BT > Nyheter

Wednesday, 28 October, 03:12

BT - 18 sep 14 kl. 21:10

18 SD-politiker tvingas bort
18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av avslöjandet att de legat bakom kränkande kommentarer på nätet mot invandrare.
Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen.
– Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.se.
Flera har redan lämnat sina uppdrag, men några har ännu inte lämnat besked.
Läs mer på BT
Läs mer om:
SD, Martin Kinnunen, Kinnunen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 18 SD-politiker, tvingas, bort
Expressen - 18 sep 14 kl. 18:33

18 SD-politiker tvingas bort efter avslöjandet

Samtliga 18 SD-politiker som Expressen avslöjat tvingas bort från partiet. Politikerna har kommenterat anonymt på hatsajter och ombeds nu att avsäga sig sina kandidaturer. – Vi har inte fått besked från alla än, säger Martin Kinnunen, pressansvarig för Sverigedemokraterna..

Expressen - 12 sep 14 kl. 10:40

SD-politiker tvingas bort från partiet

Expressen har avslöjat ytterligare tre SD-politiker för att ha skrivit på hatsajter. Politikerna nekar till att ha skrivit kommentarerna. Men nu tvingar SD Kristianstad bort Ulf Håkansson från sina uppdrag i partiet.

Expressen - 03 jun 15 kl. 23:06

Politiker tvingas bort – för att hon är gravid

Ronnebys oppositionsråd Malin Norfall (S) ska bli mamma i oktober. Då tvingas hon bort från sin plats i kommunstyrelsens arbetsutskott – för att hon vill vara föräldraledig. – Det känns som en hämnd från alliansens sida, säger Malin Norfall till Kvällsposten..

UNT - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 SD-politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt stått för kränkande och hatiska nätkommentarer mot invandrare och tiggare..

Kristianstadsbladet - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort


Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare.Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen. - Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

SvD - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare..

Helsingborgs Dagblad - 18 sep 14 kl. 19:04

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare. Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen. — Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

BT - 18 sep 14 kl. 19:01

18 SD-politiker tvingas bort

Totalt 18 sverigedemokratiska politiker omfattas nu av Expressens avslöjande att de anonymt legat bakom kränkande och hatiska kommentarer på nätet mot invandrare och tiggare. Partiets medlemsutskott har bett samtliga att avsäga sig sina kandidaturer, uppger SD:s pressansvarige Martin Kinnunen.- Om de inte avsäger sig sina uppdrag kommer det att tas upp av partistyrelsen, säger Kinnunen till expressen.

BT - 22 okt 13 kl. 11:16

Inga elever ska tvingas bort

En flytt av designprogrammet från Bäckäng till Viskastrand kan, om den skulle bli av, inte under några omständigheter bli aktuell förrän tidigast 2016 eller 2017. Det betyder att inga elever som idag går på programmet berörs av denna fråga, skriver rödgröna i utbildningsnämnden. Reaktionerna blev omfattande bland eleverna på det Estetiska programmet med inriktning design, (nedan kallat enbart designprogrammet) på Bäckängsgymnasiet när de fick höra att vi rödgröna lagt ett förslag om att utreda förutsättningarna för att placera programmet på Viskastrandsgymnasiet i framtiden.

BT - 24 maj 20 kl. 06:53

Boråspolitiker tvingas bort som nämndeman

En politiker i 50-årsåldern med uppdrag i ett av Borås kommunala bolag tvingas bort från rollen som nämndeman. Detta då han har flera prickar i belastningsregistret..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.