BT > Inrikes

Sunday, 18 August, 21:09

BT - 20 sep 14 kl. 11:00

Oklart kring skottskadad i Göteborg
Polisen får ingen klarhet i omständigheterna kring en man som påträffades skottskadad i Angered i Göteborg vid tvåtiden natten till lördagen.
- Vi vet inte var skjutningen skett, han vill inte säga något om detta. Så vi känner till väldigt lite i nuläget, säger Peter Adlersson, presstalesman hos polisen i Västra Götaland.- Vi har förhört honom och tagit hans kläder i beslag, men han är inte mån om att det här ska lösas.En privatperson larmade polisen om den skottskadade mannen, som är känd av polisen sedan tidigare, och han fördes till Sahlgrenska universitetssjukhuset.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Göteborg, Angered, Peter Adlersson, Västra Götaland, Sahlgrenska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oklartkring , skottskadadi , Göteborg
GöteborgsPosten - 10 sep 18 kl. 12:49

Oklart i Göteborg efter nytt partis framgång

Efter Demokraternas framgång i kommunvalet är det oklart hur Göteborg nu kommer att ledas. Moderaten Jonas Ransgård tycker att förutsättningarna för ett Allians-styre har stärkts, medan Socialdemokraterna öppnar för nya samarbeten..

UNT - 10 sep 18 kl. 12:49

Oklart i Göteborg efter nytt partis framgång

Efter Demokraternas framgång i kommunvalet är det oklart hur Göteborg nu kommer att ledas..

GöteborgsPosten - 10 sep 18 kl. 12:49

Oklart i Göteborg efter nytt partis framgång

Efter Demokraternas framgång i kommunvalet är det oklart hur Göteborg nu kommer att ledas. Moderaten Jonas Ransgård tycker att förutsättningarna för ett Allians-styre har stärkts, medan Socialdemokraterna öppnar för nya samarbeten..

GöteborgsPosten - 06 feb 14 kl. 10:09

Ännu oklart hur Göteborg berörs

Hur Göteborg kommer att beröras av AB Volvos neddragningar är ännu inte klart. Det säger koncernchefen Olof Persson..

Alingsås tidning - 16 feb 18 kl. 05:30

Kan bli billigare pendla till Göteborg

Pendlingen mellan Alingsås och Göteborg kan bli billigare, om Göteborgsregionens kommunalförbund, GR, får som det vill. Det handlar om Västtrafiks nya zonindelning, en fråga som ska beslutas av Västra Götalandsregionen senare i år och just nu är ute på remiss. Dagens 70 zoner ska bli tre för att göra resandet enklare och i många fall även billigare.

GöteborgsPosten - 18 sep 18 kl. 05:00

Därför dröjer ett nytt styre i Göteborg

Det är fortfarande högst oklart hur Göteborg ska styras under de kommande fyra åren. Det enda alla är överens om är att läget är svårt – och att den här processen kan komma att ta tid..

Expressen - 3 timmar sedan

Lastbilskrock på E20 – oklart skadeläge

En lastbil och minst ett fordon har kolliderat vid Munkebäcksmotet i Göteborg.Två ambulanser har larmats till platsen, men skadeläget för de inblandade är oklart.– Det rör sig om en sidokrock, säger Ola Nilsson, teamledare på SOS Alarm..

Kristianstadsbladet - 20 sep 14 kl. 04:40

En person skottskadad i Göteborg


En man i 25-årsåldern påträffades vid tvåtiden natten till lördagen skottskadad i ena benet i Angered i Göteborg.Men det är ännu oklart om det var på själva brottsplatsen som mannen hittades, uppger Robert Edh, biträdande vakthavande befäl vid polisen Västra Götaland.Mannen är känd av polisen sedan tidigare och han har nu förts till Sahlgrenska universitetssjukhuset..

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 14 kl. 04:43

En person skottskadad i Göteborg

En man i 25-årsåldern påträffades vid tvåtiden natten till lördagen skottskadad i ena benet i Angered i Göteborg. Men det är ännu oklart om det var på själva brottsplatsen som mannen hittades, uppger Robert Edh, biträdande vakthavande befäl vid polisen Västra Götaland. Mannen är känd av polisen sedan tidigare och han har nu förts till Sahlgrenska universitetssjukhuset..

