DI > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 17:14

DI - 26 sep 14 kl. 17:52

Börsen: Banken i topp på avvaktande handelEfter en inledande nedgång i spåren av svaga marknader på Wall Street och i Asien, återhämtade sig Stockholmsbörsen under måttlig omsättning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street, Asien, Stockholmsbörsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, Bankeni , topp, avvaktande, handel
Dagens PS - 20 jun 17 kl. 09:50

Stockholmsbörsen på topp-5-listan

Med drygt 11 procents uppgång hittills i år hamnar Stockholmsbörsen i gott sällskap bland Europas fem mäktigaste börser. Det konstaterar SvD Näringsliv, som hänvisar till Bloomberg och Avanza. Listan toppas av Madridbörsen, som står på plus 16 procent i år.

Dagens PS - 18 jul 18 kl. 11:07

“Dansk skalle” på börsen – banken tar miljardsmäll

Danske Bank har i sin delårsrapport meddelat att man kommer att göra avkall på de pengar som intjänades på illegala aktiviteter i Estland under åren 2007 till 2015. Då saken inte är utredd ännu kan inte banken säga något än om den exakta summan, men som referenspunkt uppger banken att man tjänade 1,5 miljarder euro i Estland under tidsperioden. Pengarna ska bland annat gå till att bekämpa ekonomisk brottslighet i de områden som Danske Bank har verksamhet.

DI - 23 feb 18 kl. 14:02

Stockholmsbörsen: Volvo tynger avvaktande börs

Stockholmsbörsen har mestadels handlats kring nollstrecket i lugn handel under fredagen, för att efter lunch stiga svagt. Bland storbolagen tyngde Volvo medan skogskoncernen SCA steg. Efter Riksbanksprotokollet sjönk både kronan och räntorna..

E24 - 09 maj 15 kl. 15:59

Småspararnas intresse för börsen på topp

Intresset för börsen bland de svenska småspararna är på topp. Inte sedan 2008 har lika många aktieaffärer gjorts som nu. Även fonder tilldrar sig starkt intresse..

DI - 03 okt 14 kl. 14:34

Börsen: Banken upp efter Mastercard-försäljning

På den tidiga fredagseftermiddagen noterade Stockholmsbörsen en bred uppgång och följde därmed de ledande börserna på kontinenten. Marknaden inväntar eftermiddagens jobbrapport från USA. Besvikelsen efter den oväntat svaga sysselsättningsökningen i augusti väntas följas av bättre siffror i september..

DI - 19 dec 14 kl. 15:14

Börsen: Banken pressar ned uppgång

Stockholmsbörsen vände förmiddagens uppgång till en mindre minusnotering på fredagseftermiddagen..

DI - 11 jun 15 kl. 11:16

Börsen: Banken lyfter efter ränteuttalande

Stockholmsbörsen steg försiktigt i den inledande handeln på torsdagen. Onsdagens handel avslutades annars med en hastig uppgång på uppgifter om att Tyskland kan vara på väg att mjukna vad gäller Grekland..

DI - 18 mar 14 kl. 17:54

Stockholmsbörsen: Ny topp för spelbolaget

Stockholmsbörsen steg på tisdagen efter att ha vänt upp från en trög inledning på dagen med vikande kurser. Lugnande besked i ett tal vid ryska parlamentet från Vladimir Putin lättade upp sentimentet..

DI - 13 maj 16 kl. 13:09

Stockholmsbörsen: I topp i Europa

Vändningen från den svaga öppningen håller i sig och Stockholmsbörsen är en av de starkaste i Europa på fredagen. Teleoperatören Millicom lyfter på uppgifter om en försäljning av den afrikanska verksamheten..

YA - 15 okt 17 kl. 12:02

Börsen i topp inför rapportsäsong

Har börsen toppat? Nej, knappast ännu tror bedömare som räknar med starka delårsrapporter från börsens jättar kommande veckor. Men nästa år kan det bli knivigare att hitta rätt för spararna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.