Expressen > Nyheter

Thursday, 25 April, 11:49

Expressen - 29 sep 14 kl. 12:47

Näringslivsprofil död i motocrossolyckaESLÖV. En av Skånes ledande näringslivsprofiler, affärsmannen Bo Håkansson, har avlidit i en motocrossolycka på sin gård Farstorp utanför Eslöv. Han blev 67 år..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
EslÖv, Skånes, Bo Håkansson, Farstorp, Eslöv

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Näringslivsprofildöd i , motocrossolycka
SvD - 29 sep 14 kl. 14:09

Skånsk näringslivsprofil död

En av Skånes ledande näringslivsprofiler, affärsmannen Bo Håkansson, har avlidit i en motocrossolycka på sin gård Farstorp utanför Eslöv. Han blev 67 år..

Sydöstran - 31 mar 17 kl. 15:06

Näringslivsprofil tackar för sig

Carl-Axel Ottosson, 64, känd näringslivsprofil i Karlskrona, avtackades i dag av sina kollegor på kommunens näringslivsavdelning, där han på senare år jobbat som utvecklare..

Expressen - 21 mar 18 kl. 20:44

Näringslivsprofil häktad misstänkt för våldtäkt

En mycket känd näringslivsprofil är häktad misstänkt för våldtäkt.Brottet ska ha ägt rum under förra året.– Jag kan bekräfta att den här personen häktats misstänkt för våldtäkt, säger  kammaråklagare Ulrika Bentelius Egelrud..

GöteborgsPosten - 22 mar 18 kl. 19:07

Näringslivsprofil upptaxeras rejält

En näringslivsprofil med kopplingar till "rot-härvan" upptaxeras rejält. De felaktiga avdragen upptäcktes i samband med Skatteverkets särskilda insats mot organiserad brottslighet..

GöteborgsPosten - 10 okt 18 kl. 10:46

Näringslivsprofil inför rätta för barnvåldtäkt

Flickan var bara 13 år när mannen i 40-årsåldern ska ha förgripit sig på henne. Under onsdagen inleddes rättegången mot en näringslivsprofil i Bohuslän som misstänks för våldtäkt mot barn..

GöteborgsPosten - 18 okt 18 kl. 12:07

Näringslivsprofil döms till fängelse efter barnvåldtäkt

Två och ett halvt års fängelse blir straffet för den näringslivsprofil i Bohuslän som enligt tingsrätten våldtagit en 13-årig flicka..

GöteborgsPosten - 18 okt 18 kl. 13:22

Näringslivsprofil döms till fängelse efter barnvåldtäkt

Två och ett halvt års fängelse blir straffet för den näringslivsprofil i Bohuslän som enligt tingsrätten våldtagit en 13-årig flicka..

Nya Wermlands Tidningen - 04 sep 11 kl. 12:18

Motocrossolycka vid Trossnäs

Vid kvart i tolv-tiden på söndagen kom ett larm om en motocrossolycka vid en grustäkt i Trossnäs, Vålberg..

DN - 07 sep 11 kl. 19:49

Ny allvarlig motocrossolycka

Ännu en allvarlig motocrossolycka inträffade på tisdagen på Granbo crossbana i Krokom..

Aftonbladet - 01 okt 11 kl. 21:23

Flicka svårt skadad i motocrossolycka

Ny tragisk motocrossolycka i dagEn 15-årig flicka skadade sig svårt under en tävling - som avbröts efter olyckan..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Rökförbud 2019: Här får du inte röka – och detta är straffet

Från 1 juli 2019 utökas rökförbudet i Sverige till att även gälla platser som uteserveringar och tågperronger.Så vad är tillåtet och vad är förbjudet vid halvårsskiftet? Och vad är straffet om man gör fel?

Expressen - 15 minuter sedan

Hotfull knivman döms för att ha skändat Ebbas grav

Den 59-årige mannen misstänks ha skändat Ebba Åkerlunds grav vid flera tillfällen.Nu döms han för ett av fallen – samt för att ha dragit kniv mot kyrkovaktmästaren.Straffet: Två månaders fängelse..

Expressen - 30 minuter sedan

LIVE-TV: Ygeman: Så ska fler få laddstolpe till elbilen

Regeringen satsar 1,5 miljarder i klimatstöd för att bland annat bygga ut infrastrukturen med laddstolpar för elbilar över hela landet.– Målet är att det inte ska finnas några vita fläckar på kartan, säger Anders Ygeman, S, energi- och digitaliseringsminister i premiäravsnittet av Di TV:s motormagasin..

Expressen - 30 minuter sedan

Skolor utryms efter bombhot – stor polisinsats

Ett bombhot har riktats mot högskolan Tech College i Danmark på torsdagsmorgonen.Skolans samtliga avdelningar i Ålborg har utrymts – och en stor polisinsats pågår, enligt danska medier.– Vi är närvarande överallt i staden, säger Ole Kristensen, polischef vid Nordjyllandspolisen, på en pressträff enligt TV2..

Expressen - 30 minuter sedan

Inrikesministern besöker brandhärjade Hästveda

Inrikesminister Mikael Damberg anlände på torsdagsmorgonen till Hästveda, med anledning av de senaste dagarnas gräs- och skogsbränder. .

Expressen - 45 minuter sedan

TV: Polisen: ”Vi har ett signalement”

Expressens Karina Segura Morberg rapporterar från platsen.

Expressen - 1 timme sedan

Så påverkas du av dagens räntebesked

Riksbanken lämnar reporäntan på minus 0,25 procent.Det meddelade man på torsdagsmorgonen samtidigt som man flaggar för höjning senare i år eller i början av nästa.– Man kan lugnt avvakta och ha kvar sina rörliga räntor på bolånen, säger Frida Bratt, privatekonom på Nordnet..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt handgranat hittad – stor polisinsats

En misstänkt handgranat har hittats i Sandarna i Göteborg, enligt uppgifter till GT.En stor polisinsats pågår i området..

Expressen - 1 timme sedan

JC går i konkurs

Breakit rapporterar att svenska klädjätten JC går i konkurs. .

Expressen - 1 timme sedan

Annika Strandhäll frågas ut i KU

Just nu frågas socialförsäkringsminister Annika Strandhäll ut i riksdagens konstitutionsutskott, KU.Upprinnelsen är sparkandet av Försäkringskassans förra generaldirektör Ann-Marie Begler i april 2018.– Vi upplevde på departementet att vi fick en myndighet som vände sig allt mer inåt, säger Strandhäll under utfrågningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.