Uppsalanyheter.se > Nyheter

Friday, 19 April, 17:39

Uppsalanyheter.se - 16 nov 14 kl. 04:09

Tillslag mot svartklubbUppsalapolisen slog vid 21-tiden till mot en så kallad svartklubb på Hildur Ottelinsgatan i stadsdelen Rickomberga.Uppsalapolisen slog vid 21-tiden till mot en så kallad svartklubb på Hildur Ottelinsgatan i stadsdelen Rickomberga.   Cirka 100 personer befann sig i en lokal på Hildur Ottelinsgatan vid 21-tiden när polisen slog till. Lokalen bedöms ej kunna hantera de stora antalet personer som fanns där och festen avslutades enligt länskommunikationscentralen vid Uppsalapolisen.   En anmälan om brott mot alkohollagen har upprättats med anledning av att man sålt alkohol utan tillstånd.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Hildur Ottelinsgatan, Rickomberga, Uppsalapolisen

Dela artikeln

13 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tillslagmot , svartklubb
Sydsvenskan - 26 jun 13 kl. 05:35

Tillslag mot svartklubb i natt

En man greps av polisen efter ett tillslag mot en svartklubb i Malmö under natten mot onsdagen..

GöteborgsPosten - 29 apr 14 kl. 22:22

Tillslag mot svartklubb i Gårda blir politik

Polisens tillslag mot en svartklubb på Norra Ågatan i helgen har fått moderata fullmäktigeledamoten Hampus Magnusson att väcka nytt liv i krogstängningsdebatten..

GöteborgsPosten - 29 apr 14 kl. 22:22

Svartklubb i Gårda blir politik

Polisens tillslag mot en svartklubb på Norra Ågatan i helgen har fått moderata fullmäktigeledamoten Hampus Magnusson att väcka nytt liv i krogstängningsdebatten..

NT - 21 maj 17 kl. 19:36

Polisen slog till mot svartklubb

Fem personer har anhållits efter att polisen gjorde ett tillslag mot en misstänkt svartklubb i ett industriområde..

Sydsvenskan - 03 jul 11 kl. 08:29

Polis slog till mot svartklubb - igen

Natten mot lördagen gjorde polisen ett tillslag mot två illegala klubbar på Norra Grängesbergsgatan. Och tidigt på söndagsmorgonen var det dags igen. Vid tillslaget gjordes också flera beslag.

Helsingborgs Dagblad - 22 nov 16 kl. 12:00

Åtal efter tillslag mot Thaiföreningen

Två män i 60-årsåldern åtalas efter tillslag mot utpekad svartklubb på Furutorpsgatan..

Sydsvenskan - 09 jan 12 kl. 13:44

Tillslag mot svarklubb

Foto: Göran Olsson
Insatsstyrkan piketen slog till mot en svartklubb på Södra skolgatan i lördags.
En 39-årig man greps misstänkt för narkotikabrott. Tillslaget gjordes vid halv ettiden natten till i lördags.

Hela Gotland - 18 jul 18 kl. 07:02

Polis slog till mot misstänkt svartklubb

I förra veckan gjorde polisen ett tillslag mot en tillställning där alkohol ska ha sålts utan tillstånd..

BT - 10 nov 18 kl. 05:00

Svartklubb avslöjad efter polisfynd – ägaren får fängelse

Klubben var det bästa som hänt Herrljunga, enligt en av de hundratals medlemmarna. Men ägaren hade inte tillstånd att servera alkohol – och vid polisens tillslag upptäckte man ett värre brott..

Skånskan - 14 dec 15 kl. 12:47

”Totalt kaos” på svartklubb

MALMÖ En stor grupp med kraftigt berusade människor ”vällde ut” från en fastighet vid Industrigatan samtidigt som en polispatrull råkade passera.
Många var påverkade av både alkohol och lustgas.
När poliserna gick in i lokalen visade det sig vara en svartklubb.

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - Igår: 04:40

Storvreta klart för SM-final efter kross

Slutspel: Storvreta behövde bara en period för att säkra avancemanget till SM-finalen. Första perioden slutade 9-0 och Vreta gjorde mål på allt.Storvreta behövde bara en period för att säkra avancemanget till SM-finalen.

Uppsalanyheter.se - Igår: 17:57

Recension: Heartbreaking News - Pelle Lundblad & Steam Mill County Band

Recension: Med en fyra spårs EP hyllar Uppsala-bandet Pelle Lundblad & The Steam Mill County Band musikern Tom Petty som gick bort 2017. EP:n kallar de Heartbreaking News, vilket det ju var för många när världen förlorade Tom Petty. Det är också en lek med bandnamnet The Heartbreakers.

