DI > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 13:24

Liknande nyheter

Taggar: Kurdisk, oljatill , Kina, förargar, Irak
Helsingborgs Dagblad - 22 jan 13 kl. 12:59

Bortklippt Rapace förargar kineser

Nu har den senaste James Bond-filmen "Skyfall" haft premiär i Kina. Och med premiären kom kritiken från filmfansen - mot de bortklippta scenerna. "Det är så störande!

YLE - 04 apr 15 kl. 05:24

Varför får vi inte inhemskt får?

Konsumenterna i Finland vill gärna ha inhemskt lammkött. Ändå råder det brist på inhemskt lammkött, och det som finns är dyrt. De fåruppfödare som finns i Finland har i allmänhet inte problem med att bli av med sitt kött.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Så ska fossilarbetare få en anständig framtid

Arbetare inom fossilindustrin måste försäkras om en ”anständig framtid”, om gruvor och kraftverk tvingas stänga. Förslaget kommer från ett läckt utkast till en deklaration som ska avhandlas under FN:s klimatförhandlingarna i december..

DI - 5 minuter sedan

Jätteaffären blir av: Michael Kors köper Versace för miljardbelopp

Det är nu bekräftat att Michael Kors köper det italienska modehuset Versace för motsvarande 2,12 miljarder dollar, cirka 18,6 miljarder kronor, i bolagsvärde. .

DI - 15 minuter sedan

Leveranser släpar efter – då bygger Tesla egna transportsläp

Tesla har på grund av flaskhalsar i leveranserna börjat tillverka egna transportsläp. Det uppgav vd Elon Musk till en frågande kund på Twitter om vad som hade hänt med hans beställda bil..

DI - 15 minuter sedan

Vänsterledaren välkomnar Åkesson besked - öppnar för Löfven

SD-ledaren Jimmie Åkessons besked är Stefan Löfvens chans till en ny regeringsperiod, anser Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt. .

DI - 30 minuter sedan

Över 50 bolag vill spela om dina pengar

Över 50 spelbolag, i huvudsak utländska, har kommit in med ansökningar om spellicens enligt den nya spellagen. Därmed bedöms flertalet bolag som vill spela om svenskarnas pengar ha gett sig till känna..

DI - 30 minuter sedan

Skandia drar ned på aktier: "Uppfattar marknaden som dyr"

Kronfallet och onoterade bolag ligger bakom mycket av årets avkastning i Skandias mångmiljardportfölj. Men nu är det dags att minska på aktierisken, enligt chefen för kapitalförvaltning Lars-Göran Orrevall..

DI - 45 minuter sedan

Här är företagen som investerarna rusar till

De svenska edtech-bolagen har tagit in nästan en halv miljard kronor. Här är företagen som har lyckats locka mest enligt Nordic tech list..

DI - 45 minuter sedan

Så ska digitala skolplattformer locka företagen – ”Ökning av värdet att vänta”

Med en investering i den digitala skolplattformen Ping Pong har affärsängeln Hellen Wohlin Lidgard gett sig in i edtech-branschen. Den stora uppsidan ser hon i B2B-segmentet..

DI - 45 minuter sedan

Svenska skolan ny guldgruva för företagen

När den svenska skolan ska digitaliseras trängs edtech-bolagen utanför de svenska klassrummen. ”Det är ett otroligt tryck”, säger AnnMarie Taylor, it-chef på utbildningsförvaltningen i Stockholm..

DI - 1 timme sedan

Jarlov: Danske Bank gav felaktig information

"Den danska finansinspektionen (FSA) hade kunnat vara mer kritiska till Danske Bank", säger Danmarks näringsminister Rasmus Jarlov, enligt nyhetsbyrån Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.