Expressen > Nyheter

Monday, 24 April, 21:03

Liknande nyheter

Taggar: Hemtjänst, stal, pengarav , äldre, köpte, godis
Skånskan - 06 okt 15 kl. 17:38

Falsk hemtjänst stal pengar

Malmö En äldre dam blev rånad under tisdagseftermiddagen. En kvinna i 85-års åldern lurades av personer som sa sig komma från hemtjänsten. Hon släppte in dem i lägenheten och när de hade gått upptäckte hon att det saknades kontanter.

GT - 22 jul 13 kl. 09:32

Hemtjänsten stal pengar från 93-åring

Hemtjänstpersonalen stal pengar från en äldre kvinna i Trollhättan. Dottern har nu anmält stölden..

Dagen - 23 dec 14 kl. 14:00

Kungsportskyrkan startar hemtjänst för äldre

Vid årsskiftet startar Kungsportskyrkan i Huskvarna hemtjänst för äldre..

SmålandsPosten - 19 apr 16 kl. 15:43

Falsk hemtjänst stal hos 87-åring

Den 87-åriga kvinnan hade just skaffat hemtjänst och anade inte oråd när en "ung kille" kom på besök. Senare upptäckte hon att pengar och en limpa cigaretter saknades..

Barometern - 12 jun 16 kl. 22:25

Budgetförslag på hemtjänst till alla äldre i kommunen

Vänsterpartiet har gått ut med ett budgetförslag för 2017. I det finns en satsning på hemtjänst till alla som fyllt 75 år..

BT - 11 feb 14 kl. 11:56

Stal pengar från brukare

Hemtjänstpersonalen stal pengar från kvinnan som de hjälpte med de dagliga sysslorna. Nu döms en kvinna i 60-årsåldern till villkorlig dom och dagsböter för stöld. Vid fyra tillfällen under en månads tid stal kvinnan mindre summor från den äldre kvinnan som hade hemtjänst.

News55 - 04 okt 16 kl. 15:24

Utgav sig för att vara hemtjänst – stal från pensionär

I måndags knackade det på den äldre damens dörr i centrala Karlskrona. När hon öppnade möttes hon av en person som sade sig komma från hemtjänsten. Besökaren fick då komma in i lägenheten.

GöteborgsPosten - 22 sep 15 kl. 15:22

"Hemtjänstpersonal" stal av äldre kvinna

En äldre kvinna i Mölndal blev på tisdagsförmiddagen bestulen på kontanter av en ung kvinna som uppgav sig komma från hemtjänsten..

BT - 08 maj 14 kl. 11:49

Vd inom hemtjänst stal från pensionär

Här fångas vd:n för ett privat hemtjänstföretag i Västsverige på bild när han stjäl plånboken från en 72-årig kvinna i en matbutik. Mannen har nu åtalats för stöld och händelsen kan få allvarliga konsekvenser för företaget som anlitas av en västsvensk kommun. Plånboken innehöll bland annat 850 kronor i sedlar samt körkort och bankkort.

Sydsvenskan - 30 dec 12 kl. 06:30

Kluvet om valfri hemtjänst

Sedan några år kan kommunerna välja att lämna över valet av hemtjänst till de äldre själva enligt en ny lag..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Marine Le Pen tar timeout som partiledare

Nationella Frontens ledare Marine Le Pen tar timeout – efter att ha gått vidare till andra rundan i presidentvalet.– Jag är inte partiledare längre, bara presidentkandidat, säger hon enligt France 2..

Expressen - 30 minuter sedan

Skarp UD-kritik efter mordfilm på Catalán

Mordet på FN-svenskan Zaida Catalán, 36, filmades av hennes angripare. Nu riktar svenska regeringen skarp kritik mot Demokratiska republiken Kongo för att landets polismyndighet offentliggjort den kontroversiella filmsekvensen. – Vi är väldigt kritiska till att den här filmen har visats på det här sättet, säger Lisa Qvarfordt på UD..

Expressen - 45 minuter sedan

Utkastad SD-ledare bildar nytt part

Före detta SD-kommunalrådet i Hässleholm Ulf Erlandsson fick lämna sin post efter avslöjanden om ekonomiska oegentligheter och rasistiska inlägg i sociala medier.Nu är han på gång med att bilda ett nytt parti, enligt Norra Skåne.– Vi är nog redan ett hundratal så det blir ingen brist på medlemmar, säger han till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

"Det är andra tider nu, det där hade varit en större skandal förr"

AMIENS. Emmanuel Macron kan känna sig nöjd med sin unge skolkamrat. Pierre Monvoisin, 18 år, röstade för första gången i helgen och lade sin röst på Macron.

Expressen - 1 timme sedan

Hårdare tag ska stoppa pensionsskojarna i PPM

Skojarna i premiepensionssystemet ska stoppas. Regeringen och delar av oppositionen ställer sig bakom förslagen på hårdare tag som Pensionsmyndigheten lanserat i ett 30-punktsprogram. – En väldigt viktig del handlar om hur man ska rensa upp i marknadsföringen av premiepensionen, säger generaldirektör Karin Westling Palm..

Expressen - 2 timmar sedan

Ung pojke till sjukhus efter olycka med bil

En yngre pojke har förts till sjukhus efter en olycka med en personbil i Ale kommun, skriver polisen på sin hemsida.Exakt hur olyckan gått till är oklart. – En kollision mellan dem har skett, men vi misstänker inget brott, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Expressen - 1 timme sedan

Systrarna bryter tystnaden efter Heath Ledgers död

Det har länge spekulerats i att skådespelaren Heath Ledger blev deprimerad efter sin roll som Jokern i "Batman" – och att det kan ha lett till stjärnans död.Nu väljer Heath Ledgers systrar att vid ett mycket sällsynt tillfälle prata om sin brors död – som skedde för nio år sedan. – Han var inte alls deprimerad, säger Kate Ledger, enligt Daily Mail.

Expressen - 2 timmar sedan

Millan varnar kvinnor efter blodiga överfallet

Millan Hedins höstpromenad blev en verklig skräckupplevelse. Hon attackerades av en okänd man i ett skogsparti nära sin bostad i Halmstad och slogs blodig till marken. Men strax efter gärningsmannen lagt sig över Millan, skrämdes han i väg av ett hundskall.

Expressen - 1 timme sedan

Afghansk journalist får pressfrihetspris

Den afghanska journalisten Najiba Ayubi från organisationen Killid group tilldelas Reportrar utan gränsers pressfrihetspris..

Expressen - 2 timmar sedan

Misstanken: 38-åring mördade föräldrarna

En 38-årig man misstänks ha brutit sig in i sina föräldrars bostad och knivmördat båda två. På måndagen inleddes rättegången mot mannen, som fortsätter neka trots omfattande bevisning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.