HBL > Finland

Monday, 25 January, 12:12

HBL - 28 sep 14 kl. 09:40

"Folk blir sjuka, nu var det jag"Märkliga blåmärken växte fram på kroppen. Matlusten försvann, orken sinade. Leukemin, blodcancern, dök upp som från ingenstans och på bara några veckor rasade Kristian von Essens kondition. Nu är tunga behandlingar i full gång. – Och jag vill inte längre slösa tid på sådant som inte är meningsfullt, säger han själv.
Läs mer på HBL
Läs mer om:
Kristian, Essens, Grankulla, Philadelphia, ALL, Essen, Estland, Pärnu, Tallinn, OK77, Jorvs, Mejlans, De, Helsingfors

Dela artikeln

176 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Folkblir , sjukanu var det jag
BT - 12 mar 13 kl. 08:44

Säs-arbete gör folk sjuka

Fyra fackförbund på Södra Älvsborgs sjukhus slår nu larm om en ?extremt hård belastning på personalen och ?kräver akuta åtgärder.

Nya Wermlands Tidningen - 29 aug 13 kl. 23:08

Missfärgat vatten gjorde folk sjuka

Flera personer blev på torsdagen magsjuka efter att ha druckit missfärgat vatten i Risätter i Deje. ? Jättedåligt av kommunen att inte informera bättre, säger Michaela Bergvall vars tvillingar blev dåliga efter att ha druckit välling gjort på vattnet..

SR - 11 aug 14 kl. 14:58

Huskurer mot ebola gör folk sjuka

I Västafrika kämpar myndigheter och hjälporganisationer inte bara för att hjälpa ebolasmittade, utan också mot ryktesspridning och dålig kunskap om viruset. Människor har fått uppsöka vård, och ett par ska till och med har dött, efter att ätit stora mängder salt i tron att det ska ge skydd..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Dåligt ledarskap gör folk sjuka

En chef behöver spendera minst en tredjedel av sin tid med att vistas bland medarbetarna, för att kunna fatta beslut som personalen mår bra av. Det menar Gert Ohlsson, författare till boken ”Friska tag” som snart lanseras..

SvD - 29 sep 15 kl. 14:50

”Försäkringskassan gör inte folk sjuka”

Brist på ekonomiska resurser under flera år har tvingat Försäkringskassan att prioritera handläggningen. Att peka ut en hård pressad personal som skyldiga till problemen med sjukskrivning är både fel och orättvist, skriver Thomas Åding, Fackförbundet ST, i en replik..

Kristianstadsbladet - 09 feb 18 kl. 17:00

Dåliga chefer kan göra folk sjuka

Chefer tror gärna att de är effektiva men når ofta inte fram till sina medarbetare. Nu ska kommunens chefer bli bättre och hjälpa till att minska sjuktalen. .

NSD - 12 nov 18 kl. 18:06

Facket: "Ovissheten har gjort folk sjuka"

Ovisshet har varit den röda tråden för de anställda på Radiotjänst under de senaste två åren..

Skånskan - 19 mar 20 kl. 19:00

Butikerna vill stötta de äldre och sjuka

Blentarp Jeanett Gerdin står bakom idén att Tempo i Blentarp ska erbjuda hemkörning. Just nu erbjuder de äldre och personer som är sjuka att få sina varor hemkörda. Och de är inte den enda butiken som vill hjälpa till.

Alliansfritt Sverige - 03 sep 14 kl. 15:27

Nu har vi testat – Folk blir inte friska av att bli fattiga

Ordet, eller snarare begreppet utanförskap, har ända sedan valrörelsen 2006 varit ett stående inslag i svensk politik. De allra flesta, när de hör ordet, tänker nog på att det är människor utan arbete och en av oss, för alla kan någon gång bli sjuk. Det kan handla om människor som för tillfället är sjuka eller arbetslösa.

Alliansfritt Sverige - 03 jul 12 kl. 21:28

Sjuka utförsäkras för andra gången

ARBETSLINJEN. Alliansen är inte lovligt cynisk. Inte nog med att folk utförsäkras trots att de är sjuka.

Dagen - 14 sep 11 kl. 03:00

I Moderaternas Sveriges tvingas sjuka söka jobb som inte finns

Vad som döljer sig bakom Moderaternas "arbetslinje" är vår egen omänsklighet. Sedan 2006 har den borgerliga regeringen gjort livet svårare för arbetslösa och sjuka då dessa människor tvingas söka efter jobb som inte finns. Det är svårt för långtidsarbetslösa och sjuka människor att få jobb på en arbetsmarknad där till och med högutbildade människor inte kan få jobb.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.