Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 28 February, 23:39

Kristianstadsbladet - 26 sep 14 kl. 16:18

Förhandlingar börjar nästa veckaUnder torsdagen träffade Culinars ledning fackförbunden för att delge information om det lagda varslet.
.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Culinar, Culinars, Hans Berggren, Löfström, Livsmedelsarbetareförbundet, Mats Löfström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förhandlingarbörjar nästa , vecka
Skånskan - 4 timmar sedan

Tomtköp inför Stenaförhandlingar

ESLÖV Eslövs kommun ligger sedan länge i förhandlingar med Stena Recycling för att få företaget att lämna sin stora tomt som ligger ganska centralt nära nya gymnasiet och kommande bostadsbyggen.När politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott träffades i veckan gällde ett av ärendena fastigheten Städet 4, som är en 9 000 meter stor fastigheten på Maskinvägen 4 som kommunen haft som eget förråd och även hyrt delar till privata företag.
Eslövs kommun vill nu köpa fastigheten av sitt eget industritomtsföretag, Eifab.

YLE - 12 timmar sedan

Förslag: Vörå inleder samarbetsförhandlingar - nettokostnaderna ska förbättras med en halv miljon

Personalens löner kan komma att stiga och årsbidraget måste förbättras för att få ekonomin i balans. Det är orsakerna till att kommundirektör Tom Holtti föreslår att Vörå kommun inleder samarbetsförhandlingar med samtliga anställda..

Supermiljöbloggen - 14 nov 13 kl. 14:30

Stefan Back, TransportGruppen: Om klimatförhandlingar, polskt kol och luftfart

Denna och nästa vecka pågår COP19, en konferens i raden av Kyotoprotollets klimatförhandlingar. Jag deltar för egen del för andra gången i dessa evenemang, som representant för näringslivsgruppen inom EU:s ekonomiska och sociala kommitté (EESK). Förhandlingsspelet är som ofta i FN-sammanhang svårgenomträngligt, diskussionen här pågår om 150 agendapunkter i diverse undergrupper och först i slutet av nästa vecka vet vi det verkliga utfallet, i detta fall en överenskommelse om ämnen och innehåll i de texter som skall manglas fram under nästa år fram till den stora konferensen 2015 i Paris, då Kyotoprotokollets globala överenskommelser om utsläppsminskningar skall få en reell fortsättning.

YLE - 13 aug 13 kl. 14:52

7 000 berörs av samarbetsförhandlingar

Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt inleder samarbetsförhandlingar som omfattar hela personalen på 7 000 personer. Kostnaderna för Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt hotar överstiga med 12 miljoner euro om man inte skrider till kraftiga åtgärder. Men vad samarbetsförhandlingarna omfattar besluts först nästa vecka då styrelsen möts på tisdag.

YLE - 26 maj 16 kl. 18:23

Samarbetsförhandlingar står för dörren i Kaskö

Fem jobb kan försvinna och personalen kan permitteras om Kaskö beslutar inleda samarbetsförhandlingar nästa vecka. Staden gick nästan en miljon euro på minus i fjol och ekonomin måste balanseras. De ledande tjänstemännen i staden föreslår att Kaskö omedelbart inleder samarbetsförhandlingar.

Nyan - 25 feb 19 kl. 05:00

Nya förhandlingar väntar om Finlands reform faller

Finlands vård- och landskapsreform tog ett steg framåt i fredags när grundlagsutskottet fick sitt utlåtande klart. Ännu återstår ändå mycket arbete innan allt är klart och ovissheten är stor. För Åland väntar nya förhandlingar om avräkningsgrunden om den finländska reformen faller.

YLE - 15 nov 13 kl. 11:51

Dagens flygstrejk avvärjd - nya strejkhot nästa vecka

De centrala parterna i konflikten i flygbranschen har godkänt medlingsbudet från i natt. Det meddelade riksförlikningsman Esa Lonka på förmiddagen.
Det innebär att det inte blir någon flygstrejk i dag.

Nyan - 24 sep 14 kl. 10:00

ÅCA inleder samarbetsförhandlingar nästa vecka

I går informerades personalen på ÅCA och Ålandsbagarn om de planerade samarbetsförhandlingar som företaget står inför och som Nya Åland kunde berätta om förra veckan.
– Det är förstår ledsamt när utvecklingen är så här, samtidigt gör vi det ju för att rädda företaget, arbetsplatser och ägarnas intressen. I de här tiderna finns det orsak att se över och anpassa sin verksamhet och det är det vi gör nu, säger vd Johannes Snellman.

Nyan - 23 okt 14 kl. 10:00

ÅCA-förhandlingar klara nästa vecka

ÅCA:s och Ålandsbagarns samarbetsförhandlingar drar ut på tiden. Vd Johannes Snellman hade räknat med att vara klar den här veckan, men nu ser det ut att dröja till mitten av nästa vecka. Då får personalen besked om hur många tjänster som berörs.

BT - 02 dec 14 kl. 17:48

Förhandlingar flyttas efter attentat

Alla planerade domstolsförhandlingar denna och nästa vecka i Rättscentrum i Malmö flyttas till tingsrättens huvudbyggnad vid Kalendegatan. - Vi får troligen också ta hjälp med lokaler hos Förvaltningsdomstolen på andra sidan gatan och hovrätten på gångavstånd, säger lagmannen i Malmö tingsrätt, Eva Wendel Rosberg.Efter sprängattentatet vid Rättscentrum i söndags kväll inspekterade hon på tisdagen centrets domstolslokaler.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Frånvarande Polanski överskuggar filmgala

Roman Polanskis film "En officer och spion" belönades med priser på franska Césargalan. Men ingen var på plats för att ta emot utmärkelsen..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Avrådan från handskakningar i Frankrike

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Segern som ger Norwich nytt hopp

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Isak utbytt – Sociedad trea i ligan

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Skurups rektorer enade mot slöjförbudet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Veteranerna stal showen från startfältet

Melodifestivalartisterna fick tuff konkurrens om uppmärksamheten i Andra chansens genrep – av gamla schlagerlegendarer som Björn Skifs, Tomas Ledin och Siw Malmkvist..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

USA-börsernas sämsta vecka sedan 2008

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Samir Badran friade i direktsändning

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Sköts vid inspelning av rapvideo – två åtalas

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fed redo agera på virushotet

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.