DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 17:52

Liknande nyheter

Taggar: Facebookger , bort, gratis, internet
DI - 10 feb 15 kl. 11:32

Facebook lanserar gratis internet i Indien

Facebook lanserar tillsammans med Reliance Communications den fria nättjänsten Internet.org i Indien. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 10 feb 15 kl. 11:45

Facebook lanserar gratis internet i Indien

Facebook lanserar tillsammans med Reliance Communications den fria nättjänsten Internet.org i Indien. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 mar 15 kl. 14:35

Facebook lanserar gratis internet i Filippinerna

Facebooks app Internet.org finns nu tillgänglig i Filippinerna..

IDG - 01 okt 14 kl. 12:37

Förband sig att skänka bort sina barn mot gratis internet

En ny undersökning visar att människor är minst sagt dåliga på att läsa igenom användaravtal för gratis internet..

Dagensanalys.se - 10 okt 16 kl. 06:58

Nu ska Facebook bli gratis

Facebook letar desperat efter nya användare till sin tjänst. Utan ett inflöde av användare kommer nämligen värdet för tjänsten att mattas av och det ser ju inte bra ut på börsen. Senaste strategin är att erbjuda Facebook gratis.

IDG - 06 nov 12 kl. 16:03

Kim Dotcom vill ge Nya Zeeland gratis internet

Mega Upload-mogulen, tillika piratanklagde Kim Dotcom, har tillkännagivit sina planer för att förse Nya Zeelands befolkning med i princip gratis internet..

Affärsvärlden - 11 nov 13 kl. 16:41

Gratis internet på SJ

Från och med den 14 november får alla SJ-resenärer gratis internet på snabbtågen och dubbeldäckarna..

Helsingborgs Dagblad - 03 jul 16 kl. 15:00

Gott om gratis internet i Landskrona

Den som har slut på sin surfpott i mobilen har flera möjligheter till gratis internet runt om på stan..

Jönköpingsnytt - 20 dec 15 kl. 21:20

Ger bort gratis pizzor på julafton

Adnan Kadir, som äger pizzeria Rimini på Råslätt, vill göra en god sak den här julen. Efter lite funderande bestämde han sig för att ge bort gratis pizzor på julafton.
– Jag fick idén när jag stod och bakade pizza, säger han..

VA - 05 apr 17 kl. 15:08

Vad hände med snabbmatskedjan som skulle ge bort gratis pizzor i ett år?

Amerikanska snabbmatskedjan skulle ge bort gratis pizzor i ett år – hur går deras Sverige-satsning så här långt? .

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Europabörser: Thomas Cook störtdök efter vinstvarning

Europabörserna handlades i negativt territorium under måndagen sedan Kina ställt in samtal med USA där handelskonflikten de båda länderna emellan skulle ha diskuterats. Det regionala samlingsindexet Stoxx 600 sjönk 0,6 procent.  FTSE 100-indexet i London tappade 0,4 procent..

DI - 4 minuter sedan

Infranode Energi höjer kontanterbjudandet till aktieägarna i Skånska Energi till 75 kronor per aktie och sänker villkoret rörande lägsta acceptansnivå

ERBJUDANDET SOM HÄNVISAS TILL I DETTA PRESSMEDDELANDE LÄMNAS INTE, VARE SIG, DIREKT ELLER INDIREKT, I AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, USA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ERBJUDANDET ENLIGT TILLÄMPLIGA LAGAR OCH REGLER SKULLE VARA FÖRBJUDET. ERBJUDANDET LÄMNAS INTE TILL (OCH ACCEPTER GODKÄNNS INTE FRÅN) PERSONER I DESSA LÄNDER ELLER PERSONER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ACCEPT AV ERBJUDANDET SKULLE KRÄVA YTTERLIGARE DOKUMENTATION, REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER UTÖVER VAD SOM FÖLJER AV SVENSK RÄTT..

DI - 10 minuter sedan

Nordenbörserna: Stigande oljepriser lyfte Oslobörsen

De nordiska börserna handlades lägre under måndagen med undantag för Oslo som gick mot strömmen mot bakgrund av stigande oljepriser. Samlingsindexet Vinx 30 tappade 0,4 procent till nivån 963. .

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Inledde veckan i moll

Inställda handelssamtal mellan Kina och USA lade sordin på börsstämningen i Europa. Stockholmsbörsen öppnade veckan på minus men oljesektorn trotsade nedgången..

DI - 15 minuter sedan

Oljefonden stuvar om – här är nya favoriterna på börsen

Norska oljefonden är riktig bjässe på Stockholmsbörsen. Och den senaste tiden har fonden gjort stora köpräder i flera svenska börsbolag. Samtidigt har man storsålt aktier i bland annat ett av verkstadsbolagen.

DI - 30 minuter sedan

Elektrisk budstrid om Skåne-bolag

Två infrastrukturfonder, en baserad i Stockholm och en i London, slåss om First North-listade Skånska Energi. Avgörandet ligger nu i kommunägda Kraftringen, som sitter på 9 procent av aktierna..

DI - 30 minuter sedan

Åkesson: De släpper fram en kommunist

”Det är otroligt svagt, särskilt av Moderaterna. Vi släpper fram deras kandidat till talman och de släpper fram en kommunist till posten som andre vice talman. Det är svagt”, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson efter att Björn Söder förlorat posten som andre vice talman till V-kandidaten Lotta Johnsson Fornarve..

DI - 30 minuter sedan

Ygeman: Centern och Liberalerna har rätt om regeringsmakten

Centern och Liberalerna får medhåll av S gruppledare Anders Ygeman om sin syn på vad som krävs för att en Alliansregering ska kunna ta makten. .

DI - 1 timme sedan

Förvaltaren: ”Försäljningen har vuxit med 10 procent varje månad”

Lannebo Fonders nystartade aktiefond Nordic Equities ser en ljus framtid i den finska pizzabranschen. Förvaltaren Lotta Faxén hyllar Kotipizzas snabba tillväxt..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: USA:s vice justiteminister avgår

USA:s vice justitieminister har lämnat in en avskedsansökan till Vita husets stabschef John Kelly, rapporterar nyhetssajten Axios med hänvisning till källor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.