Polisen > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:53

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänhetenSedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Polisen, Malmö, Du

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Du kan hjälpa, Polisen, flyertill , allmänheten
Polisen - 24 jul 13 kl. 11:41

Polisen ber allmänheten om hjälp med stulna lyxbilar

Under de senaste månaderna har dyrare bilar stulits i Skåne. Det är främst BMW i X-serien och Audi med värden över 500 000 som stulits. Polisen ber allmänheten om hjälp med iakttagelser och information..

Polisen - 11 nov 14 kl. 14:47

Du kan hjälpa Polisen – flyer till allmänheten

Sedan en månad tillbaka driver Polisen i Malmö ett projekt i syfte att få in fler vittnesuppgifter vid allvarliga brott. Vid brottsplatser ska Polisen dela ut en flyer som heter ”Du kan hjälpa Polisen” med förhoppningen att fler vittnen ska träda fram..

YLE - 21 apr 14 kl. 13:44

Offren var unga vuxna - polisen ber allmänheten om hjälp

Polisen har offentliggjort närmare uppgifter om de åtta omkomna fallskärmshopparna i gårdagens flygolycka i Jämijärvi i Satakunta. Bland de omkomna fanns två kvinnor från Birkaland, 23 och 25 år gamla. De övriga var en man från Helsingfors, 43 år, och fem män från Birkaland på mellan 26 och 35 år.

Expressen - 01 jan 16 kl. 23:10

Polisen varnar allmänheten för älg

Polisen varnar allmänheten för en älg som rör sig i området kring golfbanan i Piteå kommun. Älgen ska ha attackerat en man i ett motionsspår under fredagseftermiddagen. – Håll ögon och öron öppna när ni är i området, säger Patrik Linder, vakthavande befäl vid polisen i Norrbotten..

VBL - 15 feb 13 kl. 09:05

Polisen ber allmänheten om hjälp

ORAVAIS. En man blev påkörd av en personbil lördag kväll 9 februari på Masugnsvägen. Bilen försvann från platsen utan att se hur det gick för den påkörde.

YLE - 24 jul 18 kl. 14:14

Vet du vem det här är? – polisen ber allmänheten om hjälp

Polisen ber allmänheten om hjälp med identifiera och få kontakt med tre personer som misstänks ha kopplingar till ett brott som utspelat sig i Halpa-Halli i Laihela på onsdag förra veckan..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen ber allmänheten om hjälp – vems är valpen?

Klockan tio idag hittades en Rottweilervalp vid Lillsjön i Grums. Polisen vänder sig nu till allmänheten för att kunna hitta valpens ägare. LÄS MER: Liten och rädd valp blir plötsligt modig– Vi undersöker nu de tips vi fått in, säger ledningscentralen i Värmland till Nyheter24.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen ber allmänheten om hjälp – vems är valpen?

Klockan tio idag hittades en Rottweilervalp vid Lillsjön i Grums. Polisen vänder sig nu till allmänheten för att kunna hitta valpens ägare. LÄS MER: Liten och rädd valp blir plötsligt modig– Vi undersöker nu de tips vi fått in, säger ledningscentralen i Värmland till Nyheter24.

Jmini.se - 16 dec 15 kl. 10:36

Ett tack från polisen till allmänheten

Polisen går nu ut med ett tack till allmänheten för all den hjälp man i sökandet efter den 72-årige man som försvann från sitt hem i måndags.  Polisen Jönköping skriver följande på sin Facebooksida."ETT STORT TACK !!!!

Nerikes Allehanda - 26 nov 17 kl. 20:30

Tre åldringsbrott inom loppet av ett par timmar – polisen varnar allmänheten

Tre åldringsbrott har skett i länet inom loppet av ett par timmar på söndagseftermiddagen. Polisen ser allvarligt på händelserna och varnar nu allmänheten för att öppna dörren för okända. "Var försiktiga", säger Fredrik Bäcker, vakthavande befäl på polisen..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 22 feb 18 kl. 07:55

Nu flyttar vi till en ny polisen.se

Torsdagen den 22 februari släcker vi ner den här versionen av polisen.se och flyttar till en ny mobilanpassad webbplats..

Polisen - 21 feb 18 kl. 19:02

Polisen söker specifikt vittne till våldtäkt i Karlstad.

Tidigt på morgonen 11 februari anmäldes en våldtäkt som skett utomhus i närheten av biblioteket i Karlstad..

Polisen - 21 feb 18 kl. 13:10

Kritik mot beslag av Naloxon: ”Polisens primära uppgift är inte att beslagta medicin”

Sprutbytesmottagningen i Uppsala har i en artikel i Dagens medicin uppgett att polisen i Uppsala beslagtar Naloxon från missbrukare. Polisen har ingen primär uppgift att beslagta legalt innehav av medicin..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:35

Krafttag mot den öppna narkotikahanteringen

Polisen och Mölndals stad lanserar nu sitt nya medborgarlöfte med fokus på den öppna narkotikahanteringen i det offentliga rummet. Under året kommer en rad aktiviter bidra till att minska problemet med den öppna narkotikahanteringen..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:01

Lyckosam insats mot narkotikaförsäljning via nätet

En nationell polisinsats mot en fentanylsäljare fick ett mycket lyckat resultat i region Syd..

Polisen - 20 feb 18 kl. 13:05

Region Nord - så upplever medborgarna tryggheten i norr

Den senaste nationella trygghetsundersökningen från Brå visar att medborgarna i polisregion Nord till stor del känner sig trygga och att utsattheten för egendomsbrott mot hushåll har minskat..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:54

Man anhållen efter att ha onanerat framför unga tjejer

En man som misstänks för att ha onanerat framför flera unga tjejer i södra Stockholm är nu anhållen misstänkt för sexuellt ofredande..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:32

Två män anhållna efter explosion i Vårby gård

Två män har anhållits skäligen misstänkta för bland annat grovt vållande till annans död efter att en man avled då han hade plockat upp en handgranat i södra Stockholm..

Polisen - 20 feb 18 kl. 10:27

Skarpare åtgärder mot unga kriminella

För att mer effektivt kunna arbeta mot illegala vapen föreslår Polismyndigheten flera lagskärpningar. Det framgår av slutredovisningen av regeringsuppdraget om insatser mot illegala vapen och explosiva varor som lämnades in i dag..

Polisen - 20 feb 18 kl. 09:55

Borås: Medborgarlöfte klart för särskilt utsatta områden

Polisen, Borås stad och AB Bostäder i Borås gör en gemensam satsning för ökad trygghet och minskad brottslighet i de särskilt utsatta områdena i Borås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.