SvD > Inrikes

Sunday, 29 March, 04:58

SvD - 11 nov 14 kl. 17:51

Brand i läger misstänks vara anlagdPolisen misstänker att en brand som utbröt i ett tältläger vid Dalaplan i centrala Malmö på tisdagseftermiddagen var anlagd. Ett större tält och sopor brann, men ingen kom till skada..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Dalaplan, Malmö

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , lägermisstänks vara , anlagd
GT - 25 jun 16 kl. 10:24

Hotell i brand – misstänkt anlagd

Ett hotell i Fjällbacka har fått utrymmas på grund av en brand. Polisen misstänker att branden är anlagd. – Man misstänker att någon hällt brännbar vätska på en yttervägg och sedan tänt på, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i Region Väst..

GT - 16 okt 14 kl. 18:11

Brand tros vara anlagd – hus totalförstördes

Ett fritidshus brann på torsdagen ner på naturreservatet Getterön, i Varberg. Det är oklart vad som startat branden, men huset totalförstördes. Räddningstjänsten och polisen misstänker nu att den är anlagd.

Skånskan - 11 feb 19 kl. 13:00

Brand tros vara anlagd

ÄSPERÖD
Branden på Byavägen i Äsperöd på söndagsmorgonen kan ha varit anlagd. Polisen har i varje fall lagt till mordbrand som brottsrubricering tillsammans med den tidigare rubriceringen allmänfarlig vårdslöshet.
Orsaken är att det finns uppgifter efter en första undersökning som pekar mot att någon medvetet ska ha tänt eld i villan.

Expressen - 21 jun 19 kl. 08:46

Flera bilar skadade i brand – misstänkt anlagd

Tre bilar har under natten till midsommaraftonen skadats i en våldsam bilbrand i Göteborg.– En bil är helt utbränd, de övriga två har skadats, säger Peter Adlersson, polisens presstalesperson i Region Väst.Polisen misstänker att branden var anlagd..

Kristianstadsbladet - 17 jun 13 kl. 10:36

Sju bilar i brand som tros anlagd


Sju bilar skadades i en brand som tros vara anlagd bakom en bilvårdsfirma på Ersboda i Umeå natten till måndagen. Tre av bilarna blev helt utbrända, rapporterar lokala medier..

Expressen - 19 jan 14 kl. 19:21

Polisen misstänker: Brand på Ikea anlagd

I helgen startade en brand i ett personalutrymme på Ikea i Jönköping. Polisen misstänker nu att branden var anlagd..

Helsingborgs Dagblad - 30 mar 15 kl. 13:28

Brand på Åragatan anlagd

Fyra barn räddade sig undan lågorna när en explosionsartad brand utbröt på Åragatan. Nu vet polisen att branden var anlagd..

Helsingborgs Dagblad - 29 jul 15 kl. 13:11

Polisen: Brand i uterum anlagd

Tisdagens brand i ett uterum på Odengatan var anlagd. Det anser polisen efter att ha genomfört en teknisk undersökning på plats. Enligt polisen kan branden inte ha uppstått på något naturligt vis..

GT - 18 aug 16 kl. 06:54

Tre bilar sattes i brand – kan vara anlagd

Bilar fortsätter att sättas i brand. Under natten skadades tre stycken på Hisingen. – Vi misstänker att någon har gjort det med flit, säger Göran Carlbom, polisens vakthavande befäl..

Helsingborgs Dagblad - 04 mar 13 kl. 15:58

Brand på Halmstadskola anlagd

Branden på Fyllingeskolan i Halmstad i söndags misstänks ha varit anlagd. Lättantändligt material har sannolikt samlats och tänts på intill skolan, visar den tekniska undersökningen. Polisen rubricerar det som mordbrand, rapporterar lokala medier.

UNT - 04 mar 13 kl. 15:54

Brand på Halmstadskola anlagd

Branden på Fyllingeskolan i Halmstad i går morse misstänks ha varit anlagd. Lättantändligt material har sannolikt samlats och tänts på intill skolan, visar den tekniska undersökningen. Slöjdsalen förstördes vid branden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.