Expressen > Nyheter

Friday, 10 April, 14:09

Expressen - 22 okt 14 kl. 11:31

Fler reser till Thailand, USA och AustralienNorwegian och Emirates bestämmer vart vi ska resa i vinter. Resorna ökar till Thailand, USA och Australien – alla har flyg med dessa bolag..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Thailand, USA, Australien, Emirates

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, resertill , Thailand, USAoch , Australien
Helsingborgs Dagblad - 05 apr 11 kl. 10:33

Fler reser kollektivt i Köpenhamn

Allt fler reser med kollektivtrafiken i Köpenhamn. Förra året såldes 11 miljoner fler resor än 2009 och framför allt är det Metron som lockar resenärer, skriver danska nyhetsbyrån Ritzau. Metron transporterade förra året 52,5 miljoner passagerare vilket är en ökning med 2,5 miljoner eller 4,1 procent..

Expressen - 25 apr 17 kl. 11:35

Fler reser med SJ – och fler tåg går i tid

SJ ökar punktligheten och fler reser med SJ.Det framgår av bolagets delårsrapport..

Dagens PS - 29 nov 19 kl. 08:44

Skanska: Inga fler nedskrivningar i USA

Byggbolaget Skanskas USA-chef anser att avkastningen från LaGuardia-projektet i New York var för låg. Projektet, som genomfördes i offentlig-privat-samverkan, drogs med förseningar och budgetproblem och fick bolaget att ta stora nedskrivningar under fjolåret. Inga fler nedskrivningar i den storleken väntas dock framöver, uppger han i en intervju med Dagens industri.

Nyteknik - 12 apr 18 kl. 10:14

Kina producerar nästan tredubbelt fler fordon än USA

GRAFIK. Kina gasar på och producerar nu nästan tredubbelt fler fordon än USA. Samtidigt har hela världens bilindustri lagt in en högre växel, 2017 tillverkades 97 miljoner fordon i världen mot 94 miljoner fordon året innan..

SR - 13 okt 18 kl. 07:41

Tesla säljer fler personbilar i USA än Mercedes och Audi

Tesla säljer nu fler personbilar i USA än både Audi och Mercedes. Detta kvartal ser elbilstillverkaren ut att gå om även BMW, rapporterar Forbes..

Nyheter 24 - 11 jan 11 kl. 10:30

Wikileaks varnar för fler Arizonaskjutningar i USA


Efter massakern i Tucson, Arizona, kastar sig nu Wikileaks in i debatten om den våldsamma propaganda som sägs ha slagit upp Pandoras ask. ? De som uppviglar till mord är lika ansvariga som den som avlossar vapnet, säger Julian Assange.

Sydsvenskan - 09 maj 11 kl. 06:30

Nya Södern reser sig. USA:s fattigaste hörn på väg att komma ifatt.

THOMAS ENGSTRÖM författare och översättare Häromveckan var det 150 år sedan amerikanska inbördeskrig?
THOMAS ENGSTRÖMförfattare och översättareHäromveckan var det 150 år sedan amerikanska inbördeskriget bröt ut. Men ?

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 16 kl. 09:08

Fler reser från Arlanda

Antalet passagerare som reser till och från Sveriges största flygplats Arlanda har ökat hittills i sommar. I snitt passerar 65 000 resenärer genom flygplatsen varje dag, nära sex procent fler än motsvarande period i fjol, enligt Swedavia som driver Arlanda..

Sydsvenskan - 12 jul 16 kl. 09:08

Fler reser från Arlanda

Antalet passagerare som reser till och från Sveriges största flygplats Arlanda har ökat hittills i sommar. I snitt passerar 65 000 resenärer genom flygplatsen varje dag, nära sex procent fler än motsvarande period i fjol, enligt Swedavia som driver Arlanda..

YA - 12 jul 16 kl. 09:07

Fler reser från Arlanda

Antalet passagerare som reser till och från Sveriges största flygplats Arlanda har ökat hittills i sommar. I snitt passerar 65 000 resenärer genom flygplatsen varje dag, nära sex procent fler än motsvarande period i fjol, enligt Swedavia som driver Arlanda.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Ytterligare 10 döda i corona i Västra Götaland

Ytterligare tio coronasmittade personer har dött i Västra Götalandsregionen det senaste dygnet.Det meddelar Folkhälsomyndigheten..

Expressen - 1 timme sedan

Bil har kört av E6 och voltat

En bil har kört av vägen och voltat på E6 vid Klarebergsmotet i Göteborg.– Enligt inringaren har bilen kört om i en bussfil och sedan kört av vägen, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region väst..

Expressen - 1 timme sedan

Polisens uppmaning i kampen mot drogerna

”Ägg, fjädrar och knark”.Med den rubriken konstaterar polisen i södra Göteborg att narkotikaanvändandet hos unga är fortsatt stort.”Är du en av dessa ungdomar eller umgås du med en av dessa ungdomar?

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Fler patienter på sjukhus för corona

Antalet patienter som vårdas på sjukhus Skåne för covid-19 har ökat med 17 på ett dygn, visar nya från Region Skåne.Antalet personer som avlidit i sjukdomen på sjukhus har ökat från 19 till 20..

Expressen - 2 timmar sedan

Bilderna visar: Här begravs coronadöda – i massgraven

Dödssiffran i New York fortsätter att stiga – närmare 5 000 har avlidit och över 87 000 har smittats.Samtidigt kämpar staden med brist på bårhusplatser.Lösningen: Döda begravs i massgravar på Hart Island..

Expressen - 2 timmar sedan

Mystiskt högt ljud inledde långfredagen

Det höga brummandet spreds över Helsingborg under långfredagens morgon. Först efter en stunds utredning kunde anställda hos kommunen identifiera källan till oljudet: en högtalare i rådhusets klocktorn.Ljudet var dock knepigt att få tyst på.

Expressen - 2 timmar sedan

”Många orter riskerar att stå utan färdtjänst”

Taxibranschen hotas av coronakrisen.Nära 70 procent av företagen kan försvinna inom två månader, enligt en undersökning från Svenska taxiförbundet.– Många orter riskerar att stå utan samhällsservice som färdtjänst, sjuktransporter och skolskjuts, säger Kenan Harbas, kommunikationsansvarig..

Expressen - 2 timmar sedan

Ring hem en egen musikshow

Coronaviruset slår hårt mot alla kulturarbetare.Femtinge teater i Sävsjö har hittat en väg ur krisen.– Vi hade en lång turné planerad, men allt är inställt.

Expressen - 2 timmar sedan

Cyklister körde ihop – två till sjukhus

Två personer har förts till sjukhus efter en krock mellan två cyklister i Rockneby norr om Kalmar.– Det är tävlingscyklister som vart ute och tränat och som på något sätt kört ihop. Två personer har förts till sjukhus i ambulans, säger Patric Fors, presstalesperson hos polisen i region syd..

Expressen - 2 timmar sedan

Nya larmet: Var femte död är assyrier/syrian

43 av de personer som fram till den 6 april hade dött i covid-19 i Stockholm är assyrier/syrianer, skriver journalisten Nuri Kino i en ledartext i Svenska Dagbladet.– Vi får flera samtal om dagen. De senaste tre dagarna har varit värst, säger begravningsentreprenören Jacob Ada som ansvarat för flera av begravningarna till tidningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.