Han välkomnades av Australiens vice försvarsminister medan Tysklands förbundskansler Angela Merkel möttes av justitieminister George Brandis.
Läs mer på BT
Läs mer om:
G20, Rysslands Vladimir Putin, Putin, Brisbanes, Australiens, Tysklands, Angela Merkel, George Brandis, Ukrainakrisen, Tony Abbott, Inga, The Sydney Morning Herald, Ukraina, Fjodor Lukjanov, Shevtsova, Brookings Institution, Facebook, AFP, USA, Australien, Rysslands, Krim, Ryssland, Brisbane Action Plan, Abbott

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Putins, uppbrottfrån , G20, oroar
GöteborgsPosten - 16 nov 14 kl. 09:03

Putins uppbrott från G20 oroar

Höjd tillväxt, nya klimatmål och utrotning av ebola.Stora beslut till trots låg G20-mötets fokus på Rysslands Vladimir Putin - som lämnade träffen i förtid. Ett uppbrott som inte bådar gott, anser analytiker..

UNT - 16 nov 14 kl. 16:57

Putins uppbrott från G20 oroar

Höjd tillväxt, nya klimatmål och utrotning av ebola..

SvD - 16 nov 14 kl. 16:57

Putins uppbrott från G20 oroar

Höjd tillväxt, nya klimatmål och utrotning av ebola..

BT - 15 nov 14 kl. 15:10

Putin kan lämna G20 i förtid

Ukrainakrisen skuggar G20-ländernas möte i Australien. EU överväger ytterligare sanktioner och USA:s Barack Obama säger att den ryska aggressionen i Ukraina hotar världen. Och nu uppges president Vladimir Putin lämna mötet i förtid.

BT - 15 nov 14 kl. 10:39

Ukraina dominerar G20-träff

Ukrainakrisen skuggar G20-ländernas möte i Australien. EU överväger ytterligare sanktioner och USA:s Barack Obama säger att den ryska aggressionen i Ukraina hotar världen. Men mötet har också enats om att "utrota" ebola.

BT - 15 nov 14 kl. 11:44

G20 vill utrota ebolan

Ebolautbrottet i Västafrika ska "utrotas", säger G20-länderna vid det pågående mötet i Australien. Ukrainakrisen präglar också samtalen - EU överväger ytterligare sanktioner och Barack Obama säger att den ryska aggressionen i Ukraina hotar världen. "G20-medlemmarna förbinder sig att göra det som är nödvändigt för att säkerställa att internationella insatser kan utrota utbrottet och hantera dess ekonomiska och humanitära kostnader", heter det enligt AFP i ett uttalande från världsledarna i Brisbane.

BT - 14 nov 14 kl. 13:11

Putin i fokus på G20-möte

Ett G20-möte med ekonomi och tillväxt i fokus var planen. Men när den ryske presidenten nu landat i Brisbane ser utvecklingen i Ukraina ut att överskugga mötet. På fredagen började världens ledare anlända till Brisbane i Australien inför helgens G20-möte.

BT - 14 nov 14 kl. 15:43

G20: Svalt mottagande väntar Putin

Ett G20-möte med ekonomi och tillväxt i fokus var planen. Men när den ryske presidenten med sitt stora följe landade i Brisbane såg krisen i Ukraina ut att överskugga mötet. Redan innan världens ledare anlände till Brisbane i Australien inför helgens G20-möte passade Putin på att spä på ordkriget.

BT - 16 nov 14 kl. 08:19

Hårt pressad Putin lämnade G20

Efter att ha mött massiv kritik på G20-mötet lämnade Rysslands president Putin Australien innan slutdokumentet presenterats. Han berömde trots allt "den konstruktiva atmosfären" på toppmötet.Putin har satts under hård press på G20-mötet på grund av Ukrainakrisen.

SR - 06 sep 13 kl. 14:14

Ekot rapporterar från Putins presskonferens på G20

Rysslands president Vladimir Putin håller en avslutande presskonferens i S:t Petersburg, där G20-mötet avslutats. Det finns också uppgifter om att USA:s president Barack Obama kommer att hålla en pressträff senare i eftermiddag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.