Uppsalanyheter.se - 16 apr 19 kl. 05:26

Pettersson matchjälte för Storvreta i sudden

Slutspel: Jimmie Pettersson blev Storvretas matchjälte när han skickade in 5-4 borta mot Dalen och ordnade 3-1 i matchserien där en SM-final ligger i potten.Jimmie Pettersson blev Storvretas matchjälte när han skickade in 5-4 borta mot Dalen och ordnade 3-1 i matchserien där en SM-final ligger i potten.   Storvreta satte högsta fart från början men trots ett skottmässigt övertag efter första perioden var ställningen bara 1-1 efter att Robin Nilsberth gjort 1-0 i den femte minuten och Sebastian Degeryd kvitterat i mitten av perioden.

Uppsalanyheter.se - 14 apr 19 kl. 18:32

Almtuna åker ur allsvenskan efter förlust i förlängningen

Kval allsvenskan: Almtuna förlorande mot Kristianstad i den sista och helt avgörande omgången av kvalserien till allsvenskan. Matchen avgjordes i förlängningen efter 1-1 i full tid, därmed ramlar Almtuna ner i division ett.Almtuna förlorande mot Kristianstad i den sista och helt avgörande omgången av kvalserien till allsvenskan.

Uppsalanyheter.se - 12 apr 19 kl. 22:15

Dalen reducerade efter sudden death mot Storvreta

Slutspel: Storvreta kunde ha kopplat ett järngrepp om SM-semifinalen i händelse av seger mot Dalen under fredagens tredje drabbning i bäst av sju. Det blev dock gästerna som i likhet med Storvreta i den första matchen vann efter förlängning.Storvreta kunde ha kopplat ett järngrepp om SM-semifinalen i händelse av seger mot Dalen under fredagens tredje drabbning i bäst av sju.

Uppsalanyheter.se - 08 apr 19 kl. 23:26

Storvreta vinnare efter förlängning

Slutspel: Storvreta såg ut att gå mot seger i den första semifinalen men gästerna Dalen både kvitterade och tog sedan ledningen i slutskedet av tredje perioden. Storvreta lyckades dock kvittera med sekunder kvar och vinna i förlängningen med 7-6.Storvreta såg ut att gå mot seger i den första semifinalen men gästerna Dalen både kvitterade och tog sedan ledningen i slutskedet av tredje perioden.

Uppsalanyheter.se - 08 apr 19 kl. 06:04

Rod Melancon till Uppsala med ny skiva i bagaget

Rod Melancon har just släppt sitt nya album Pinkville. Den 23 april kommer han att uppträda på Klubb Uffe, Katalin Uppsalanyheters musikskribent Pär Dahlerus har lyssnat på albumet samt fick en pratstud med Rod. Rod Melancon har just släppt sitt nya album Pinkville.

Uppsalanyheter.se - 05 apr 19 kl. 16:48

Recension: Jill Johnson på fullsatt Katalin

Recension: På torsdagskvällen besökte Jill Johnson och hennes band Katalin. De är ute på en klubbturné "My Remedy Tour" i samband med lanseringen av femspårs EP:n My Remedy.På torsdagskvällen besökte Jill Johnson och hennes band Katalin.

Uppsalanyheter.se - 05 apr 19 kl. 16:48

Recension: Jill Johnsson på fullsatt Katalin

Recension: På torsdagskvällen besökte Jill Johnson och hennes band Katalin. De är ute på en klubbturné "My Remedy Tour" i samband med lanseringen av femspårs EP:n My Remedy.På torsdagskvällen besökte Jill Johnson och hennes band Katalin.

Uppsalanyheter.se - 01 apr 19 kl. 09:55

Recension: Gammalt och nytt med Mikael Ramel på Kulturoasen

Recension: Mikael Ramel och hans band besökte Kulturoasen i natursköna Håga på söndagseftermiddagen, deras spelning bjöd på stor variation med musik från en lång karriär. Mikael Ramel och hans band besökte Kulturoasen i natursköna Håga på söndagseftermiddagen, deras spelning bjöd på stor variation med musik från en lång karriär.   Det var många som hade tagit sig ut till Kulturoasen för att se Mikael Ramel spela med de skickliga och välrenommerade bandmedlemmarna denna söndag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.