Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Wednesday, 21 November, 19:54

Trelleborgs Allehanda - 11 okt 14 kl. 18:27

Seglingsklassiker äntligen igångI slutet av juni nästa år är det målgång i Göteborg för Volvo Ocean Race i segling.Vem som vinner återstår att se men när tävlingen startade på lördagen var spanska Mapfre i täten efter några timmars segling.
Starten gick i spanska Alicante med tiotusentals åskådare runt hamnen och det var Team Brunel, ett nederländskt team, som var först i väg, följt av en annan favorit, Abu Dhabi Ocean Racing.Ende svensk i tävlingen är Martin Strömberg på kinesiska Dongfeng Race Team som var femma ut från Alicante."Det har varit en lång uppladdning och det är skönt att äntligen komma igång.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Göteborg, Volvo Ocean Race, Mapfre, Alicante, Team Brunel, Dhabi Ocean Racing, Martin Strömberg, Dongfeng Race Team, Strömberg, Team SCA, Kapstaden, Medelhavet, Gibraltar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Seglingsklassiker, äntligen, igång
Kristianstadsbladet - 11 okt 14 kl. 18:27

Seglingsklassiker äntligen igång

I slutet av juni nästa år är det målgång i Göteborg för Volvo Ocean Race i segling.Vem som vinner återstår att se men när tävlingen startade på lördagen var spanska Mapfre i täten efter några timmars segling.
Starten gick i spanska Alicante med tiotusentals åskådare runt hamnen och det var Team Brunel, ett nederländskt team, som var först i väg, följt av en annan favorit, Abu Dhabi Ocean Racing.

UNT - 11 okt 14 kl. 18:27

Seglingsklassiker äntligen igång

I slutet av juni nästa år är det målgång i Göteborg för Volvo Ocean Race i segling..

SvD - 11 okt 14 kl. 18:27

Seglingsklassiker äntligen igång

I slutet av juni nästa år är det målgång i Göteborg för Volvo Ocean Race i segling..

Helsingborgs Dagblad - 11 okt 14 kl. 18:29

Seglingsklassiker äntligen igång

I slutet av juni nästa år är det målgång i Göteborg för Volvo Ocean Race i segling. Vem som vinner återstår att se men när tävlingen startade på lördagen var spanska Mapfre i täten efter några timmars segling..

GöteborgsPosten - 11 okt 14 kl. 18:29

Seglingsklassiker äntligen igång

I slutet av juni nästa år är det målgång i Göteborg för Volvo Ocean Race i segling.Vem som vinner återstår att se men när tävlingen startade på lördagen var spanska Mapfre i täten efter några timmars segling..

SVT - 11 okt 14 kl. 19:27

Seglingsklassiker äntligen igång

I slutet av juni nästa år är det målgång i Göteborg för Volvo Ocean Race i segling. Vem som vinner återstår att se men när tävlingen startade på lördagen var spanska Mapfre i täten efter några timmars segling..

Sydsvenskan - 11 okt 14 kl. 21:09

Seglingsklassiker äntligen igång

I slutet av juni nästa år är det målgång i Göteborg för Volvo Ocean Race i segling.
Vem som vinner återstår att se men när tävlingen startade på lördagen var spanska Mapfre i täten efter några timmars segling..

News55 - 14 dec 15 kl. 11:23

”Äntligen Hemma”-bråket fortsätter – Lulu Carter hotar anmäla Martin Timell

– När det sker mobbning, trakasserier, sexism eller vad det nu än handlar om, som gör att människor känner sig utsatta och ledsna på en arbetsplats, då finns det en instans att vända sig till. Det är många kvinnor och män som har mejlat mig och tycker att det är fantastiskt att vi kommer ut och är modiga kring det här. Det är viktigt att informera om vart man kan vända sig för att få hjälp.

Kristianstadsbladet - 19 jun 12 kl. 10:47

"Äntligen Festival" i festivalen

Foto: Pressbild
Den inofficiella upplagan av Kristianstadsdagarna (som ligger i malpåse fram till stadens 400-årsjubileum 2014) inleds i år med Tivolirock lördag den 7 juli.
Vecka 28 sparkar kalaset sedan igång med Tivoliparken och Lilla Torg som de två huvudscenerna. I år samsas flera olika arrangörer och aktörer om programsättandet runtom i Kristianstad.

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 15 kl. 16:21

TV4 utreder "Äntligen hemma"-kritik

TV4 och produktionsbolaget Meter Television ska utreda arbetsmiljön på programmet "Äntligen hemma", skriver Expressen.Anledningen är att ett flertal personer som arbetat med programmet har vittnat om hur dåligt de har mått under sin tid på "Äntligen hemma"."Vi på Meter Television och TV4 ser allvarligt på de anklagelser som riktats mot produktionen av 'Äntligen hemma' i media de senaste dagarna", skriver Meter Television och TV4 i ett mejl till Expressen.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Modiga unga hade stoppat ”Årets fuckgirl”

Det finns inget att invända mot den uppmärksammade tingsrättsdomen gällande den smaklösa utnämningen till ”Årets fuckgirl”, offentligt uppläst med en infantil och infam motivering på en studentfest i somras. Men många unga bör lära sig något av det. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Fotboll: Fortsatt osäker framtid för Pelister

MF Pelister kom näst sist i division fyra sydvästra Skåne med över 100 insläppta mål på 22 matcher. Nu letar klubben fortfarande efter en ny tränare inför nästa års spel i division fem..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

En container kommer lastad med drömmar

En gyllene container landade på Vellinges stortorg under onsdagen. Med följden att en lycklig vellingebo blev miljonär. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Återkomst för återbruk

I år utsågs det återvunna plagget till årets julklapp. Att använda sig av återbruk är en trend som ligger i tiden, men som i sig inte är något nytt - det visar utställningen ”Slöjd i tradition och förnyelse” på Garvaregården..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

JUST NU: Stopp i tågtrafiken till och från Trelleborg

Under onsdagseftermiddagen blev det stopp i tågtrafiken mellan Lockarp och Trelleborg. .

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Ingen Isorm på Stortorget i år – på grund av väder och politik

Det milda vädret och det politiska läget i kommunen sätter stopp för en isbana på Stortorget. – Det är synd att bortprioritera en stor succé, nu blir det ett tomt och mörkt torg, säger entreprenören BG Andersson..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

S är inte ett liberalt parti

Allt i politiken handlar inte om den trendiga GAL-TAN-skalan. De klassiska konflikterna består. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Ska Sverige ut ur Tanzania?

En statlig kommitté som ska identifiera homosexuella på nätet. Upp till 30 års fängelse för att ingå i en samkönad relation. Fysiska attacker på homosexuella..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Landslagsspelare aktuell för TFF – provtränar en vecka

När TFF börjar träna på torsdagen igen finns 18-årige mittfältaren Kaheem Parris med på träningen. Jamaicanen ska provträna med TFF i en vecka..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Mordförsök: Polisen självkritisk efter husrannsakan

Polisen gjorde i slutet av året husrannsakan i två lägenheter i jakt på misstänkta för mordförsök i Trelleborg. Nu har en av de boende anmält polisen – som är självkritisk. Bland annat saknas dokument över det som hände.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.