BT - 20 sep 14 kl. 04:40

En person skottskadad i Göteborg

En man i 25-årsåldern påträffades vid tvåtiden natten till lördagen skottskadad i ena benet i Angered i Göteborg. Men det är ännu oklart om det var på själva brottsplatsen som mannen hittades, uppger Robert Edh, biträdande vakthavande befäl vid polisen Västra Götaland.Mannen är känd av polisen sedan tidigare och han har nu förts till Sahlgrenska universitetssjukhuset..

Kristianstadsbladet - 20 sep 14 kl. 07:41

En person skottskadad i Göteborg


En man i 25-årsåldern påträffades vid tvåtiden i natt skottskadad i ena benet i Angered i Göteborg.Men det är ännu oklart om det var på själva brottsplatsen som mannen hittades, uppger Robert Edh, biträdande vakthavande befäl vid polisen Västra Götaland.Den skadade mannen fördes till Sahlgrenska universitetssjukhuset för vård.

Fler nyheter från BT

BT - 15 jan 18 kl. 11:52

Hultqvist tonar ned säkerhetspolitiskt bråk

Försvarsminister Peter Hultqvist (S) tonar ned bråket om risken för ett väpnat angrepp på Sverige. Han ser ingen anledning att "överpröva" försvarsberedningen.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 11:53

Misstänkt granat vid Stora Enso

En misstänkt granat har hittats vid pappersbruket vid Stora Enso i Skutskär, rapporterar Sveriges Radio P4 Uppland. Polisen har spärrat av och utrymt en avdelning. - Vi fick in granaten med vår vedleverans i morse.

BT - 15 jan 18 kl. 11:40

V går till val på kortare arbetstid

Arbetstidsförkortning, ett nytt pensionssystem och en grön investeringsbank på 100 miljarder kronor. Det är Vänsterpartiets tre viktigaste valfrågor om partiledningen får som den vill på partikongressen nästa månad.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:25

Ny roll för Beatrice Ask

Moderaterna utser den förre justitieministern Beatrice Ask till talesperson i civilförsvars- och civilberedskapsfrågor. Det säkerhetspolitiska läget präglas av osäkerhet och oförutsägbarhet, konstaterar Moderaterna i ett pressmeddelande.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 09:10

"Barn i skyddat boende behöver mer stöd"

En utredning, som ska överlämnas till barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér (S), visar att barn i skyddat boende behöver mer stöd än vad de får i dag.(TT).

BT - 15 jan 18 kl. 06:27

Nu väntar slitsamma oxveckor

Utanför ruvar mörkret och det dröjer till nästa långhelg. När julen nu är undanstökad väntar den slitsamma perioden som i folkmun är känd som oxveckorna - ett uttryck från bondesamhället som överlevt in till våra dagar. Det är inte för inte som tiden mellan jul och påsk fått sitt namn.

BT - 15 jan 18 kl. 02:11

Man skjuten i Rissne centrum

En skottskadad man har hittats i Rissne centrum i Sundbyberg. - Han är mycket allvarligt skadad, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid Stockholmspolisen. Den skadade mannen, som hittats utomhus, har förts med ambulans till sjukhus.

BT - 15 jan 18 kl. 01:43

Man påkörd under rallytävling

En man i 35-årsåldern blev påkörd under rallytävlingen Finnskogsvalsen som i helgen kördes i skogarna runt Sunne och Torsby, skriver Värmlands Folkblad. Mannen, som deltog i tävlingen, blev påkörd av en annan tävlingsförare strax innan målgång på SS2.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:32

Mannen som attackerade "ryska huset" häktad

En man i 40-årsåldern har häktats misstänkt för flera angrepp på ryska diplomatbyggnader i Stockholm under januari, skriver Expressen.(TT).

BT - 14 jan 18 kl. 21:25

Försvarsministern: Värnplikten kan utökas

Samtidigt som säkerhetsläget i omvärlden har försämrats har Försvarsmakten problem med försörjningen av personal.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.