Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 13 December, 10:07

Affärsvärlden - 17 sep 14 kl. 12:44

Däcktillverkare skalar ned produktionFinska däcktillverkaren Nokian Tyres ämnar minska produktionen av bildäck på grund av den rådande marknadssituationen..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Nokian Tyres

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Däcktillverkare, skalar, ned, produktion
DI - 11 jul 16 kl. 11:34

ABB lägger ned produktion i Arizona

Svensk-schweiziska verkstads- och automationskoncernen ABB kommer att upphöra med sin produktion i Phoenix, Arizona, ett beslut som sätter 89 jobb i riskzonen..

Affärsvärlden - 11 jul 16 kl. 15:28

ABB lägger ned produktion i Arizona

Svensk-schweiziska verkstads- och automationskoncernen ABB kommer att upphöra med sin produktion i Phoenix, Arizona, ett beslut som sätter 89 jobb i riskzonen. Det skriver Arizona Business Daily..

DI - 14 dec 17 kl. 09:32

Uppgifter: Ford ska lägga ned produktion i Mexiko och Spanien

Ford planerar att stänga ned produktionen av sina mellanstora sedan-modeller Fusion och Mondeo i Mexiko och Spanien år 2020. Det uppger källor till Reuters..

DI - 15 jan 15 kl. 15:11

Venue Retail Group skalar ned

Venue Retail Group har beslutat att under våren 2015 avveckla ett tiotal butiker som inte uppfyller bolagets lönsamhetskrav..

Nyteknik - 22 mar 16 kl. 11:27

Apple skalar ned med små versioner av Iphone och Ipad

Jättens nya modeller är här. Och de är små..

Affärsvärlden - 23 maj 18 kl. 11:32

Rysk bankjätte skalar ned i Europa

Rysslands största bank Sberbank planerar att skala ner på bolagets verksamhet i Europa, vilket följer på bankens beslut att sälja sitt turkiska dotterbolag Denizbank till Dubais största långivare Emirates, meddelade vd:n German Gref i nationell tv på onsdagen..

DI - 08 feb 12 kl. 09:55

Företagen ser vikande efterfrågan och skär ned

Företagen märker nu av viss en nedgång i sin verksamhet. Efterfrågan vek mot slutet av 2011, främst inom industrin och företagen började också dra ned produktion liksom antalet anställda..

Affärsvärlden - 03 nov 11 kl. 15:14

Skogsjätten lägger ned produktion

UPM-Kymmene kommer att permanent stänga ner produktionen vid Myllykoski-bruket i slutet av 2011..

Dagens PS - 02 jan 17 kl. 08:30

Kalldusch: Apple skär ned i Iphone-produktion

Det skrivs om Apple i svensk affärspress av två anledningar på måndagsmorgonen. Den första handlar om att IT-jätten kommer att dra ned produktionen av succé-produkten Iphone med 10 procent under första kvartalet 2017. Siffran kommer från japanska nyhetssajten Nikkei, som citeras av svenska Breakit, och bygger på beräkningar man gjort på data från Apples underleverantörer.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Metsä Board vinstvarnar - drar med sektorn nedåt

De nordiska massa- och pappersbolagen föll på bred front på torsdagen med Metsä Board som tungt sänke. Det finländska bolaget vinstvarnade på morgonen för det fjärde kvartalet mot bakgrund av lägre massapriser och produktionsproblem..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

EQT fölänger acceptfristen på Karo-bud

EQT VIII, som genom Karo Intressenter har lagt bud på specialistläkemedelsbolaget Karo Pharma, hade ökat innehavet till 48,4 procent av Karo Pharmas aktiekapital per den 10 december när acceptfristen löpte ut..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Kina tog täten i asiatisk börsuppgång

De kinesiska börserna tog täten i den asiatiska uppgången..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

160 000 bostäder på vänt - planer överklagas

I Sverige finns för närvarande möjlighet att bygga 160 000 nya bostäder. Men överklaganden sätter käppar i hjulet och leder till att byggandet drar ut på tiden..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Nordea omorganiserar

Den finländska banken Nordea har beslutat att skärpa fokus och verkställande av riskhantering och regelefterlevnad, compliance, genom att slå samman funktioner inom de två områdena..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Nytt Kinahopp tände Wall Street

New York-börserna handlades uppåt på onsdagen trots en svag avslutning..

Affärsvärlden - 11 timmar sedan

Ny aktie tar plats i Avkastningsportföljen

PORTFÖLJUPPDATERING Avkastningsportföljen kan inte hålla fingrarna borta från en riktig kursförlorare. Bolaget lockar med en ocyklisk affär och en mycket pressad värdering..

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Vänta med riskabelt gruvbolag

Bolaget har varit en av Helsingforsbörsens sämsta aktier i år. Potentialen lockar, men osäkerhet kring en saudisk projektsmäll gör att Affärsvärlden avstår från ett bottenfiske..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Passerat spärrarna

Säkerhetskoncernen Gunnebo har stannat i växten och skrotar en 13 år gammal organisation. Nu har största ägaren Stena en plan för att dubbla försäljningen..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Affärsvärlden nummer 50, 2018

Industrispionage ● Pers paradox ● Byter fot i spelbolaget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.