Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 23 February, 08:12

Affärsvärlden - 17 sep 14 kl. 12:44

Däcktillverkare skalar ned produktionFinska däcktillverkaren Nokian Tyres ämnar minska produktionen av bildäck på grund av den rådande marknadssituationen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Nokian Tyres

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Däcktillverkare, skalar, ned, produktion
DI - 11 jul 16 kl. 11:34

ABB lägger ned produktion i Arizona

Svensk-schweiziska verkstads- och automationskoncernen ABB kommer att upphöra med sin produktion i Phoenix, Arizona, ett beslut som sätter 89 jobb i riskzonen..

Affärsvärlden - 11 jul 16 kl. 15:28

ABB lägger ned produktion i Arizona

Svensk-schweiziska verkstads- och automationskoncernen ABB kommer att upphöra med sin produktion i Phoenix, Arizona, ett beslut som sätter 89 jobb i riskzonen. Det skriver Arizona Business Daily..

DI - 14 dec 17 kl. 09:32

Uppgifter: Ford ska lägga ned produktion i Mexiko och Spanien

Ford planerar att stänga ned produktionen av sina mellanstora sedan-modeller Fusion och Mondeo i Mexiko och Spanien år 2020. Det uppger källor till Reuters..

DI - 15 jan 15 kl. 15:11

Venue Retail Group skalar ned

Venue Retail Group har beslutat att under våren 2015 avveckla ett tiotal butiker som inte uppfyller bolagets lönsamhetskrav..

Nyteknik - 22 mar 16 kl. 11:27

Apple skalar ned med små versioner av Iphone och Ipad

Jättens nya modeller är här. Och de är små..

Affärsvärlden - 23 maj 18 kl. 11:32

Rysk bankjätte skalar ned i Europa

Rysslands största bank Sberbank planerar att skala ner på bolagets verksamhet i Europa, vilket följer på bankens beslut att sälja sitt turkiska dotterbolag Denizbank till Dubais största långivare Emirates, meddelade vd:n German Gref i nationell tv på onsdagen..

DI - 08 feb 12 kl. 09:55

Företagen ser vikande efterfrågan och skär ned

Företagen märker nu av viss en nedgång i sin verksamhet. Efterfrågan vek mot slutet av 2011, främst inom industrin och företagen började också dra ned produktion liksom antalet anställda..

Affärsvärlden - 03 nov 11 kl. 15:14

Skogsjätten lägger ned produktion

UPM-Kymmene kommer att permanent stänga ner produktionen vid Myllykoski-bruket i slutet av 2011..

Dagens PS - 02 jan 17 kl. 08:30

Kalldusch: Apple skär ned i Iphone-produktion

Det skrivs om Apple i svensk affärspress av två anledningar på måndagsmorgonen. Den första handlar om att IT-jätten kommer att dra ned produktionen av succé-produkten Iphone med 10 procent under första kvartalet 2017. Siffran kommer från japanska nyhetssajten Nikkei, som citeras av svenska Breakit, och bygger på beräkningar man gjort på data från Apples underleverantörer.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Börsplus: Sportamore-aktien lär pressas ytterligare - sälj

I hela e-handelssegmentet har förhoppningarna om högre lönsamhet skruvats ned rejält under hösten. När den synen sprider sig till Sportamore lär aktien pressas ytterligare..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

”Det står högst på agendan”

INTERVJU. Rejlers vd Viktor Svensson ligger inte på latsidan. Efter ett år av städande går hans åtgärdsprogram nu in i fas två.

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Ingves: Bankerna var för naiva

Bankerna var för naiva när de klev in i Baltikum, anser riksbankschefen Stefan Ingves. Det gick helt enkelt för fort efter bankkrisen där för tio år sedan, säger han..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Kraft Heinz rasar i förhandeln på Wall Street

Handeln på New York-börserna såg på fredagseftermiddagen ut att inleda med något högre index, efter att samtliga tre huvudindex fallit 0,4 procent på torsdagen..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Fullvärderad förvärvare

ANALYS Addtech-avknoppningen Addlife har utvecklats starkt under bolagets knappa tre år på börsen. Från dagens nivåer är uppsidan begränsad..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Brant fall för Elekta

Efter ett par dagar då bankerna tyngt index på Stockholmsbörsen sågs en vändning på fredagen, då de hårt prövade bankerna med Swedbank i täten rekylerade upp. Dagens förlorare var strålknivstillverkaren Elekta som föll tungt efter sin kvartalsrapport..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Ingves ser "stora och ovanliga osäkerhetsmoment"

På den globala ekonomiska arenan är det främst handelskonflikten mellan USA och Kina som fortsatt är en riskfaktor, enligt Riksbankschefen Stefan Ingves..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Volvo Cars backar i kvalitetsranking

Volvo hamnar i det nedre skiktet av den inflytelserika konsumenttidningen Consumer Reports årliga lista över de bästa och sämsta bilarna på USA-marknaden..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Rekyl för Swedbank-aktien

Stockholmsbörsen har inlett fredagen med en tydlig uppgång där Swedbank har rekylerat upp efter den omfattande kursslakten tidigare i veckan. Håller nuvarande indexnivå i sig kan Stockholmsbörsen lägga ännu en uppgångsvecka till handlingarna..

Affärsvärlden - 21 timmar sedan

Momentum får ny huvudägare i Nordstjernan

Industriåterförsäljaren Momentum får en ny huvudägare när Nordstjernan i dag meddelat att de förvärvat A- och B-aktier motsvarande 4,2 procent av kapitalet och närmare 15,0 procent av rösterna i bolaget från den nuvarande ägaren Tisenhult-gruppen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.