SN > Nyheter

Tuesday, 12 December, 01:27

SN - 07 nov 14 kl. 05:35

TV: Storbrand rasar på bilskrotEn storbrand rasar på en bilskrot i Karstorp, söder om Norrköping. Räddningstjänsten kämpar för att hålla den i schack..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Karstorp, Norrköping

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TV Storbrand, rasar, bilskrot
UNT - 07 nov 14 kl. 07:35

Storbrand rasar på bilskrot

En storbrand rasar på en bilskrot i Karstorp, söder om Norrköping..

SvD - 07 nov 14 kl. 07:35

Storbrand rasar på bilskrot

En storbrand rasar på en bilskrot i Karstorp, söder om Norrköping. Räddningstjänsten kämpar för att hålla den i schack..

BT - 07 nov 14 kl. 07:35

Storbrand rasar på bilskrot

En storbrand rasar på en bilskrot i Karstorp, söder om Norrköping. Räddningstjänsten kämpar för att hålla den i schack. - Vi såg tidigt att vi inte kunde rädda den stora byggnaden på 30 000 kvadratmeter.

Sydsvenskan - 07 nov 14 kl. 08:12

Storbrand rasar på bilskrot

En storbrand rasar på en bilskrot i Karstorp, söder om Norrköping. Räddningstjänsten kämpar för att hålla den i schack. Dessutom har flera gasflaskor exploderat i fastigheten.

UNT - 07 nov 14 kl. 05:31

Storbrand på bilskrot

En storbrand rasar på en bildemontering i Karstorp, söder om Norrköping..

SvD - 07 nov 14 kl. 05:31

Storbrand på bilskrot

En storbrand rasar på en bildemontering i Karstorp, söder om Norrköping..

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 14 kl. 05:34

Storbrand på bilskrot

En storbrand rasar på en bildemontering i Karstorp, söder om Norrköping. — Allt i byggnaden kommer att gå förlorat, säger Ulf Lago, räddningschef i beredskap vid Räddningstjänsten i Östra Götaland, till Aftonbladet. Rökutvecklingen från branden är omfattande, men utgör än så länge ingen fara för allmänheten, enligt polisen i Östergötland.

BT - 07 nov 14 kl. 05:31

Storbrand på bilskrot

En storbrand rasar på en bildemontering i Karstorp, söder om Norrköping. - Allt i byggnaden kommer att gå förlorat, säger Ulf Lago, räddningschef i beredskap vid Räddningstjänsten i Östra Götaland, till Aftonbladet.Rökutvecklingen från branden är omfattande, men utgör än så länge ingen fara för allmänheten, enligt polisen i Östergötland.

GT - 20 dec 15 kl. 19:28

Storbrand rasar i gammal fritidslokal

En storbrand rasar i en gammal fritidslokal i Hjällbo i östra Göteborg. – Vi håller på med invändig och utvändig släckning, det har gått upp i taket, säger Mats Gärnsmark, larm och ledningsoperatör på räddningstjänsten. Det ska inte ha varit någon kvar i bygganden..

SR - 31 dec 15 kl. 19:00

Storbrand rasar i skyskrapa i Dubai

En storbrand rasar just nu i en skyskrapa i Dubai. Byggnaden är ett hotell och lågorna sträcker sig 20 våningar upp, rapporterar AP..

Fler nyheter från SN

SN - 24 jan 17 kl. 05:51

Par greps för penningtvätt och vapenbrott

En man och en kvinna greps i centrala Gnesta natten mot tisdag. Paret misstänks för penningtvätt och vapenbrott..

SN - 24 jan 17 kl. 05:30

Här grasserar virusen som du inte vill ha

Är du rädd för att få influensan eller åka på vinterkräksjukan? Då finns mycket i din omgivning som du inte bör fingra på. Att behålla vantarna på i livsmedelsbutiken är ingen dum idé..

SN - 23 jan 17 kl. 19:04

Två bilar i krock – fem drabbade

Olyckan inträffade strax innan klockan sju under måndagskvällen..

SN - 23 jan 17 kl. 22:10

Rättegång mot Saab-vd inleds

I dag startar den omfattande rättegången mot flera Saab-toppar som misstänks för grova ekonomiska brott. Oxelösunds-profilen och tidigare Saab-vd:n Jan Åke Jonsson är en av dem som står åtalade..

SN - 23 jan 17 kl. 21:42

Moderaterna i Nyköping öppnar för SD-dialog

Moderaterna i Nyköping kan tänka sig att söka stöd för sin politik från Sverigedemokraterna. – Jag tror på dialog snarare än utfrysning, säger oppositionsråd Anna af Sillén (M)..

SN - 23 jan 17 kl. 20:31

Brandmisstänkte tonåringen förhörd av polisen

En tonåring har anhållits i Nyköping, misstänkt för torsdagens skolbränder på fordonsgymnasiet på Skavsta. Personen misstänks även ha startat en brand på en toalett på Alpha den 10 januari..

SN - 23 jan 17 kl. 18:50

Nyköpings lasarett får tummen upp

Nyköpings lasarett har fått motta kritik för transport av nyfödda barn till Eskilstuna. Nu har lasarettet vidtagit åtgärder och Inspektionen för vård och omsorg, IVO, gör tummen upp..

SN - 23 jan 17 kl. 13:48

En anhållen för mordbrand på skola

En tonåring har anhållits i Nyköping, misstänkt för torsdagens skolbränder på fordonsgymnasiet på Skavsta. Mannen misstänks även ha startat branden på Alpha den 10 januari..

SN - 23 jan 17 kl. 11:22

JUST NU: Alpha i Nyköping utrymd efter nytt brandlarm

Det börjar bli en vana nu. Vid klockan 11 på måndagsförmiddagen fick högstadieskolan Alpha utrymmas efter att brandlarmet gått..

SN - 23 jan 17 kl. 08:28

Så bra är årets Trosarevy

Är årets upplaga av Trosarevyn den bästa hittills? Läs hela vår recension här..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.