Kristianstadsbladet > Inrikes

Monday, 17 February, 23:49

Kristianstadsbladet - 19 okt 14 kl. 18:45

Hultqvist litar på försvaretFörsvarsminister Peter Hultqvist (S) säger till TT att han litar till fullo på arbetet som Försvarsmakten bedriver. Samtidigt säger han att den pågående insatsen kommer finnas med i en framtida analys kring hur Sverige ska genomföra liknande insatser i framtiden.
Peter Hultqvist får fortlöpande information om insatsen som pågår i skärgården. - Vid lunch i dag hade jag en genomgång med överbefälhavaren och hans stab, säger Hultqvist till TT.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Peter Hultqvist, TT, Försvarsmakten, Sverige, Hultqvist, Stockholms, Expressens, Ingela Nilsson, Nilsson, Expressen, Widman, Åsa Lindeskog, Sverker Göransson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hultqvist, litar, försvaret
BT - 19 okt 14 kl. 18:45

Hultqvist litar på försvaret

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) säger till TT att han litar till fullo på arbetet som Försvarsmakten bedriver. Samtidigt säger han att den pågående insatsen kommer finnas med i en framtida analys kring hur Sverige ska genomföra liknande insatser i framtiden. Peter Hultqvist får fortlöpande information om insatsen som pågår i skärgården.

UNT - 19 okt 14 kl. 18:45

Hultqvist litar på försvaret

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) säger till TT att han litar till fullo på arbetet som Försvarsmakten bedriver..

UNT - 19 okt 14 kl. 19:30

Hultqvist litar på försvaret

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) säger till TT att han litar till fullo på arbetet som Försvarsmakten bedriver..

SvD - 19 okt 14 kl. 19:30

Hultqvist litar på försvaret

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) säger till TT att han litar till fullo på arbetet som Försvarsmakten bedriver. Samtidigt säger han att den pågående insatsen kommer finnas med i en framtida analys kring hur Sverige ska genomföra liknande insatser i framtiden..

GöteborgsPosten - 14 jan 18 kl. 05:00

Hultqvist om totalförsvaret: "Vi börjar på en mycket låg nivå"

Hans jobb är att hantera nationella hot, och har mordhotats. Och som i ett eko från kalla kriget skrämmer politiker varandra åter med kärnvapen. Samtidigt medger Peter Hultqvist: att bygga upp ett svenskt totalförsvar tar lång tid och börjar på en mycket låg nivå..

Expressen - 08 jul 19 kl. 18:32

Hultqvist ber försvaret räkna på kulorna

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) ber Försvarsmakten räkna på och rangordna behoven av förstärkningar och anslag från 2022 och framåt. ÖB och hans folk får fram till den 15 november på sig..

Sydsvenskan - 08 jul 19 kl. 18:17

Hultqvist ber försvaret räkna på kulorna

Försvarsministern ber Försvarsmakten räkna på och rangordna behoven av förstärkningar och anslag från 2022 och framåt. ÖB och hans folk får fram till den 15 november på sig. Uppdraget är en följd av att Försvarsberedningen, med företrädare för riksdagen.

UNT - 08 jul 19 kl. 18:17

Hultqvist ber försvaret räkna på kulorna

Försvarsministern ber Försvarsmakten räkna på och rangordna behoven av förstärkningar och anslag från 2022 och framåt..

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 19 kl. 18:17

Hultqvist ber försvaret räkna på kulorna

Ska rangordna behoven av förstärkningar och anslag från 2022..

GöteborgsPosten - 08 jul 19 kl. 18:17

Hultqvist ber försvaret räkna på kulorna

Försvarsministern ber Försvarsmakten räkna på och rangordna behoven av förstärkningar och anslag från 2022 och framåt. ÖB och hans folk får fram till den 15 november på sig..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.